• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben goruyorum vallahi var bence ☺️ Ama ilk paylastigin fotoda gorememistim bunda belli olmus biraz daha insallah yarin testte de cikar
İnşallah canm eşimle atıştık bugün biraz. Dün sağlık ocağında yok çıkınca söylemedim bu sefer. Yarın kan verip sonucuna telden bakıcam. Ve pozitifse de söylemeyi düşünmüyorum. Belki daha sonra sürpriz yaparım.

İnşallah canm eşimle atıştık bugün biraz. Dün sağlık ocağında yok çıkınca söylemedim bu sefer. Yarın kan verip sonucuna telden bakıcam. Ve pozitifse de söylemeyi düşünmüyorum. Belki daha sonra sürpriz yaparım.
Kan testinde cikmasi lazimdi ya nie cikmadi ki. Yumurtlama gununden 10-12 gun snra cikiyo normalde

Hayırlı olsun bence de var gebelik )) bütün çocuklar tek seferde oldu demişsiniz ya nasıl oldu anlatır mısınız ovülasyon testi ile mi oldu olduysa hangi günleri değerlendirdiniz meraktayım

Hayırlı olsun bence de var gebelik )) bütün çocuklar tek seferde oldu demişsiniz ya nasıl oldu anlatır mısınız ovülasyon testi ile mi oldu olduysa hangi günleri değerlendirdiniz meraktayım
Canım onu çilek reçeli arkadaş söylemedi ki zerre isimli arkadaş söyledi. Ben de şaşırdım..

Canım var bence, son fotoğrafta gördüm ben. Hadi doktordan sonra haber ver bize. :)
Yarın sadece kan verip gelicem zaten büyük bi ihtimalle usg ye almaz çünkü çok küçüktür daha. Kan testi sonucunda da çıkarsa 2 hafta kadar sonrasına alırım randevu

Ben demedim onu balka bi arkadaş dedi. Ben şahsen ilk kızımı 27 ay kadar bekledim ☺ keşke tek seferde olsaydı.

Ay inşallah. Kızımda bat günü 329 gibi bi değer çıkmıştı kanda. Şimdi 3 gün var bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım
Benim kizimda bat 3 gun gecmisti ama 100 küsur falandi idrar testinde de 3 gun gecmesine rahmen cok silikti son anda farketmistim yoksa test çöpe gidiyordu :halay:

Son düzenleme:
Benim kizimda bat 3 gun gecmisti ama 100 küsur falandi idrar testinde de 3 gun gecmesine rahmen cok silikti son anda farketmistim yoksa test çöpe gidiyordu :halay:
Yarın ne durumda olurum bilmiyorum ama şuanlık pek heycan yok gibi☺

Back