- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Sanki ben de gördüm silik bir çizgi umutlandırmak istemem seni amaEki Görüntüle 2239693 buda az önce yaptığım test kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki ben de gördüm silik bir çizgi umutlandırmak istemem seni amaEki Görüntüle 2239693 buda az önce yaptığım test kızlar
Bugün hariç 3 gün inşallah vardır. Yarına randevu aldım doktora.Evet canım var bence hadi gözün aydın. Kaç gün kaldı adet gününe
Valla benim ikinci testim. İkidir görüyorum fazlasıyla umut doluyum.Sanki ben de gördüm silik bir çizgi umutlandırmak istemem seni ama
Silik milik var dmi. Korluyla ilk yaptığımda çok ağladım yok die. Dedim başladı yine bekleme serüvenim kim bilir kaç ay sonra kavuşcam bebeğime die.Aaa evet bunda cok silik cikmis sanki ikknci czgi
Ben goruyorum vallahi var bence Ama ilk paylastigin fotoda gorememistim bunda belli olmus biraz daha insallah yarin testte de cikarSilik milik var dmi. Korluyla ilk yaptığımda çok ağladım yok die. Dedim başladı yine bekleme serüvenim kim bilir kaç ay sonra kavuşcam bebeğime die.
İnşallah canm eşimle atıştık bugün biraz. Dün sağlık ocağında yok çıkınca söylemedim bu sefer. Yarın kan verip sonucuna telden bakıcam. Ve pozitifse de söylemeyi düşünmüyorum. Belki daha sonra sürpriz yaparım.Ben goruyorum vallahi var bence Ama ilk paylastigin fotoda gorememistim bunda belli olmus biraz daha insallah yarin testte de cikar
Canım var bence, son fotoğrafta gördüm ben. Hadi doktordan sonra haber ver bize. :)Bugün hariç 3 gün inşallah vardır. Yarına randevu aldım doktora.
Kan testinde cikmasi lazimdi ya nie cikmadi ki. Yumurtlama gununden 10-12 gun snra cikiyo normaldeİnşallah canm eşimle atıştık bugün biraz. Dün sağlık ocağında yok çıkınca söylemedim bu sefer. Yarın kan verip sonucuna telden bakıcam. Ve pozitifse de söylemeyi düşünmüyorum. Belki daha sonra sürpriz yaparım.
Hayırlı olsun bence de var gebelik )) bütün çocuklar tek seferde oldu demişsiniz ya nasıl oldu anlatır mısınız ovülasyon testi ile mi oldu olduysa hangi günleri değerlendirdiniz meraktayımİnşallah canm eşimle atıştık bugün biraz. Dün sağlık ocağında yok çıkınca söylemedim bu sefer. Yarın kan verip sonucuna telden bakıcam. Ve pozitifse de söylemeyi düşünmüyorum. Belki daha sonra sürpriz yaparım.
Canım onu çilek reçeli arkadaş söylemedi ki zerre isimli arkadaş söyledi. Ben de şaşırdım..Hayırlı olsun bence de var gebelik )) bütün çocuklar tek seferde oldu demişsiniz ya nasıl oldu anlatır mısınız ovülasyon testi ile mi oldu olduysa hangi günleri değerlendirdiniz meraktayım
Yaaaa yanlış oldu pardon utandım)Canım onu çilek reçeli arkadaş söylemedi ki zerre isimli arkadaş söyledi. Ben de şaşırdım..
Ovülasyon denesene canimBata bir hafta kala sonuç negatif bende canlar. Bi tane de haftasonuna doğru yaparım. Çıkmazsa yoktur bu ay.
Yarın sadece kan verip gelicem zaten büyük bi ihtimalle usg ye almaz çünkü çok küçüktür daha. Kan testi sonucunda da çıkarsa 2 hafta kadar sonrasına alırım randevuCanım var bence, son fotoğrafta gördüm ben. Hadi doktordan sonra haber ver bize. :)
Canm kan testi yaptırmadım yapsam mutlaka çıkardı çünkü. Yarın inşallah.Kan testinde cikmasi lazimdi ya nie cikmadi ki. Yumurtlama gununden 10-12 gun snra cikiyo normalde
Ben demedim onu balka bi arkadaş dedi. Ben şahsen ilk kızımı 27 ay kadar bekledim ☺ keşke tek seferde olsaydı.Hayırlı olsun bence de var gebelik )) bütün çocuklar tek seferde oldu demişsiniz ya nasıl oldu anlatır mısınız ovülasyon testi ile mi oldu olduysa hangi günleri değerlendirdiniz meraktayım
Güzel haberlerini bekliyoruz insallahCanm kan testi yaptırmadım yapsam mutlaka çıkardı çünkü. Yarın inşallah.
Ay inşallah. Kızımda bat günü 329 gibi bi değer çıkmıştı kanda. Şimdi 3 gün var bakalım inşallah güzel sonuçlar alırımGüzel haberlerini bekliyoruz insallah
Benim kizimda bat 3 gun gecmisti ama 100 küsur falandi idrar testinde de 3 gun gecmesine rahmen cok silikti son anda farketmistim yoksa test çöpe gidiyorduAy inşallah. Kızımda bat günü 329 gibi bi değer çıkmıştı kanda. Şimdi 3 gün var bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım
Yarın ne durumda olurum bilmiyorum ama şuanlık pek heycan yok gibi☺Benim kizimda bat 3 gun gecmisti ama 100 küsur falandi idrar testinde de 3 gun gecmesine rahmen cok silikti son anda farketmistim yoksa test çöpe gidiyordu