Çok güzel yazmışsın Allah razı olsun, bunalrı okudukça kendimi çok iyi hissettim,ismihazan çekinmene gerek yok, bunlar her hamilenin başına gelen şeyler. Bende de var vallahi. Dün bütün gün yattım, ağladım bile. Çocuklar ki biri 5, diğeri 2yaşında ortalığı birbirine kattı. Dağılmamış tek bir oda yoktu. Bugün biraz daha iyi kalktım yavaş yavaş dinlene dinlene topladım sadece. Dağınıklığın ruhunu boğmasına izin vermeyecek ölçüde kendini yormadan zorunda olmadan yap işini. Bugünler geçecek, keyifli günler gelecek. Gezmek iyi geliyorsa gez. Telefonda konuşmak mutlu etmiyorsa konuşma. Ama bunlara takılma. Bir süreç ve geçecek. Namazlarını, dualarını, yemeğini aksatmamaya çalış. Bunlar ruhuna, bedenine ve bebeğine enerji.güç verecek. Kendini ve bebeğini sev. Sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun tatlım.
Kalp atışı için daha erkendir canım, zaten karından ultrasonda her şey daha geç görülüyo biliyosun canım normal bi durumdur yaniİşte kalp duyulmadı ya tedirginimdr da geç döllenme olabilir dedi,bi dahaki gidişimde çıkacak herşey ortaya inşallah acaba haftaya gitsem mi
Merhaba canım,maşallah hadi gözünaydınMerhaba kızlar bende gittim bugün. 11. 8 milim dedi. 5 hafta 6 günlük ile uyumlu dedi. Haftaya kontrole gel dedi
anladım canım çok geçmiş olsun inş geçer gerek kalmaz bileKabizlik yok ama daha once bartolin apsesi olmuştum acaba tekrarladi mi dr a eger gecmezse yarin gidicem en azindan diskida kanama devam ederse sislik bidako kontrole kadar idare ederim
Canım merhaba, neden göremedim acaba?
Evet canım 7 hafta 5 günlükmüşsün burda, kesenin boyutuda 1.38cm miş.Eki Görüntüle 2235129 A AloeeVeraa cımm sence bi yanlışlık var mı,ya bi de bişey sorucam sana biz seninle eylül annelerinde de yazışmıştık sanırım oralarda da takılmışmıydın o ay nasip olmamıştı bana zaten tek seferlik denemeydi neyse ben gidip mutfak toplıyım
Maşallah canım ne kadar güzel, seninki de önden gidiyo anlaşılanMerhaba kızlar bende gittim bugün. 11. 8 milim dedi. 5 hafta 6 günlük ile uyumlu dedi. Haftaya kontrole gel dedi
Bi kaç gün bekle bakalım canım belki geçici bi şeydir ama sonra ihmal etme bi kontrolden geç canımKabizlik yok canimyarin giderim gecmezse sislik gecmezde 2 3 gundir var belki diskida kanama gecer
Canım sen ne yaptın kontrolün vardı bugün?Canım merhaba, neden göremedim acaba?
Belki daha erkendir, kaç haftalıksın söylemedi mi doktorun?
Evet canım, bu gün 6 hafta 1 gün dedi doktor haftası içinCanım sen ne yaptın kontrolün vardı bugün?
Canım benim kalp atışı için biraz daha zaman var, şöyle 6+5 ten sonra falan en rahat duyuluyo galiba. Yani takılcak bi şey yok bebeğinizi görmüşsünüz çok şükür, kalp atışı da gelicek cuma günü hayırlısıylaEvet canım, bu gün 6 hafta 1 gün dedi doktor haftası için
Karından ultrasonla baktırıyorum ben,
Çok şükür bebeği de gördük.
Ama kalp atışlarını duyamadık
Cuma günü tekrar gideceğiz.
Bende ona takıldım biraz sanırım.
İnşallah canım benim, çok teşekkür ederimCanım benim kalp atışı için biraz daha zaman var, şöyle 6+5 ten sonra falan en rahat duyuluyo galiba. Yani takılcak bi şey yok bebeğinizi görmüşsünüz çok şükür, kalp atışı da gelicek cuma günü hayırlısıyla
Cuma günü gidicem canım İnşallah kalp atışını duyarız ama bebişimide görsem yeterli bana :)canim senin doktora gitme gunun ne zaman?
Gaviscon iyi canım benim öyle ilaçlık değildi ama sürekli yanıyordu hatta benim hamilelik belirtimdi bu midem yanmaya başladı kendi kendime düşündüm sonra o kadarda değil dedimDoktoru aradım, gaviscon önerdi. İnşallah işe yarar baya kötü midemin durumu...
Bol su da içmeyi deneyeceğim, teşekkürler canım
Canım 6+1de kalp atışı için erken takılma olabilecek bişey 7 haftan dolsun öyle git İnşallah bebeşinin kalbini dinlersin içini ferah tutEvet canım, bu gün 6 hafta 1 gün dedi doktor haftası için
Karından ultrasonla baktırıyorum ben,
Çok şükür bebeği de gördük.
Ama kalp atışlarını duyamadık
Cuma günü tekrar gideceğiz.
Bende ona takıldım biraz sanırım.
Kabızmısın canım basurun varmıydı hiç duymadım böyle bişeyi vajinam benimde biraz şiş sanki5 haftalik gebelik vajinada sislik diskida kanama neden olur acaba ay doktora gitmek istemiyorum artik
Canım gözün aydın bebişi görmüşsün kalp atışıda haftaya belli olur bence ama tut kendini biraz daha bizim aynı gidiyo ayşem bende cuma gidicem ama bebişi görmek beni rahatlıcak gibiİşte kalp duyulmadı ya tedirginimdr da geç döllenme olabilir dedi,bi dahaki gidişimde çıkacak herşey ortaya inşallah acaba haftaya gitsem mi
İnş kalp atışlarınıds duyarsın canım,keseyi görmeye öi gidecektin kuzumCanım gözün aydın bebişi görmüşsün kalp atışıda haftaya belli olur bence ama tut kendini biraz daha bizim aynı gidiyo ayşem bende cuma gidicem ama bebişi görmek beni rahatlıcak gibi
İnşallah canım, insan herşeye takılıyor.Canım 6+1de kalp atışı için erken takılma olabilecek bişey 7 haftan dolsun öyle git İnşallah bebeşinin kalbini dinlersin içini ferah tut
Anladım canım. Ultrasona girersen belki görünür kese ama bekliyceksin sanırım
Cuma günü gidicem canım İnşallah kalp atışını duyarız ama bebişimide görsem yeterli bana :)
İyi yaparsın canım hepsini bir arada görürsün. Ama beklemek çok zor işteEvet haftaya pazartesi sağlık ocağına gidip bi kan baktırayım diyorum, 1 martta gidicem nasipse, 7. Hafta dolmak üzere olacak, kalbi duyulur diye umuyorum..
İnşallah duyarsınkaç haftalık oluyor cuma günü?