2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok güzel yazmışsın Allah razı olsun, bunalrı okudukça kendimi çok iyi hissettim,

İşte kalp duyulmadı ya tedirginimdr da geç döllenme olabilir dedi,bi dahaki gidişimde çıkacak herşey ortaya inşallah acaba haftaya gitsem mi
Kalp atışı için daha erkendir canım, zaten karından ultrasonda her şey daha geç görülüyo biliyosun canım normal bi durumdur yani

Merhaba kızlar bende gittim bugün. 11. 8 milim dedi. 5 hafta 6 günlük ile uyumlu dedi. Haftaya kontrole gel dedi
Merhaba canım,maşallah hadi gözünaydın
Kabizlik yok ama daha once bartolin apsesi olmuştum acaba tekrarladi mi dr a eger gecmezse yarin gidicem en azindan diskida kanama devam ederse sislik bidako kontrole kadar idare ederim
anladım canım çok geçmiş olsun inş geçer gerek kalmaz bile

Evet canım 7 hafta 5 günlükmüşsün burda, kesenin boyutuda 1.38cm miş.
Aynen kuzum eylül annelerine de topik ilk açıldığı zamanlar yazmıştım ümitliydim ama olmamıştı o ay, nasip ekimeymiş çok şükür

Canım sen ne yaptın kontrolün vardı bugün?
Evet canım, bu gün 6 hafta 1 gün dedi doktor haftası için
Karından ultrasonla baktırıyorum ben,
Çok şükür bebeği de gördük.
Ama kalp atışlarını duyamadık
Cuma günü tekrar gideceğiz.
Bende ona takıldım biraz sanırım.

Canım benim kalp atışı için biraz daha zaman var, şöyle 6+5 ten sonra falan en rahat duyuluyo galiba. Yani takılcak bi şey yok bebeğinizi görmüşsünüz çok şükür, kalp atışı da gelicek cuma günü hayırlısıyla

İnşallah canım benim, çok teşekkür ederim

Doktoru aradım, gaviscon önerdi. İnşallah işe yarar baya kötü midemin durumu...
Bol su da içmeyi deneyeceğim, teşekkürler canım
Gaviscon iyi canım benim öyle ilaçlık değildi ama sürekli yanıyordu hatta benim hamilelik belirtimdi bu midem yanmaya başladı kendi kendime düşündüm sonra o kadarda değil dedim 3 gün sonrada öğrendim hamile olduğumu

Canım 6+1de kalp atışı için erken takılma olabilecek bişey 7 haftan dolsun öyle git İnşallah bebeşinin kalbini dinlersin içini ferah tut

İşte kalp duyulmadı ya tedirginimdr da geç döllenme olabilir dedi,bi dahaki gidişimde çıkacak herşey ortaya inşallah acaba haftaya gitsem mi
Canım gözün aydın bebişi görmüşsün kalp atışıda haftaya belli olur bence ama tut kendini biraz daha bizim aynı gidiyo ayşem bende cuma gidicem ama bebişi görmek beni rahatlıcak gibi

Canım gözün aydın bebişi görmüşsün kalp atışıda haftaya belli olur bence ama tut kendini biraz daha bizim aynı gidiyo ayşem bende cuma gidicem ama bebişi görmek beni rahatlıcak gibi
İnş kalp atışlarınıds duyarsın canım,keseyi görmeye öi gidecektin kuzum

Canım 6+1de kalp atışı için erken takılma olabilecek bişey 7 haftan dolsun öyle git İnşallah bebeşinin kalbini dinlersin içini ferah tut
İnşallah canım, insan herşeye takılıyor.
Hele ben bu ara herşeye aşırı takıntılı oldum... Daha önce ki kaybım nedeniyle sanırım ve tüp bebek tedavisinin zorluğu vs.
Bebeğin baş popo mesafesi 4.83mm acaba küçük mü diye ona taktım.
Zor bir süreç Allah hepimizin kalbine ferahlıklar versin ve sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah...
Herkesin gönlüne göre olsun istiyorum, kimsenin kucağı boş kalmasın...

Anladım canım. Ultrasona girersen belki görünür kese ama bekliyceksin sanırım

Evet haftaya pazartesi sağlık ocağına gidip bi kan baktırayım diyorum, 1 martta gidicem nasipse, 7. Hafta dolmak üzere olacak, kalbi duyulur diye umuyorum..

Cuma günü gidicem canım İnşallah kalp atışını duyarız ama bebişimide görsem yeterli bana :)

İnşallah duyarsın kaç haftalık oluyor cuma günü?

İyi yaparsın canım hepsini bir arada görürsün. Ama beklemek çok zor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…