Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
Diğer hamileliğimde bende öyleydim canım Allah kolaylık versin. Hastane de falan yatmıştım vitaminli serum falan vermişlerdi . En sonunda doktor dayanamayıp kemoterapi hastalarının kullandığı mide bulantısını kesen ilaç vermişti. Ama inan 3 ay sonra hepsi kesildi,geçti gitti. Mide sıkıntısından dolayı çok da kilo almadımKizlar dualarinizi bekliyorum
Cok kotuyum, su ilk 3 ay nasil gececek bilmiyorum bu bulantilarla halsizlikle
İnsallah sagliklidir da yavrumuz..
Bebegimi de goremedim zaten
Canım moralini yüksek tutmaya çalış biraz, her şey çok güzel olucak sağlıkla alucaz yavrularımızı kucağımıza. Dua et bol bol, bebeğini düşün ve sana iyi gelen şeyleri yap
Diğer hamileliğimde bende öyleydim canım Allah kolaylık versin. Hastane de falan yatmıştım vitaminli serum falan vermişlerdi . En sonunda doktor dayanamayıp kemoterapi hastalarının kullandığı mide bulantısını kesen ilaç vermişti. Ama inan 3 ay sonra hepsi kesildi,geçti gitti. Mide sıkıntısından dolayı çok da kilo almadımYemek yiyebilmek acayip zevkli hale geldi. Bol bol dinlen eğer imkanın varsa. Kucağına alınca hepsi geçer gider. Az kaldı diye motive et kendini.
Allah şifa versin hepimize tez vakitte inşallahKizlar dualarinizi bekliyorum
Allah şifa versin hepimize tez vakitte inşallah
Rabbim sifa versin.mide bulantilari geciyo canim rabbim başka dert vermesin öyle motive et kendini.az da olsa biseyler yemeğe çalış miden bulansada.Kizlar dualarinizi bekliyorum
Rabbim sifa versin.mide bulantilari geciyo canim rabbim başka dert vermesin öyle motive et kendini.az da olsa biseyler yemeğe çalış miden bulansada.
Rica ederim canım, hepimiz iyi ki varız. Burası bunun için varKizlaar ikinize de coooook tesekkur ederim, iyi ki varsiniz
sstsessizol bilmiyorum ilk bebeğin mi ama belkide hayatında bir kez yaşayacağın 9 ay Allah aratmasın. Mide bulantıların için doğal çözümler araştır onun dışında dinlenmelerini keyifli hale getir güzel bir dizi bul başla hem dinlen hem hafif seyler atıstır. Keyfini çıkar bir günlük al başla mesela. Vaktinden önce üzülme demiş Seneca burda olumsuz yorumlar okumak yerine bunları yapabilirsin ister istemez birbirinizi etkiliyoruz. Takılma rahatına bak
Sağol canım, inşallah sağlıkla devam etsin sürecimiz...hayirli olsuncanim. Sen ozele mi gittin?
Sormadım canım. Haftaya Salı gideceğim bakalım ne diyecek gece çok sık uyanıyor uykusuzluk çok zor geliyor artık bakalım ne olacakHosbuldum canim.peki kesmeyi dusunuyormusun doktora sordun mu ?
Evet canım, bu gün 6 hafta 1 gün dedi doktor haftası için
Karından ultrasonla baktırıyorum ben,
Çok şükür bebeği de gördük.
Ama kalp atışlarını duyamadık
Cuma günü tekrar gideceğiz.
Bende ona takıldım biraz sanırım.
İnşallah canım, benimde dün 6 hafta 1 günlüktüBen de Cumartesi günü gideceğim 6 hafta 1 günlük olacak kalp atışı icin duyamayabilirim diye düşünüyorum henüz erken çünkü stres yapma lütfen
Açıkçası vajinal ulturasonla baktırmak istemiyorum inşallah görünürMerhaba canıım hoş geldin :) kese görünür bence. Çünkü ben sata göre dün 4+4 tüm gittim vajinal ultrasonla keseyi gördük ve kese ultrasona göre 5+1 çıktı. Senin de görülür yani
Canım bende göremedim bebeğimi az sakin kuzum kendine zarar veriyorsun bak,doktor ne dedi canım kese göründü de bebek görülmediyse çok normal bi çoğumuz böyle olduk,canım içini ferah tut bebeğin seninle Allahın izniyleAh ben cok tutustumya bos gebelikse diye
Canım bende göremedim bebeğimi az sakin kuzum kendine zarar veriyorsun bak,doktor ne dedi canım kese göründü de bebek görülmediyse çok normal bi çoğumuz böyle olduk,canım içini ferah tut bebeğin seninle Allahın izniyle
Geçmiş olsun canım, inşallah iyidir kardeşin