2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kesinlikle haklısınız biz 1 ay doktora gitmeyeceğiz ilerleyen aylarda cocuklar bunda bile beklemek istemeyecek ki bebeklik dönemleri onlar icin çokta eğlenceli olmayacak Emin’im
Ben karnım büyüdüğünde mecburen söyledim ve hep dedim ki sen onunla oynayamayacaksın çok küçük olacak,ağlayacak altına yapacak ama yine doğduktan sonra dedi ki bu nasıl kardeş hiç oyun oynamıyor hep ağlıyor

Sanirim suan hepimizin derdi ayni keseyi gormek kalp atisini duymak 1 ay sonra farkli seyleri dusunmeye basliyacagiz onlar icin tedirgin olcaz sonra cinsiyet ne diye merak etcez hepimiz guzel haberler alalim
Aynen canım şu an kese ve kalp atışı derdindeyiz hepimiz. 1 ay sonra daha farklı konular olucak burada. Yeter ki sağlıklı olsun yavrularımız, gerisi hallolur

İnan etrafımda o kadar çok kişi var ki bu zorlu süreçte olan defalarca tüp bebek denedikleri halde nasip olmayan bende hep bunlara şahit oldum gerek yakınlarım gerek akrabalarım Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip canım etsin bol bol dua et Allahın izniyle bebişin güzel güzel büyücek

İnşallah canım, hepimiz sağlıkla büyütelim

Kizlar dualarinizi bekliyorum
Cok kotuyum, su ilk 3 ay nasil gececek bilmiyorum bu bulantilarla halsizlikle
İnsallah sagliklidir da yavrumuz..
Bebegimi de goremedim zaten
Canım moralini yüksek tutmaya çalış biraz, her şey çok güzel olucak sağlıkla alucaz yavrularımızı kucağımıza. Dua et bol bol, bebeğini düşün ve sana iyi gelen şeyleri yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…