• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    88
bir kere silmeyle tetiklenmez sanırım canım. yine de kendini takip edersin sen nisan jolemsi kırmızı pembe birsry gelirse de hemen korkma
Aslında eğer öyle bir şey gelirse 15 dakika içinde hastanede olmam lazım bunu bana üstüne basa basa söylediler canım. Kordon kopması ihtimali yüzünden en ufacık bir kan bile çok tehlikeli.

Aslında eğer öyle bir şey gelirse 15 dakika içinde hastanede olmam lazım bunu bana üstüne basa basa söylediler canım. Kordon kopması ihtimali yüzünden en ufacık bir kan bile çok tehlikeli.
şimdiye kadar gelmediyse gelmez onu takip et canım nisan ile senin dediğin farklı sen pembeli gördüğün anda gidersin ama sevimsiz jolemsi birseyde nişan oluyor o gelince doğum bir haftaya filan oluyor

Valla benim yaşlılar değil de genç arkadaşlarım bu zihniyette aaa haber ver hastaneye gelelim diyorlar diyemiyorum parti mi yapıyoruz ima ediyorum aslında ama açık açık diyemem ben. Eşimin de bazı arkadaşları da öyle 10 dk görüp giderler umarım. Bunlar hep instagramda parti gibi doğum yapan inf yüzünden insanlar bunu artık doğal bir süreç sanıyor oysa içeri masa bile hazırlatmıyorum bir çikolata
Aynen şok oluyorum ya herkes haber ver diyor o halde birilerini görmek isteyeceğimi sanmıyorum

Valla benim yaşlılar değil de genç arkadaşlarım bu zihniyette aaa haber ver hastaneye gelelim diyorlar diyemiyorum parti mi yapıyoruz ima ediyorum aslında ama açık açık diyemem ben. Eşimin de bazı arkadaşları da öyle 10 dk görüp giderler umarım. Bunlar hep instagramda parti gibi doğum yapan inf yüzünden insanlar bunu artık doğal bir süreç sanıyor oysa içeri masa bile hazırlatmıyorum bir çikolata
Bende istemiyorum kimseyi ne gerek var o an sezeryan ağrısı bebeğin ağlaması emmesi bir kişi yardım etsın yeter toparlanayım sonra isteyen eve gelsin otursun bebek ayrı odada olur tabi kalabalığa sokmak hiç, doğru değil belki kırıkı çıkınca mevlüt okutırum o arada sünnetide yaparım hepsı bi arada tek seferde çıkar biter 🤣 yakın arkadaşlarım ayrı oturmaya gelebilir de uzak akraba meraktan gelenler gelmesin ilk günler de bende sadece kolonya mum çikolata paket olarak hediyelik yaptırdım ek bir şey yapmıcam yeter hastane için ne kadar kimse gelmesin desekte gelen olacak bizde

canım bebek kanala girdiği için kafası muhtemelen bir miktar uzadı ve daraldı. öyle olunca da küçük olcum veriyor haliyle kilosu da olduğundan az çıkması gayet normal sen kilo almasan da bebis almıştır.

Ay senin bakış açına hayranım valla okudukça aaa harbiden öyle olabilir deyip rahatlıyorum her mesajında
Ben de aynı şekilde vallahi....

Tecrübeleri annelere bir sorum olacak. Sol kasığıma iğne batar gibi birşeyler batıyor. Geçiyo sonra ve dayanılmaz gibi değil. Bebeklerin hareketini hissediyorum ama yavaşladı birkaç gündür. Yavaş yavaş geliyo mu Bebişler sinyal mi bu

Bende aynısını soyluylrum gençler anlıyorda yaslılara laf anlatmıylrsun bende eşime de ailesine de dedim gelen gelir ben odamdan çıkmam çocuklarımı da çıkarmam benim yatak odama da zaten cesaret edip girebilecek olan varsa beklerim dedim eşimi de ayrıca uyardım bir yerden enfeksiyon bir bakteri bi grip mırip olursa babanın evinde iyileşirsin eve de öyle gelirsin kusura bakma diye Allah'tan bu konuda benden daha titiz 🤣🤣
Gerçekten şaka gibi anlayışsız insan çok ben de kesinlikle kimseyi görmek istemiyorum hastaneye kimse gelmesin diyorum herkese Hamileliğim boyunca arayıp halimi hatırımı sormayan insanlar sırf merak için gelmek isteyen çok saçma

Bugün 36.haftaya girdim sen durdur dokuz ay boyunca hiç hasta olma grip olma son haftalar ol kaç gündür boğazlarım çok yanıyor halsizliğim zaten var sizde çarpıntı oluyor mu hiç keyfim yok:KK51:

Tecrübeleri annelere bir sorum olacak. Sol kasığıma iğne batar gibi birşeyler batıyor. Geçiyo sonra ve dayanılmaz gibi değil. Bebeklerin hareketini hissediyorum ama yavaşladı birkaç gündür. Yavaş yavaş geliyo mu Bebişler sinyal mi bu
Bu hafta doktorum ilk hedef 32 sonra 34 dedi daha sonraki haftalarda ikizlerin gelmesini bekleriz dedi temkinli olmakta fayda varmış özellikle bebek hareketlerini takip etmemi tembihledi.

mal mal konuşup davranmasınlar o halde 😂😂”herkes haddini bilecek” modu on:)ben bu ara herkesi haşlıyorum. Annem babam dahil şok içindeler normalde dikkat ederdim kırmayayım aman diye şimdi “valla hiç çekemem kimse canımı sıkmasın ben sıkarım daha iyi”diyorum 😀yaşla mı alakalı hormonlar mı yoksa hamileliği kullanmak mı bilemedim :)
Ben de tam olarak bu moddayım eskiden her şeye sessiz kalan bir gelindim artık kaynanama insanlara laf sokuyorum:skandal:

Gerçekten şaka gibi anlayışsız insan çok ben de kesinlikle kimseyi görmek istemiyorum hastaneye kimse gelmesin diyorum herkese Hamileliğim boyunca arayıp halimi hatırımı sormayan insanlar sırf merak için gelmek isteyen çok saçma
Takmayın kızlar bosverın naparlarsa yapsınlar,düşünüpte canınızı sıkmaya degmez.sadece doguma gıtmeden aıle buyuklerıne soylersınız salgın hastalık var cok yakınımız olmayanlara haber gıtmesın dersınız,yakın olduklarımızında 5 dakıka zıyaretı ınsana moral olur,yapayalnız olmakta moral bozucu olabılır bazen.zaten o kadar salgın varkı dr un ızın verecegını sanmam kalabalık zıyeretlere.hepımız saglıkla doguralım ınsallah🙏🥰

Hanımlar bugün kontrolüm vardı. Bebek baş aşağı dönmüş sonunda. Fakat normalde 4-5 gün önden giderken şimdi 6 gün geride. Normalde 34+4 olmalı ama 33+5 ve 2300 gr. Doktor önemsemedi ama kafama çok takıldı. Özellikle başı olması gerekenden biraz küçük diye anladım. Acaba yeterince iyi beslenemedim mi? Çok az kilo alabildim halen 4-5 kilo civarında. Ne yapsam ne yesem çok üzüldüm. Son dönemde omega 3 mühim ama bulunduğum ülkede balık yok. Kan pıhtılaşmasını artırdığı için ıspanak ve brokoliye abanamıyorum. Ceviz yiyorum. Omega 3 takviyesi alsam mı? 😟
Canım benim doktorum bu saatten sonra ölçümlerin yanılma payının yüksek olduğunu söyledi. Gördüğün gibi ultrasonda artık tam göremiyoruz kafasını, karnını dedi, sığmıyormuş. Boyunu mesela 50cm den sonra ölçmeyeceğim dedi. O yüzden sıkıntı yapma bence, doktorun ciddi bir fark olsa sana mutlaka müdahale gerektirecek bir şey söylerdi.
Sanırım benim geldi 🙈
Dinlediğim kadarıyla doğumun başladığı anlamına gelmiyor nişan gelmesi. Saatler içinde de başlayabilir 1-2 haftayı da bulabilir demişti bir doktor. Kasılmalar önemli asıl

Bugün 36.haftaya girdim sen durdur dokuz ay boyunca hiç hasta olma grip olma son haftalar ol kaç gündür boğazlarım çok yanıyor halsizliğim zaten var sizde çarpıntı oluyor mu hiç keyfim yok:KK51:
Canım bu aralar herkes hasta artık bulaşıcı mi havalardan mi bilmem. Çok sıvı tuket bol bol c vitamini al. Çarpıntı dediğin tam olarak sendeki nasıl bilmiyorum ama bende oluyor kalbim hızlı atıyor nefes darlığı gibi bisey oluyor. Özellikle yemek yedikten sonra.

kızlar ben 36+6dayım. bugün kızım süt içti uyumadı hoplayıp zıplarken kustu. yerleri sildim dizimin üstünde. şimdi kasıklarıma doğru aşağı baskı oluyor. elle yer silince doğum falan tetiklenmez dimi?
Canım affet valla mesajı okuyunca güldüm. Bişey olmaz merak etme. Dinlenince geçeceğini düşünüyorum. Vezirde yer silince hastanelik olmuştu. Sizin sayenizde yerleri doğuma yakın bol bol silmemiz gerek 😅

Bu hafta doktorum ilk hedef 32 sonra 34 dedi daha sonraki haftalarda ikizlerin gelmesini bekleriz dedi temkinli olmakta fayda varmış özellikle bebek hareketlerini takip etmemi tembihledi.
Ben o haftaları geçtim çok şükür de ister istemez geriliyorum ilk hamileliğim kontrolüm pazartesi en azından o güne kadar dayanayım gece gece kimseyi rahatsız etmek istemem

Takmayın kızlar bosverın naparlarsa yapsınlar,düşünüpte canınızı sıkmaya degmez.sadece doguma gıtmeden aıle buyuklerıne soylersınız salgın hastalık var cok yakınımız olmayanlara haber gıtmesın dersınız,yakın olduklarımızında 5 dakıka zıyaretı ınsana moral olur,yapayalnız olmakta moral bozucu olabılır bazen.zaten o kadar salgın varkı dr un ızın verecegını sanmam kalabalık zıyeretlere.hepımız saglıkla doguralım ınsallah🙏🥰
Amin inşallah :KK37:Aynen öyle birinci dereceden aile tabii ki destek olması açısından güzel ama gereksiz insanları o halde bide kimse çekmek istemez

Kalp çarpıntı mı canım, oysa o bende var son zamanlarda, oturdugum yattıgım yerde kendiliğinden hızlı hızlı çarpıntı oluyor

Back