- 7 Şubat 2019
- 261
- 540
Nasil regl olmadiniz anlamadim kimyasalda sokulmednz mi
amin canımGünaydın arkadaşlar... Günümüz güzel olsun, hayırlı cumalar... Tüm dualarınuz kabul olsun, güzel haber bekleyenlerimiz o mutlu haberi alsın,hanile olanlarımızın bebekleri sağlıkla büyüsün
Ay ne güzel,2014 haziran annesindenim bende,buluşuyoruz telle görüşüyoruz müthiş dostluklar kurduk2014 kasim dogumlu oglum benimde ordan cok arkadasim var halen gorustuklerimiz telefonlastiklarmz guzel arkadasliklar kurduk ama eskiden facede grup acilirdi simdi yasaklanmis burda hakli olarak burdan bulup face gidince buraya gelinmiyor tabi :) biz orda ilerletmistik arkadasligimizi
hoşgeldin canım,hayırlı olsun,test sonucunu bekliyoruzKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım Dün yaptığım testte öğrendim gebeliğimi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Bugün kan testi verdim 16:00 gibi çıkarsa alıcam çıkmazsa pazartesiye kalacak hayırlısı bakalım
merhaba canım hoşgeldin,hayırlı olsun öncelikleMerhaba kızlar bende yeni katildigim aranıza adet günüme gore 6 hafta 4 gunluk hamileyim bugün keseyi gördük şükürler olsun ama ultrasona gore 4 hafta 6 gunluk görünüyorum 22 Şubatta kalp atışını duyacağız Allahin izni ile :)
hoşgeldin canım,hayırlı olsunKızlar bende geldim bugün test yaptım ikinci çizgiyi gördüm çok istiyordum inşallah sağlıcakla kucağınıza alırız bebişlerimizi
Gözünüz aydın keseyi görmüşsünüzBende dün gittim kese 5+3 ile uyumlu dedi daha bebeği göremedim ama 2 hafta sonra tekrar gideceğim görürüz inşallah
Amin canım,Allah bağışlasın oğlunuzu,inş bebeğinizde sağlıcakla doğacakHamilelik cok guzel bide kalp.atisini duydun mu Anlatilamaz bir tane oglum var 8 yasinda 1 tane de dogacak bebegim 3.5 aylik icimde isteyen herkes anne olsun yasasin bu duygulari
Teşekkür ederim inşallah sizde görürsünüz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahGözünüz aydın keseyi görmüşsünüzkalp ve bebeğe daha var demek ki,bende bu cumartesi gidicem
Çok güzel aslında burda daneyimlermizi paylaşabiliyoruz özel hayatta konuşamadığımız sıkıntıları burda paylaşıyoruz gebelik tarihlerimiz hemen hemen aynı olunca birbirimizi daha iyi anlıyoruz2014 kasim dogumlu oglum benimde ordan cok arkadasim var halen gorustuklerimiz telefonlastiklarmz guzel arkadasliklar kurduk ama eskiden facede grup acilirdi simdi yasaklanmis burda hakli olarak burdan bulup face gidince buraya gelinmiyor tabi :) biz orda ilerletmistik arkadasligimizi
6+1 de gittim kalbini dinlemedik canım. 8 haftalıkken alacaklar benden de kan. Değerlere bakıyorlar. Eksik varsa vitamin takviyesi için. İdrar a da enfeksiyon için. Bakıyor olabilirler.Kızlar pazartesi gün 4+4 iken keseyi gördük. Kadın doğumcu baştan savdı, aile hekimim iki hafta sonra tekrar kan ve idrar testi yaptır sonuçları bize getir dedi. Ben de randevu aldım başka bir hastaneden iki hafta sonrası için. Yani 6+4 oluyorum . Kalp atışı duyabilir miyiz sizce, bir de bu kan ve idrarı neden istiyor olabilirler sizden Böyle bir şey istendi mi
Hayırlı olsun canım benimde ilk gebelik uykum çok var gözlerimi zor açıyorum arada kasık ağrısı giriyo göğüslerim hassas dokunamıyorum ve bugun başlayan mide bulantısı canım şimdilik bunlar2.5 yaşında bi oğlum var, ikinci olucak inşallah. göğüslerim hafif sızlıyor, midem de biraz tuhaflık var, ilkinde olmamıştı sivilcem çıktı bu sefer, ağrı oluyor bazen adet olucak gibi, öyle işte aşırı bi belirti yok onun haricinde, ilk zamanlar uyku hali çoktu geçti. Senin ilk mi, belirtilerin nasıl?
Haftası küçük olduğu için mi dinlemediniz acaba, keseyi ne zaman gördünüz peki :)6+1 de gittim kalbini dinlemedik canım. 8 haftalıkken alacaklar benden de kan. Değerlere bakıyorlar. Eksik varsa vitamin takviyesi için. İdrar a da enfeksiyon için. Bakıyor olabilirler.
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin karın ultrasonuyla mı göründü kese bide yumurtlama zamanın son bat taripin ne zamandı geç döllenme galiba beta değerine bakıtılar mıMerhaba kızlar bende yeni katildigim aranıza adet günüme gore 6 hafta 4 gunluk hamileyim bugün keseyi gördük şükürler olsun ama ultrasona gore 4 hafta 6 gunluk görünüyorum 22 Şubatta kalp atışını duyacağız Allahin izni ile :)
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin keşke özele gitseydin 1 saat cıkartıyorlar beklemek zor geliyor insanaKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım Dün yaptığım testte öğrendim gebeliğimi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Bugün kan testi verdim 16:00 gibi çıkarsa alıcam çıkmazsa pazartesiye kalacak hayırlısı bakalım
6+4 te kalp atışını da duyabilirsin büyük ihtimalle canım. Kan ve idrarı niye istemiş anlamadım kese bile görünmüş zaten. Kan ve idrarda başka tahliller mi istedi acaba?Kızlar pazartesi gün 4+4 iken keseyi gördük. Kadın doğumcu baştan savdı, aile hekimim iki hafta sonra tekrar kan ve idrar testi yaptır sonuçları bize getir dedi. Ben de randevu aldım başka bir hastaneden iki hafta sonrası için. Yani 6+4 oluyorum . Kalp atışı duyabilir miyiz sizce, bir de bu kan ve idrarı neden istiyor olabilirler sizden Böyle bir şey istendi mi
Rutin kontrol içindir canım,6+4 te görende var görmeyende var canım,2-3gün sonraya ertelesen daha kesin olur benceKızlar pazartesi gün 4+4 iken keseyi gördük. Kadın doğumcu baştan savdı, aile hekimim iki hafta sonra tekrar kan ve idrar testi yaptır sonuçları bize getir dedi. Ben de randevu aldım başka bir hastaneden iki hafta sonrası için. Yani 6+4 oluyorum . Kalp atışı duyabilir miyiz sizce, bir de bu kan ve idrarı neden istiyor olabilirler sizden Böyle bir şey istendi mi