2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydın arkadaşlar... Günümüz güzel olsun, hayırlı cumalar... Tüm dualarınuz kabul olsun, güzel haber bekleyenlerimiz o mutlu haberi alsın,hanile olanlarımızın bebekleri sağlıkla büyüsün
amin canım

Ay ne güzel,2014 haziran annesindenim bende,buluşuyoruz telle görüşüyoruz müthiş dostluklar kurdukinş burada da hep beraber güzel günler geçirecez
hoşgeldin canım,hayırlı olsun,test sonucunu bekliyoruz

merhaba canım hoşgeldin,hayırlı olsun önceliklebende yakalar gününü diye düşünüyorum başlarda böyle olabiliyor

Kızlar bende geldim bugün test yaptım ikinci çizgiyi gördüm çok istiyordum inşallah sağlıcakla kucağınıza alırız bebişlerimizi
hoşgeldin canım,hayırlı olsun

Kızlar pazartesi gün 4+4 iken keseyi gördük. Kadın doğumcu baştan savdı, aile hekimim iki hafta sonra tekrar kan ve idrar testi yaptır sonuçları bize getir dedi. Ben de randevu aldım başka bir hastaneden iki hafta sonrası için. Yani 6+4 oluyorum . Kalp atışı duyabilir miyiz sizce, bir de bu kan ve idrarı neden istiyor olabilirler sizden Böyle bir şey istendi mi

Çok güzel aslında burda daneyimlermizi paylaşabiliyoruz özel hayatta konuşamadığımız sıkıntıları burda paylaşıyoruz gebelik tarihlerimiz hemen hemen aynı olunca birbirimizi daha iyi anlıyoruz

6+1 de gittim kalbini dinlemedik canım. 8 haftalıkken alacaklar benden de kan. Değerlere bakıyorlar. Eksik varsa vitamin takviyesi için. İdrar a da enfeksiyon için. Bakıyor olabilirler.

Hayırlı olsun canım benimde ilk gebelik uykum çok var gözlerimi zor açıyorum arada kasık ağrısı giriyo göğüslerim hassas dokunamıyorum ve bugun başlayan mide bulantısı canım şimdilik bunlar

Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin karın ultrasonuyla mı göründü kese bide yumurtlama zamanın son bat taripin ne zamandı geç döllenme galiba beta değerine bakıtılar mı

Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin keşke özele gitseydin 1 saat cıkartıyorlar beklemek zor geliyor insana

6+4 te kalp atışını da duyabilirsin büyük ihtimalle canım. Kan ve idrarı niye istemiş anlamadım kese bile görünmüş zaten. Kan ve idrarda başka tahliller mi istedi acaba?
Bi de keseyi 4+4 te görmüşsünüz ya canım biz de pazartesi günü 4+4 olucaz ve doktor değere göre görülür büyük ihtimalle dedi. Siz gördüğünüzde ne kadarcıktı kaç mm

Rutin kontrol içindir canım,6+4 te görende var görmeyende var canım,2-3gün sonraya ertelesen daha kesin olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…