2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yaa çok tatlısın İnşallah bu hamileliğinde hiç hissetmezsin diğerinde çok çekmişsin belirti olmuyo bazen canım o zaman hemen kötü şeyler geliyor insanın aklına.Benim bugün baya başladı hatta gözlerim kızarmış herkes eve git diyor ama ben bu hamime şükredenlerdenim şimdiden çubuk falan aldım leblebi mantıkmı bide nedense canım ayva çekiyor :) bide bide ben bişey sormak istiyorum progesteron 11,68 çıktı düşük değilmi sizce

G Ü N A Y D I N N N N N
inş güzel haberler almaya devam edeceğimizz bir gün olsunnnn
Günaydın arkadaşlar... Günümüz güzel olsun, hayırlı cumalar... Tüm dualarınuz kabul olsun, güzel haber bekleyenlerimiz o mutlu haberi alsın,hanile olanlarımızın bebekleri sağlıkla büyüsün

Rahim filminden sonraki ay hamile kalmıştım ben de kızımda. Rahim filmi kesinlikle önemli. Tebrik ederim, sağlıkla gelsin bebegin.
Aynen bide en son tahlil için gittiğim doktor bana tüp bebek dedi biliyormusun ama rahim filmden sonra hamile kalanların sayısı çok fazla

Sagol tatlım benim 2 seneden beri klomen ı bu şu derken rahim filmi sonrası hemen hamileyim inanamıyorum

Bende ilk bebekte cok ugrastim klomenler catlatma ignesi rahim filmi asilama en son 2
Asilamada tutmaz dedim tup bebek merkeziyle gorusmeye gittim o asilamam tuttu sukur ugrasanlar yeri ayri bende hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…