Selam kızlar. Biz sütten kesme işini hallettik çok şükür. Tamamen emerek sabahliyordu. İlk iki gün gündüz hiç vermedim. İki gece gece emziridm. İki geçeden sonra hiç vermedim bitti. İkna etmek için. İlk oğlumda saç koymustum. Korkutucu olmasın diye tuz döktüm . İlk köşeden az yaladı ağladı. Gidip gelip açtı baktı. Üç olmuş bitmiş süt acı olmuş deidm. Baya ağladı tabi. Baya dövdü beni
en son sinirden saçlarımı falan çekmeye başladı. Bir gün tuz ile gezdim. Ama çok büyük hata etmişim. İki göğüs ucum bir yara oldu
günlerce acı çektim. Diğer günler yara bandı yapistirdim artı şekilde.
Ağladı zirladi ama mecbur kabul etti. İki hafta oldu keseli. Şimdi normalde yemediği şeyleri yemeye başladı. Omlet yemezdi yiyo şimdi. Tatlı hiç biseu yemezdi nerde tatlı varsa atliyo
açlık insana herşeyi yedirip demek. Uyutma konusunda önce kucakta başını omzuma yaslayıp gezdik . Dalınca biraz sallayıp yatırdım. Gece uyanınca da ayakata beni gezdir diye baya ağladı. İlk günler gece uyanınca tekrar uyutmam bı saat falan sürdü. Ağlamaktan katiliyordu . YouTube da beş dakika da uyutan müzik var . Onu keşfettik. Şimdi uyku saati olunca hadi uyuyalim diyorum. Müziği açıp salliyorum. Gece uyanınca da aynısını yapıyorum. Bı sonraki hedef saklamayı bırakmak. Ama henüz hazır değilim
. Gece de en az altı yedi kere uyanirdi. Hasta olunca onbeş kere uyandığı bile olurdu. Çok şükür şimdi bı kere uyanıyor. Geçen gece üç kere uyandi ama burnu tikaliydi. Bende reflü falan var diyodum. Meğer emme bağımlılığı yüzünden sürekli uyanıyoruz
büyük oğlan okula gidiyor. Birinci sınıf. Çok ödev veriolar. Canımız çıkıyor. Harfleri cok iyi tanıyor. Ama birleştirmeyi yapamıyor
ne zaman düzelir bilmiyorum. Çıldırmak içten değil. Bı gün çok güzel okuyor. Öbür gün sanki hiç bilmiyor. Ders yaparken sürekli konuşuyor aylip bayılıyor. Bana geliyorlar. Hadi oğlum hadi demekten
bu arada okula başladigindan beri sürekli hasta. Öksürük burun akıntısı balgam hiç geçmiyor . Her hafta doktora gidiyoruz.