2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selamlar herkese

Oğlumu dün doktora götürdük şikayetleri anlattık gece terörü olabilir dedi birkaç bir şey daha sordu uyku sorunu var dedi. Haftaya çarşamba çocuk gelişimi doktoruna götürücez. Gerek görürse nörolojiye gidecek..

Yenidoğan kızım 2 buçuk ayını geçti. Gece hiç uyanmadığı oluyor. Oğlum 22 aylık doğduğundan beri her gece ikidenn fazla uyanıyor. Rekorumuz 11.

Oğlumun uyku sorunu eşimi de beni de bitirdi. Birbirimize karşı bile soğukluk oluştu. En son bayram tatilinde 10 gün ayrı kaldık. O memlekete gitti. Kimse bilmiyor ama aklımdan uzun zamandır boşanma fikri bile geçiyordu.

10 günlük ayrılıkta ikimizz de özledik diye ağladık durduk. Ayrı kalkmak iyi geldi. Şimdilik. Aramız iyi. Çocuktan önceki zaman gibi.

Şimdi de oğlumun uyku sorununu ciddi anlamda çözmeye çalışıyoruz. Her doktor kontolüne birlikte gidiyoruz.

Çok geç bile kaldık. Etrafıımızda büyükler var normaldir çocuktur geçer deyip durdular. E sizin çocuklarınız da synı mıydı diyoruz yok biz böylee bir şey görmedik diyorlar. E nasıl normal o zaman

İnşallah geceleri deliksiz rahaat uyuması için bir çözüm bulabiliriz. Uykusuzluk beni mahvetti. Ha geçti ha geçecek diye diye iki sene oldu. Artık uykusuzluk yetmiyor umutsuzluk beter etti. Mutsuzum huysuzum oğlum bendenn beter huysuz oldu.

Artık geceleri erken yatıp deliksiz uyumak istiyorrum ya

Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir biran önce çok zor bizde 10dur tuvalet eğitimine başladım çok şükür öğrendi gibi poyraz bezi hiç istemiyordu kolay oldu şimdi sadece gece bagliyorum onda bile çişini yapmamış oluyor genelde

Inşallah düzelir cnm bir sıkıntısı olabilirmi alerji gibi onu huzursuz eden besinler olabilir belki

Inşallah düzelir cnm bir sıkıntısı olabilirmi alerji gibi onu huzursuz eden besinler olabilir belki
Canım valla hiç bilmiyorum. Söylediğin iyş oldu. Alerjiyi de söylerim doktoora. Geniz eti olan bebekler çok sık uyanırmış dedi aynı sorunu olan bir akrabamız. Geniz etiyle beraber alerjiyi de sorarım olabbilir mi böyle birşey diye

Mutlaka yaz doktoradan sonra allah şifasını versin cocuk işi çok zor pes peşe bende büyütum gercekden bittiyosun ama büyüyecekler sen unutacaksın hepsini

Mutlaka yaz doktoradan sonra allah şifasını versin cocuk işi çok zor pes peşe bende büyütum gercekden bittiyosun ama büyüyecekler sen unutacaksın hepsini
Ruhsal olarak çöktüm ya. Arada iyiyym deyip kendimi telkin ediyordum. Toparlayabiliyorduum ama artık o da kar etmiyor. Her gören niye gülmüyorsun diyor. Somurtuk bir insann oldum.
Geçende konuştum eşimle annen gelsin memleketten çocuklara baksınlar annemle ben işe giricem dedim. Benim için kaçış alanı çalışmak olucak. Kvde de evde olunca hiç değilse tut da yemek yapayım derim. Şunlara bak bir beş dakka uyuyayım derim

Evdeki hesap çarşıya uyar inşallaj

Inşallah cnm

Nasil uykuya geçiyor peki canm kendi kendine mi yoksa sallanarak filan mi

Tuvalet eğitimi konuşulmuş. Benimde abisinden görüp klozete oturuyor. Ama çiş yapmayı bilmiyor. Boş boş oturup tuvalet kağıdıyla silip kalkıyor. Annem üstüne düş öğrenir dedi ama ben çok bilerek oturduğunu düşünmüyorum

Canım zaten çiş sürekli tutularak öğreniliyor ama kaka da çocuklar hep tutuyor. Ben daha 2 yaş olmadan hiç tuvalet eğitimi vermedim. Büyük 3 yaşındaydı ortanca 2 yaş 4 ya da 5 aylıktı. Bu son numaraya başlamadım bence çok erken bir de belirti de göstermiyor. Bir de kaka kaslarını kontrol etmeyi öğrenmeleri için hazırbulunuşluk önemli o da zamanla oluyor. Bence daha çocuklar 2 yaş olmadı tuvalet eğitimi için erken. Ben gündüz uğraşıp gece altına bez takacaksam ne diye eğitim vereyim.. Mesela denizde hiç altını bağlanıyorum ne çiş dıyor ne kaka. Salıp yapıyor. Kakada anlıyorum bez takıyorum. Ben seneye yaza tuvalet eğitimi vereceğim. Kaka için daha kasları hazır değil bence...

Sallayarak uyutuyorum hemen uykuya dalıyor. Ama gece uyanınca salla babam salla ki uyusun.... Gözünü dikiyor tavana.
Acaba salla dur yöntemiyle sallamayi mi kessen cnm . Ben hamileligimin sonlarına doğru anane babanne alıştırmsti ayakta sallamaya ben uyutamiyordum karnıma vuruyordu sonra kendisi istemedi sallanmak belki o da istemiyorda uyuyamiyormu

Benim oğlan kesinlikle bez bağlatmak istemiyor ya . Kavga kıyamet bağlıyorum. Çiş kaka demiyor. Kakayi gizli yerlerde yapıyor onu anlıyorum ama çişi anlamıyorum. Sabahları bezi kuru kalkiyo bu ara. bunlar işaret mi . Isaretse iletişim olmadan eğitimi nasıl vericem klozete oturmaya korkuyor mesela aparat da var. Acaba o minyatür klozetlerden mi alsam sesli peceteli fln bilmiyorum ki

Salla dur yöntemini bilmiyorum araştırayım bir.

Hadi gel oğlum yanıma yat uyuyalım diyorum yatırıyorum ağlıyor yastığı ayağıma koyuyor. Sallıyorum uyumuyor durunca ayaklarıyla tepiniyor

Geçen kış bir aya yakın bana sarılarak elimi tutarak uyumuştu. Sonra gene ayarları bozuldu

Çok üç gündür aştık kakayifa ilk basda korktu sevdik şarkı söyledik cici dedik şükür osorunda kalktı gece bağlamıyorum 3gundur bez takmıyoruz bugün dışarı çıktım bez taktım ağlamaktan herkes baki di cisi geldi yapmıyor eve kadar maholdum

Sana işaret veriyor konuş onunla bezini istemiyorsan tuvalete gidebiliriz yarim saatde bir götür teklif et eğlenceli bir hale getir sevdiği bir kahraman veye oyuncak resmi yaptır banyoya her seferinde göster onu görmeye gidelim mi gibi bir kaç gün dene olmasa zorlama bırak akışına

Tamam cnm çok sagol deneyecegim

Gece çiş yapmaması nasıl bir şeey ki

Benim oğlan o kadar çiş yapıyor ki 4 gündür geceleri6 numara bez takıyorum. Gündüz 5 numara. Gece 5 numara yakınca öyle doluyor ki taşıyor göğsüne dizlerine kadar çiş çıkıyor
Alperen in bezi bırakmasına daha çoook var

Saat 11de çiş yapıyoruz tuvelet sabaha karşı 5bucuk gibi ağlıyor götürüyorum gine o zamanda yapıyoruz altına yapmıyor bazende 7bucukda uyanıyoruz her cocuk farklı benim ikisi 3bucuk yaşına kadar gece beze işedi bu farklı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…