2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İyiyiz çok şükür. Henüz izin vermediler. Sabah 10a yakındı uyandım. Genel anestezi olmuştum. Yatıyorum öyle şimdi
Çok sevindim canm. Hayırlı olsun. İlki normal doğum degilmiydi senin. Bol bol kokla bebisi. Malum çabuk geçiyor zaman

Çok sevindim canm. Hayırlı olsun. İlki normal doğum degilmiydi senin. Bol bol kokla bebisi. Malum çabuk geçiyor zaman
Sağol canım evet ilki normal doğumdu ama bu gebeliğimde kondilom çıktı sezaryen olmak zorunda kaldım

İlk doğumumda çok acemiydim. Kendi çocuğuma uzaktan bakıyordum. Pişmaan oldum. Ama şimdi kızımı indirmiyorum kucağımdan

Kızlaar ben doğum yaptım bebbeğim de ben de sağlıklıyız. Ama açlkktann ölüyorum
Allah analı babalı büyütsün canmmmm hosgelmis prenses ikincide bende çok acikmistim ilkindeki gibi sıfır açılma ile sabah 6 da yattım suni sancı ile akşam 5te doğurdum dünyaları yemistim

Allah analı babalı büyütsün canmmmm hosgelmis prenses ikincide bende çok acikmistim ilkindeki gibi sıfır açılma ile sabah 6 da yattım suni sancı ile akşam 5te doğurdum dünyaları yemistim
Gaz çıkaramaadığım için hala yiyemedim yemek ama acısını çıkarıcam. Dün akşam 8de bitirdim yemeek yemeyi. Bugün kahve su komposto ile yaşıyorum

Kızlar selam gece gece çok acil bir soruyla geldim. Bi iki gecedir kızım 3den sonra sürekli ıkınıyor kabız değil kakaları her zamanki kıvamda ve sıklıkta ama kaka rengi çok koyu siyaha yakın ve idrar renginde de değişim var idrarda ağır bie koku da başladı bu gce. Nedir bu acaba bağırsklarla ilgili vir sorun mu yoksa idrar yolu enfeksiyonu mu ateşi yok. doktora gitmeli miyim sizce yoksa evde sık sık emzirmeyle geçer mi

Hemecik toparlanirsin insallah. Ne güzel iki tane bebeğin oldu

Hayırlısı olsun cnm bebiş nasıl kaç kilo doğdu sen nasilsin
3.250 kilosu 50 cm boy

Bugün daha iyiyim çokmşükür. Ağrı kesiciden mi nedir ne ağrım nee sızım var. Kendi başıma gezip oturup kalkıyorum. Sezaryendenn çok korkuyordum bir de tamaamen uyunan şeklinden. Uyandığımdan beri ne baş ağrım oldu ne kıvrandıran ağrı. Korkuyorum eve çıkıp ağrı kesici iğne olmadığı zamaan ağrıdan kıvranırım diye. İlk doğumum normaldi haftalarca dik yürüyemedim ilk kalkışta bayıldım neler neler.. Böyle kolay olduğunu bilsem sezaryen olurduum ilk doğumda da

Bol bol yurudugun zaman hiç sıkıntın olmuyor cnm artık daha iyi olursun korkma zaten ağrı kesici ve antibiyotik yazicakndoktor bebisedr maşallah bolnbol besle

Hoşgelmiş güzel kızın güle güle büyüt bebeğini sağlıkla, mutlulukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…