2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar merhabalar herkese, bebeklerinize hangi ayakkabıları giydiriyorsunuz ortopedik mi normal sandalet yada spor ayakkabı mı? (Marka yada isim verirseniz sevinirim) Birde ev içinde rahat ,terletmeyecek ayakkabı yada terlik öneriniz var mı

Benim oğlum da 4 yaşında ne zaman yaptırmalıyım genel anestezi mi lokal anestezi mi çok kararsızım korkuyorum..

Benim oğlum da 4 yaşında ne zaman yaptırmalıyım genel anestezi mi lokal anestezi mi çok kararsızım korkuyorum..
Üç yaş öncesi yada yedi yaş sonrası diyo uzmanlar. Psikolojik açıdan dogrusu boyleymis. Zaten üç yaş sonrası hafif bı anestezi ile uyutp yapiyolar. Bizimki Eylül'de tam altı yaşında oluo. Okula baslicak. Ya bu yaz yada diğer yaz olcak. Aslında okula başlamadan olmasını istiyorum ben. Çünkü okulda sünnetli diğer çocuklar sünneti korkunç anlaticaklar . Maruz kalmasını istemiyorum

Selam, ben vicco tercih ettim genelde marka olarak, memnun kaldık deri olup yumuşak olmasına bileği kavramasına dikkat ettim. Evde hiç bişey giydirmiyorum, oldum olası yanık bir kızım var zaten, kışın tek kat çorap giydi sadece, şimdi çıplak geziyor, bunu da öneriyolar zaten. Ama giyen çocuk olsa kokopatik diye bi butik vardı instagram üzerinden ordan alırdım galiba tatlış desenli patik tarzı oluyor

Geçmiş olsun zera. Bilmem hatırlar mısın ama seninle acaba pfaba hastalığımı ki. Diye konuşmuştuk. Bende yaşamadım ama birkaç doktorun paylaşımında in görmüştüm. En azından teşhisi konmuş ona göre tedavi uygulanır

Geçmiş olsun zera. Bilmem hatırlar mısın ama seninle acaba pfaba hastalığımı ki. Diye konuşmuştuk. Bende yaşamadım ama birkaç doktorun paylaşımında in görmüştüm. En azından teşhisi konmuş

Hatırlıyorum cnm. Hatta senle konuştuktan sonra tekrar doktora sormuştum hocam başka bı sıkıntı olabilir mi . Yapilcak bı test var mı diye. Bana yine sadece bademcikleri doğuştan iri . Başka bişey gorunmuyor dedi. Şuan başka bı doktorla devam ediyoruz. Eğer teşhis kesinlesirse önceki doktora hakkımı helal etmem galiba. Defalarca sordum yaa. Özel hastane hemde . Dedim ki hocam parası önemli değil. Yapilcak bişey varsa yapalım. Yok diyip durdu. Bilmiyorum. Belirtiler belli zaten bu hastalıkta. Niye diğer doktorun şüphelendiği şeyi önceki doktor hiç dile getirmiyor. Hepsi aynı tıp i okumuyor mu yani. Gerçekten aklım almıyor . İnşallah bundan sonra her şey daha kolay olur bizim için.

Neye göre değildir dediyse. Login • Instagram
Bak burda doktor güzel açıklamış
Yorumlardada çocuğu hastalığa sahip anneler yazmış

Neye göre değildir dediyse. Login • Instagram
Bak burda doktor güzel açıklamış
Yorumlardada çocuğu hastalığa sahip anneler yazmış
Okudum cabm sağol. Evet şimdiki doktor boğazdan suruntu aldı. Beta mikrobu var mı diye. Negatif çıktı zaten. Pfapa sendromu nda beta negatif çıkarmış zaten. Beta pozitif olursa antibiyotik . Negatif çıkarsa tek doz kortizon şeklinde tedavisi uygunlanirmis.

Yani çocuğa yazık boşuna antibiyotik içirmiş doktor

Çok fazla hemde. Ön üst dişler sarardı. Galiba antibiyotik yüzünden oldu.
Geçerken yazdıklarınızı okudum çok geçmiş olsun benim görümcemin oğlu da böyle olmuştu . Diğer görümcemin kızı da . Durmadan ilaç içiyorlardı . Bademcikler doğuştan büyük ikisininde . Geniz eti de var tabi doktorları ameliyat demişler . Bu durumda antibiyotik kullanıyor ya bağırsaktaki probiyotikte ölüyor bağışıklık daha çok düşüyor . Bari o durumdan kurtulun karadut özü satın alın inanın çok iyi gelecek göreceksiniz . Allah yardımcınız olsun

Teşekkür ederim. Karadut suyu aldım geçen. Öz sandim. Bı baktim aromalı meyve suyu bişey çıktı. Aklımda zaten. Alcam inşallah. Antibiyotik zarar işte. Hele bide yanlış yere kullanımım

Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlumda ayda bir ateşleniyordu dr hemen periyodik ateşten şüphelenmişti. Zamanla ateş yükselmemeye başladı. Şimdilik sorun yok gibi. Senin dr unun bunu göz ardı etmiş olması iyi değil şahsi fikrim o dr a bir daha gitme. Belli bir yaşa kadar oluyor sonra düzeliyor diye biliyorum ben. İlaçları var çoğu kortizollu. İnşallah kolay atlatırsınız canım tekrar tekrar çok geçmiş olsun

İnan ben bu durumu o kadar sık yaşıyorum ki. Allah ne onlara düşürsün ne onlarsız bıraksın. Herkes işini mesleğini ciddiye almıyor maalesef. Sağlıkçılarla ne sınavlar veriyorum bilsen.

Sağol cnm . Peki sizin teşhis konuldu mu. Kortizon kullandiniz mi. Ne kadar sürede cevap verdi. Kaç yaşında geçti hastalık . Sizede geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…