2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnan ben bu durumu o kadar sık yaşıyorum ki. Allah ne onlara düşürsün ne onlarsız bıraksın. Herkes işini mesleğini ciddiye almıyor maalesef. Sağlıkçılarla ne sınavlar veriyorum bilsen.
Allah yardım etsin cnm. Gerçekten çok zor. Doğru doktor bulmak. Doğru teşhis tedavi resmen şans işi gibi bişey olmuş 🤦

Sağol cnm . Peki sizin teşhis konuldu mu. Kortizon kullandiniz mi. Ne kadar sürede cevap verdi. Kaç yaşında geçti hastalık . Sizede geçmiş olsun.
Canım biz takipteydik. 1 yaşından sonra ateş yükselmedi. O nedenle teşhis koyulmadı. Ama kortizollu ilaç vermişti. İğne aslında ama kırıp içirin ateş anında düşerse teşhis kesinleşir demişti. Ama gerek kalmadı.

Canım biz takipteydik. 1 yaşından sonra ateş yükselmedi. O nedenle teşhis koyulmadı. Ama kortizollu ilaç vermişti. İğne aslında ama kırıp içirin ateş anında düşerse teşhis kesinleşir demişti. Ama gerek kalmadı.
Anladım cnm. Bana hapını verdi. Ezip bala pekmeze karıştırıp içir dedi. Ama iki gün surupla düşürmeye calis olmazsa hapı ver dedi. Bizimde inşallah uzun surmez

Okudum cabm sağol. Evet şimdiki doktor boğazdan suruntu aldı. Beta mikrobu var mı diye. Negatif çıktı zaten. Pfapa sendromu nda beta negatif çıkarmış zaten. Beta pozitif olursa antibiyotik . Negatif çıkarsa tek doz kortizon şeklinde tedavisi uygunlanirmis.
Çok geçmiş olsun. Tedavinize hemen yanıt alın inşallah canım 🙏🏼

Selam kızlar:KK200:

Önümüzdeki salı sezaryenle doğum yapıyorum

Çok heyecanlıyım kızımı kucağıma alaacağım için:anne: acaba abisi ne yapacak tepkilerini çok merak ediyorum

39 haftalığım ama bebiş 37 çıkıyor ultrasonda umarım bir sorun yaşamayız doğumdan sonra

Tüpleri bağlatma işini sordum yaparım dedi doktor. Eşimle iyice konuşucaz. 2. Çocuğumuz başka çocuk istemiyoruz amaa geri dönüşü olmayan bir şey olduğu için acabalarım oluyor

Tüplerini bağlattıran vaar mı aramızda

Çok heyecanlıyım kızımı kucağıma alaacağım için:anne: acaba abisi ne yapacak tepkilerini çok merak ediyorum

39 haftalığım ama bebiş 37 çıkıyor ultrasonda umarım bir sorun yaşamayız doğumdan sonra

Tüpleri bağlatma işini sordum yaparım dedi doktor. Eşimle iyice konuşucaz. 2. Çocuğumuz başka çocuk istemiyoruz amaa geri dönüşü olmayan bir şey olduğu için acabalarım oluyor

Sağlıklı kolay bı doğum diliyorum. Merak etme abiyle çok güzel anlasicaklar inşallah. Dini buyutunu sorarsan İslam'a göre annenin tekrar hamile kalıp doğum yapmasında hayati tehlikesi varsa izin var. Onun dışında izin yok. Benim tavsiyem sipiral taktir . İsmi ne olcak miniğin 😍😍

Sağlıklı kolay bı doğum diliyorum. Merak etme abiyle çok güzel anlasicaklar inşallah. Dini buyutunu sorarsan İslam'a göre annenin tekrar hamile kalıp doğum yapmasında hayati tehlikesi varsa izin var. Onun dışında izin yok. Benim tavsiyem sipiral taktir . İsmi ne olcak miniğin 😍😍
Çok teşekkür ederim inşallah kolayca geçer. Evet dini açıdan öyleymiş ama 3. çocuğuistemiyyoruz ikimiz de. Her ay onun stresiyle yaşayana kadar tüpleri bağlattırayım dedim
Kızımızın ismi umay olucak :KK51:

Cnm yaşın kaç benim üçüncü çocuğum olduğu için bağlantım bir sıkıntı olmadı bence bağlatma yasin gense çünkü ileride isteyebilirsin benim oğlum 11kizim 9yasindaydi asla yapamam demsidim ama bitince bebek istedik sipral taktir

Cnm yaşın kaç benim üçüncü çocuğum olduğu için bağlantım bir sıkıntı olmadı bence bağlatma yasin gense çünkü ileride isteyebilirsin benim oğlum 11kizim 9yasindaydi asla yapamam demsidim ama bitince bebek istedik sipral taktir

Yaş kemale erdi anacım 27 oldum:KK53:

3. Çocuk istemiyoruz yani hiç planlarımızın arasında yok. Spiral de istemiyorum uok kaydı yok dokundu yok regl düzensizleşti dertleriyle uğraşmak istemiyorum. Dkh kullansam bir yaştan sonra kullanamıcam. Yani hazır sezaryen olacaakken tüpleri bağlatmak kolay geldi. Her ay adetim gecikti hamilee miyim derdi yok

Hayatımı da planlayamıyorum. Bir kez daha hamile kalmayı kaldıramam ruhsal olarak.

Üniden dersim kaldı mezun olamadım. Bitirmek istiyorum tam adım attım yine hamilr kaldım. İşe girip çalışmak istedim olmadı. T@illeri erteledim yok hamileyim yok çocuklu+hamileyim derkrn her şeey kaldı öylece.

Çocuk defterini kapatıp yoluma bakmak istiyorum aslında. Çok mu bencilce düşünüyorum ya :KK43:

3. Çocuk istemiyoruz yani hiç planlarımızın arasında yok. Spiral de istemiyorum uok kaydı yok dokundu yok regl düzensizleşti dertleriyle uğraşmak istemiyorum. Dkh kullansam bir yaştan sonra kullanamıcam. Yani hazır sezaryen olacaakken tüpleri bağlatmak kolay geldi. Her ay adetim gecikti hamilee miyim derdi yok

Hayatımı da planlayamıyorum. Bir kez daha hamile kalmayı kaldıramam ruhsal olarak.

Üniden dersim kaldı mezun olamadım. Bitirmek istiyorum tam adım attım yine hamilr kaldım. İşe girip çalışmak istedim olmadı. T@illeri erteledim yok hamileyim yok çocuklu+hamileyim derkrn her şeey kaldı öylece.

Çocuk defterini kapatıp yoluma bakmak istiyorum aslında. Çok mu bencilce düşünüyorum ya :KK43:
Dönüşü yok çünkü canim bende 29yasimda baglattim çünkü üç sezaryendim doktorum istedi iyikide bağlamış ama üzülüyorsun aklına kötü şeyler geliyor Allah korusun çocuklarıma birşey olursa gerçi hiçbir evlat diğerlerini tutmaz sen düşün iyice üçüncü bebek olsaydı tamam dertim ama iki iyice düşün pişman olma şimdi hamilelik etkiliyor seni

Umay hayırlı doğumlar diliyorum.. Saglıkla kucağına alırsın inşallah.. Tüp konusunda bende ikincide snra baglatcam galıba.. Ama daha var bana.. Eymen 5 yasına gelmeden düşünmüyorum 2 numara☺️ hakkında hayırlısı olsun🙏

Sağlıkla kucağına al inşallah. Bana uzak bir seçenek bağlatmak. Allah korusun ilerde çocuklarla ilgili sağlık sıkıntısı olmasından korktuğum için.
Ama herkesin içinde bulunduğu şartlar durumlar ne getiriyorsa ona göre karar almalı. Artarda hamile kalmak seni yormuş olmalı

Kızlar oğlum peygamber sünnetli pzt amiliyat için tahiller yapicak ayın sonuda amiyat olucak doktorumuzun dediği idrar deligi çok hafif yanda açıp bakicam dedi dokunmaya bilir sunnetlede kalabilir dedi herşey amiyat da belli olacakmış dua edin sünnetle kalsın amiyati iyi geçsin kızlar birde sünnet olan bebeisler neler yaptınız

Kızlar oğlum peygamber sünnetli pzt amiliyat için tahiller yapicak ayın sonuda amiyat olucak doktorumuzun dediği idrar deligi çok hafif yanda açıp bakicam dedi dokunmaya bilir sunnetlede kalabilir dedi herşey amiyat da belli olacakmış dua edin sünnetle kalsın amiyati iyi geçsin kızlar birde sünnet olan bebeisler neler yaptınız
Çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyata gerek kalmaz. Bizim sünnet aylıkken oldu. Geldiğimiz gün sarısı kendi düştü akşama. Sonra verdiği kremi sürdüm bezledim. Şükür çok çabuk iyileşti

Canım hayırlı doğumlar diliyorum, abisi bu da kim olacaktır. Kıskanmayı bilmemeleri suan inan çok büyük şans. Yani bile isteye zarar vermiyorlar çünkü onlarda daha bebek. Benim oğlum minik ilk geldiğinde ağlayınca korkup o da ağlamıştı😄 Şimdi sarılıyor öpüyor kulaklarınız çekiyor küçükte sarılıp değişik tepkiler veriyor izlemesi çok zevkli . Yorucu evet ama şükürler olsun sağlıkla 2 Evlat sahibi olduk . Tüp baglatmayi hiç düşünmedim normal doğum yaptım gerçi ama 3.ye bende sıcak bakmam Rabbım isteyenlere nasip etsin.

Z zeraseba
Facebookta apiterapi ailesi diye bir grup var phapa tanısı konan bir sürü ve aile var baksana bi.ben oglana propolis başlayacağım onu araştırırken denk geldim .

Alıntı .....
Merhabalar benimde iki buçuk yasında kızım var ayda bir atesleniyor ve doktor phapa tanısını koydu 7 aydır cekiyoruz bu hastalığı Çok zormuş bizde apiturk 5 li okul setini sipariş verdik biraz endişeliyim ama inşallah faydasını görürüz bir aydır bu siteyi takip ediyorum Çok faydasını gören olmuş bizede olur inş 🙏rabbim bütün evlatlarımızın sifasını versin herkese Çok gecmiş olsun ....

Z zeraseba
Facebookta apiterapi ailesi diye bir grup var phapa tanısı konan bir sürü ve aile var baksana bi.ben oglana propolis başlayacağım onu araştırırken denk geldim .

Alıntı .....
Merhabalar benimde iki buçuk yasında kızım var ayda bir atesleniyor ve doktor phapa tanısını koydu 7 aydır cekiyoruz bu hastalığı Çok zormuş bizde apiturk 5 li okul setini sipariş verdik biraz endişeliyim ama inşallah faydasını görürüz bir aydır bu siteyi takip ediyorum Çok faydasını gören olmuş bizede olur inş 🙏rabbim bütün evlatlarımızın sifasını versin herkese Çok gecmiş olsun ....
Sağol cnm. Bakayım bende. Şuanda koruyucu tedavi başladik. İmmunex kullanıyoruz. Bağışıklık için. Artı alerji tozu damlası. Vs. Üç ay devam edicez. Sonrasına bakicaz. Bende bı yandan okuyorm araştırıyorum.

X