Derti olan hastalık versin Allah canim Üzülme tedavisi olur biter yeterki fermanı olsunSağol cnm. Önceki doktor tecrübeli diye bildiğimiz bı doktor. Sürekli takip eden doktor. Ama hiç dusunmedi bu durumu. Son doktor hikayeyi duyar duymaz hemen bu hastalık üstüne yogunlasti. Doktor dediki bu hastalık erken başlarsa erken biter. Geç başlarsa geç biter. Bizimki erken baslamis. İnşallah geçer . Ataklarin arası azalır da biraz rahata ereriz
Çok haklısın. Bende hep öyle dua ediyorum. Dermansız dert vermesin diye. Kelebek bebekler sma li bebekleri görünce . Bizimki dert mi diyorum. Ama insan evladına kıyamıyorDerti olan hastalık versin Allah canim Üzülme tedavisi olur biter yeterki fermanı olsun
Cok gecmis olsun canım. Bahsettigin hastaligi kizim ateslenip sebebi nedir acaba dediğimde gormustum arastirirken. Allah sifa versin ve gecip gitsin insallah..Çok haklısın. Bende hep öyle dua ediyorum. Dermansız dert vermesin diye. Kelebek bebekler sma li bebekleri görünce . Bizimki dert mi diyorum. Ama insan evladına kıyamıyor
Sağol canm. İnşallah.Cok gecmis olsun canım. Bahsettigin hastaligi kizim ateslenip sebebi nedir acaba dediğimde gormustum arastirirken. Allah sifa versin ve gecip gitsin insallah..
Evet kiyamiyosun poyrazda peygamber sünnetli heran hastane ariycak amiyat olacaz aklim cikiyo canı yancak nasıl olucak diye çok zor evlatÇok haklısın. Bende hep öyle dua ediyorum. Dermansız dert vermesin diye. Kelebek bebekler sma li bebekleri görünce . Bizimki dert mi diyorum. Ama insan evladına kıyamıyor
Zeracm coook geçmiş olsun çok üzüldüm.. Bebeklere yapılan her müdahale çok zor geliyor malesef. Bende küçük bebeğime serum taktirdigimda emerken uyumustu çok ağlamıştı damar bulamiyolar vs çok zor anlar. Rabbım sifa versin inşallah erken müdahale ile bu sıkıntıdan kurtulacak yavrumuz. Birde bdevamli tekrarlayan bademciikte 3 yaşında alıyorlar diye biliyorum belki alırlar mı acaba. Tamam ateş çıkıyor ama bademcik neden enfeksiyon alıyormuşSelam kızlar. Bayadir yazamıyorum. Küçük oğlum yaklaşık bir yaşından beri tekrarlayan boğaz enfeksiyonu kanda aşırı yüksek enfeksiyon ve yüksek ateş olarak hastalanıyor. Doktorlar doğuştan bademcikleri iri . Bu yüzden oluyor dediler. Önceleri iki ayda bı hasta oldu. Sonra ayda bı. Son iki üç seferdir yirmi günde bı hasta oldu. Her hastalıkta birden gece ateşi yükseliyor 39 civarı. Akşam vücudu hafif ısınıyor zaten anlıyorum. Sabaha ateş tavan yapıyor. Sabah hastanede serum yiyo . Boğazlar şişmiş kanda enfeksiyon tavan yapmış oluyor. Her defasında on tane iğne şuruplar vs. Bebeğim ve ben gerçekten çok tükendik. Eşim evden calisiyor ev işlerinde hep yardımcı oluyor ama kafayı yemek üzereyim. En son geçen hafta pazar günü ateslenince kendi doktoru yok diye başka bı hastaneye gittik. Oradaki doktor hikayeyi duyunca bı hafta sonra tekrar cagirdi test için. Gittk. Üç tüp kan alındı boğaz kültürü. Çok fazla antibiyotik kullandığı için böbreklere ultrason ile bakıldı bı zarar gördü mü diye. Doktorun söylediği bebeğimin durumu pfapa hastalığı . Periyodik ateş sendromu. Bazı tahliller bikac güne cikcak ama doktor emin gibi konuştu. Bu hastalığı yaşayan bilen varsa lütfen yazsın. Hem çok üzüldüm. Hem bı yanim umutlandı. Teşhis dogruysa her hastalıkta bı ton antibiyotik kullanmayacak. Hastalandığı an tek doz kortizon iğne ile bikac saate hastalığı atmış olucakmis. Koruyucu tedavi basladik ayrıca. Alerjisi de çok yüksek çıktı. Amaç koruyucu tedavi ile bağışıklığı güçlendirmek. Ataklarin arasını açmaya çalışmak. Dua edin kızlar bize. Kuzum aylardır hiç kilo almıyor. Çünkü her ay ateşli hastalık geçiriyor. Emzirmeye devam ediyorum. Sürekli boğaz enfeksiyonu geciridigi için göğüslerim hep yara oluyo. Ondaki enfeksiyon benim göğsüme bulasiyo sanırım. Yariklar içinde. İki aydır kullanmadığım krem kalmadi. Su durumda sütten çoktan kesmiştim. O kadar acı çekiyorum ki. Ama zaten çok hasta oluyo. Her serum takıldığında aglamaktan nefes alamaz hale geliyor . Ne zaman emzirmeye başlıyorum hemen gözlerini kapatıyor. Kurtuldum der gibi. Kıyamıyorum. Bu hastalığı yaşayan varsa lütfen yazsın. Kortizon tedavisi umut olsun diliyorum. Bı senede yedi sekiz kez antibiyotik kullandı yavrum. Nice kötü hastalıklar var. Belki bu hiç bişey. Ama insan neyi yaşarsa o zor geliyor. Herkesi öpüyorum. Sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum.
En azından çaresini bulmuşsun
Kaşın kaşın ölüyorum
El ayak üstnden parmak aralarıma ve bileklerime ilerledi. Avuç içlerim ve ayak tabaanım da kaşınmaya başladı
Doktorun verdiği ilaç işe yaramadı. Randevum 11 mayısta.
Doğurmak istiyorrum artık hamileliğin son ayları çok zor
Ahh bu azilar bizi mahvetti.dilin 3 yerini parçalamış isirmis, sürekli ısırdığı içinde iylesemiyor.arada acıya dayanamayip yaraları ısırıp kanatıyor sonra saatlerce ağlama krizi.ilk defa bu kadar caresiz kaldım.yemek falan yok umrumda degil günde toplam 120-150 cc mama içiyor hepsi bu .Kizimin alt azilari 2 aydir cikmaya calisiyor.dun beyazlik gordum hah cikmis dedim elimle bi dokandim yumusacik hafif mor ve kan toplamis meger dis degilmis iltihap olmus bugunde diger azi disi ayni sekilde olmus ates 37 38 derece cok huysuz agliyor saglik ocagina goturdum calpol ile antibiyotik verdi neden iltihap oldu ki acaba bu distende zor olduEki Görüntüle 2842504
Bagdemcik alınınca bitiyomuymus bu hastalık.benim kizda çok bagdemcik enfeksiyon olurdu doktor en son tariflerle çetele tutturdu.10 ayda 11 kere olunca bagdemcikleri aldi.3.5 yaşındaydı verdiğim en doğru kararlardan biriydi.ondan sonra şuan 11 yaşında 1 kere bile şükürler olsun ki antibiyotik kullanmadık.Selam kızlar. Bayadir yazamıyorum. Küçük oğlum yaklaşık bir yaşından beri tekrarlayan boğaz enfeksiyonu kanda aşırı yüksek enfeksiyon ve yüksek ateş olarak hastalanıyor. Doktorlar doğuştan bademcikleri iri . Bu yüzden oluyor dediler. Önceleri iki ayda bı hasta oldu. Sonra ayda bı. Son iki üç seferdir yirmi günde bı hasta oldu. Her hastalıkta birden gece ateşi yükseliyor 39 civarı. Akşam vücudu hafif ısınıyor zaten anlıyorum. Sabaha ateş tavan yapıyor. Sabah hastanede serum yiyo . Boğazlar şişmiş kanda enfeksiyon tavan yapmış oluyor. Her defasında on tane iğne şuruplar vs. Bebeğim ve ben gerçekten çok tükendik. Eşim evden calisiyor ev işlerinde hep yardımcı oluyor ama kafayı yemek üzereyim. En son geçen hafta pazar günü ateslenince kendi doktoru yok diye başka bı hastaneye gittik. Oradaki doktor hikayeyi duyunca bı hafta sonra tekrar cagirdi test için. Gittk. Üç tüp kan alındı boğaz kültürü. Çok fazla antibiyotik kullandığı için böbreklere ultrason ile bakıldı bı zarar gördü mü diye. Doktorun söylediği bebeğimin durumu pfapa hastalığı . Periyodik ateş sendromu. Bazı tahliller bikac güne cikcak ama doktor emin gibi konuştu. Bu hastalığı yaşayan bilen varsa lütfen yazsın. Hem çok üzüldüm. Hem bı yanim umutlandı. Teşhis dogruysa her hastalıkta bı ton antibiyotik kullanmayacak. Hastalandığı an tek doz kortizon iğne ile bikac saate hastalığı atmış olucakmis. Koruyucu tedavi basladik ayrıca. Alerjisi de çok yüksek çıktı. Amaç koruyucu tedavi ile bağışıklığı güçlendirmek. Ataklarin arasını açmaya çalışmak. Dua edin kızlar bize. Kuzum aylardır hiç kilo almıyor. Çünkü her ay ateşli hastalık geçiriyor. Emzirmeye devam ediyorum. Sürekli boğaz enfeksiyonu geciridigi için göğüslerim hep yara oluyo. Ondaki enfeksiyon benim göğsüme bulasiyo sanırım. Yariklar içinde. İki aydır kullanmadığım krem kalmadi. Su durumda sütten çoktan kesmiştim. O kadar acı çekiyorum ki. Ama zaten çok hasta oluyo. Her serum takıldığında aglamaktan nefes alamaz hale geliyor . Ne zaman emzirmeye başlıyorum hemen gözlerini kapatıyor. Kurtuldum der gibi. Kıyamıyorum. Bu hastalığı yaşayan varsa lütfen yazsın. Kortizon tedavisi umut olsun diliyorum. Bı senede yedi sekiz kez antibiyotik kullandı yavrum. Nice kötü hastalıklar var. Belki bu hiç bişey. Ama insan neyi yaşarsa o zor geliyor. Herkesi öpüyorum. Sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum.
Sağol cnm. Eğer geçmezse zaten üç yaşında alincak. Ama bu süreci çok zor geçiriyoruz. Ataklarin arası çok sık. Pfapa hastalığı bademcikte enfeksiyon a sebep oluyormuş.Zeracm coook geçmiş olsun çok üzüldüm.. Bebeklere yapılan her müdahale çok zor geliyor malesef. Bende küçük bebeğime serum taktirdigimda emerken uyumustu çok ağlamıştı damar bulamiyolar vs çok zor anlar. Rabbım sifa versin inşallah erken müdahale ile bu sıkıntıdan kurtulacak yavrumuz. Birde bdevamli tekrarlayan bademciikte 3 yaşında alıyorlar diye biliyorum belki alırlar mı acaba. Tamam ateş çıkıyor ama bademcik neden enfeksiyon alıyormuş
Geçmiş olsun sizede. Sizdeki şikayet bademcik miydi. Yoksa pfapa tanısı konuldu mu. Zaten geçmezse üç yaşına kadar ameliyat olcak. Dayanlicak gibi değil çünkü. Her ay hasta ol o kadar iğne serum . Antibiyotik içmekten çocuğun böbreklerine zarar gelcek Allah korusun. Birde kilo almiyo aylardır. Sürekli hastalanıyor. İnşallah bizde atlatırız tez zamandaGeçmiş olsun Umay , strese bağlı kurdeşen olabilir mi acaba.bu çocuklara bebeklere kullanılan kızamık olunca verilen pembe bi solüsyon var adını bilmiyorum, kaşıntı engelliyor.bebeklerde bile kullanılıyor sende kullanabilirsin belki .
Ahh bu azilar bizi mahvetti.dilin 3 yerini parçalamış isirmis, sürekli ısırdığı içinde iylesemiyor.arada acıya dayanamayip yaraları ısırıp kanatıyor sonra saatlerce ağlama krizi.ilk defa bu kadar caresiz kaldım.yemek falan yok umrumda degil günde toplam 120-150 cc mama içiyor hepsi bu .
Bagdemcik alınınca bitiyomuymus bu hastalık.benim kizda çok bagdemcik enfeksiyon olurdu doktor en son tariflerle çetele tutturdu.10 ayda 11 kere olunca bagdemcikleri aldi.3.5 yaşındaydı verdiğim en doğru kararlardan biriydi.ondan sonra şuan 11 yaşında 1 kere bile şükürler olsun ki antibiyotik kullanmadık.
Normal sünnet gibi mi olcak ameliyat i. Sünnet olayı çok kolay oluo aslında. Korkmasın gözün. İlk bikac kere hiç yaparken mizlidanir. Sonra geçer. Benim büyük oğlan hala sünnet olmadı. Düşündükçe afakanlar basiyo bana. Beş buçuk yaşında şuan. Yazın yaptircaz. Ama nasıl anlaticam. Bilmiyorum. Küçüğü on günlükken sünnet ettirdik. Çok iyi oldu.Evet kiyamiyosun poyrazda peygamber sünnetli heran hastane ariycak amiyat olacaz aklim cikiyo canı yancak nasıl olucak diye çok zor evlat
Çok geçmiş olsun zera, ben de uzun süredir girip bakamıyorum buralara, bizde de erken ergenlik şüphesi oldu, testler ölçümler sürüsüne bereket. Allah dermansız dert vermesin inşallah, ama iğne bile batınca onlara kötü oluyoruz, evlat çok çok derin bir meseleymiş...Çok haklısın. Bende hep öyle dua ediyorum. Dermansız dert vermesin diye. Kelebek bebekler sma li bebekleri görünce . Bizimki dert mi diyorum. Ama insan evladına kıyamıyor
Geçmiş olsun canm ilkkez duyuyorum nasil bir şey oldu kiÇok geçmiş olsun zera, ben de uzun süredir girip bakamıyorum buralara, bizde de erken ergenlik şüphesi oldu, testler ölçümler sürüsüne bereket. Allah dermansız dert vermesin inşallah, ama iğne bile batınca onlara kötü oluyoruz, evlat çok çok derin bir meseleymiş...
Normel sunnetde olabilir dedi aşamalı ameliyat da herşey ameliyat sırasında belli olacakmış bunu idrar deliği çok hafif aşağıda eğer ileriyi etkilemezse sünnet yapıp birakcakmis eğer etkilerse sünnet derisini kullaniip idrar yolunu tasiycakmis cnm bizde bilmiyoruzNormal sünnet gibi mi olcak ameliyat i. Sünnet olayı çok kolay oluo aslında. Korkmasın gözün. İlk bikac kere hiç yaparken mizlidanir. Sonra geçer. Benim büyük oğlan hala sünnet olmadı. Düşündükçe afakanlar basiyo bana. Beş buçuk yaşında şuan. Yazın yaptircaz. Ama nasıl anlaticam. Bilmiyorum. Küçüğü on günlükken sünnet ettirdik. Çok iyi oldu.
Nasıl erken ergenlikten suphelendiniz. Gecmis olsun sizede. Gerçekten zamane hastsliklari çok değişik. Yada geçmişte de vardı adı yoktu. Görmezden geliniyordu. Hiperaktif çocuğa huysuz arsız yaramaz derlerdi. Öğrenme güçlüğü olana akılsız. Aslında yönetmeyi eğitmeyi bilemediler. Şansımız her şey çok gelişti. İyi kötü mü bilmiyorum. Ebeveyn olarak elimizden geleni yapıyoruz. Evlatttt. Rabbim güzel sağlıklı günlerini göstersin inşallah. Hayırlı bayramlar herkeseÇok geçmiş olsun zera, ben de uzun süredir girip bakamıyorum buralara, bizde de erken ergenlik şüphesi oldu, testler ölçümler sürüsüne bereket. Allah dermansız dert vermesin inşallah, ama iğne bile batınca onlara kötü oluyoruz, evlat çok çok derin bir meseleymiş...
Pfapa tanısi konmadi dr mu anlamadı bilmiyorum ama bizde çok çektik bagdemcikten .sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor küçük dile kadar beyazliyordu kabustu resmen.indallah kolaylikla atlatırsıniz.rn azından doktor ne olduğunu buldu ona göre tedavi uygulayacak bu bile geç kalınmış çok büyük bir adım.Geçmiş olsun sizede. Sizdeki şikayet bademcik miydi. Yoksa pfapa tanısı konuldu mu. Zaten geçmezse üç yaşına kadar ameliyat olcak. Dayanlicak gibi değil çünkü. Her ay hasta ol o kadar iğne serum . Antibiyotik içmekten çocuğun böbreklerine zarar gelcek Allah korusun. Birde kilo almiyo aylardır. Sürekli hastalanıyor. İnşallah bizde atlatırız tez zamanda
Ben bi an biks in ikinci cocugumuydu bu diye düşündüm.Allahim ya beslenmeden yemeden icmeden daha ne değişiklik hastaliklar turuyecek acaba.gecmis olsun.Z zerasebaHappymoms teşekkür ederiz sağolun. Göğüsleri normal yaşıtlarına göre baya büyük, genital bölgede olmasa da bacak ve kollarda hafif kıllanma mevcuttu. Takibinde olduğumuz doktor baktırmanın faydalı olacağını düşündü, ultrason, mr ve kan tahlilleriyle endokrinoloji takibine başladık. Hormon değerleri biraz sınır üstünde ve göğüsleri de meme dokusunu almış çıktı, ilaçlık bir durum yok anne sütünden aldığı hormonlarla alakalı olabileceğini, son zamanlarda çok karşılaştıklarını söyledi, maalesef şu sebepten diye bir şey sunamıyolar. Üç ayda bir kontrollere devam etcez, fakat hastane ortamında çok geriliyo artık.
Çok geçmiş olsun cnm daha cok küçük kıyamam İnşallah Erken ergenlik degildir şimdiki çocuklarda hep bir sorun var Yediğimiz icdigimizdenÇok geçmiş olsun zera, ben de uzun süredir girip bakamıyorum buralara, bizde de erken ergenlik şüphesi oldu, testler ölçümler sürüsüne bereket. Allah dermansız dert vermesin inşallah, ama iğne bile batınca onlara kötü oluyoruz, evlat çok çok derin bir meseleymiş...
İstanbul canm. Çok sağol. Ama devlet hastanesi benim için zor. Uzak kalio. Bide devlet Hastanesi'nde çok uzun sürüyor işlemler. İki çocuk var. Büyüğü eşime bırakip bebekle gidiom tek başıma. O yüzden yakınımızda yürüme mesafesinde özel hastane var oraya gidiyoruz. İnşallah daha fazlasına gerek kalmaz. Son doktor çok ilgilendi. Yapilcak testler yapıldı. Sonuç beklioz. İnşallah fayda görürüruz. Senin çocuğun kaç yaşında. Hala devam ediyor mu sık hastalanma durumu. Ne kadar sürdü bu süreç.Pfapa tanısi konmadi dr mu anlamadı bilmiyorum ama bizde çok çektik bagdemcikten .sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor küçük dile kadar beyazliyordu kabustu resmen.indallah kolaylikla atlatırsıniz.rn azından doktor ne olduğunu buldu ona göre tedavi uygulayacak bu bile geç kalınmış çok büyük bir adım.
Ben bi an biks in ikinci cocugumuydu bu diye düşündüm.Allahim ya beslenmeden yemeden icmeden daha ne değişiklik hastaliklar turuyecek acaba.gecmis olsun.
İstanbul'da mıydıniz siz.zeynep kamil endokrinoloji de vi prof var kendi bakip takibini yapıyor herkes çok memnun aklinda olsun
Çok sağol ya, istanbuldayız biz de göztepe devlette bir uzmana tavsiyeyle gittik o da çok ilgilendi sağolsun, telaşa mahal yok takip etcez dedi bakalımPfapa tanısi konmadi dr mu anlamadı bilmiyorum ama bizde çok çektik bagdemcikten .sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor küçük dile kadar beyazliyordu kabustu resmen.indallah kolaylikla atlatırsıniz.rn azından doktor ne olduğunu buldu ona göre tedavi uygulayacak bu bile geç kalınmış çok büyük bir adım.
Ben bi an biks in ikinci cocugumuydu bu diye düşündüm.Allahim ya beslenmeden yemeden icmeden daha ne değişiklik hastaliklar turuyecek acaba.gecmis olsun.
İstanbul'da mıydıniz siz.zeynep kamil endokrinoloji de vi prof var kendi bakip takibini yapıyor herkes çok memnun aklinda olsun
Kuzum benim kıyamam. Bebekler çok etkileniyor herşeyden. Artk tanıyorlar. Bizimki hastaneye yoluna girerken aglamaya basliyo. Ramazandan önce diyetisyen e gittim. Kadının üstünde beyaz önlük var diye doktor sandı. Ağla ağla hiç durmadı. Belkide anneden geçen hormonlar yuzundendir gerçekten.Z zerasebaHappymoms teşekkür ederiz sağolun. Göğüsleri normal yaşıtlarına göre baya büyük, genital bölgede olmasa da bacak ve kollarda hafif kıllanma mevcuttu. Takibinde olduğumuz doktor baktırmanın faydalı olacağını düşündü, ultrason, mr ve kan tahlilleriyle endokrinoloji takibine başladık. Hormon değerleri biraz sınır üstünde ve göğüsleri de meme dokusunu almış çıktı, ilaçlık bir durum yok anne sütünden aldığı hormonlarla alakalı olabileceğini, son zamanlarda çok karşılaştıklarını söyledi, maalesef şu sebepten diye bir şey sunamıyolar. Üç ayda bir kontrollere devam etcez, fakat hastane ortamında çok geriliyo artık.