2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Zorlasan da yemiyor bu dönemde. Sadece yoğurt ve ezilmiş muz yedirebiliyorum. Diş çıktığı gün sihirli değnek değmiş gibi başlıyor yemeye. Biz her bir diş çıkarken ayrı ayrı aynısını yaşadık
Zorlasan da yemiyor bu dönemde. Sadece yoğurt ve ezilmiş muz yedirebiliyorum. Diş çıktığı gün sihirli değnek değmiş gibi başlıyor yemeye. Biz her bir diş çıkarken ayrı ayrı aynısını yaşadık

Bizimki hiçbişey yemıo ya.. Ne muz ne yogurt.. Butun gun aç aç dolaşıyor.. Gecıcek bu gunler diye sabretmeye calısıorm ama hiçbişey yemeyince de uzuluyorum.. Güçten düşecek benim tek kaygım bu.. Yoksa yemesin napim😐 İnş yakında duzelir dişi de iştahı da🤦‍♀️

Bizimki hiçbişey yemıo ya.. Ne muz ne yogurt.. Butun gun aç aç dolaşıyor.. Gecıcek bu gunler diye sabretmeye calısıorm ama hiçbişey yemeyince de uzuluyorum.. Güçten düşecek benim tek kaygım bu.. Yoksa yemesin napim😐 İnş yakında duzelir dişi de iştahı da🤦‍♀️

Banada ilaç verdi.. İçiyorum sabah akşam artık.. Sıkı takip edicez dedi.. Ins boyle örnekleri görünce mutlu oluyorum.. Bende başka bi sorun yok.. Kusmak ve kaşıntı dışında.. Ama kusmaya bebekde neden olabilirmis.. Çünkü bildigin midemin orada şu an.. Yada karacigerden dolayi kusuyorum bilmiyorum😕 insallah 36ya kadar bi sorun cikmaz.. Tek derdim 36yi görmek.. Bi de eymenin minimum şekilde etkilenmesi.. Insallah yolunda gider hersey😕
Ne oldu doğum yaptınız mı inşallah sağlıkla kucagınıza almışsınızdır ben 35. Haftamda kaybettım bebeğimi tekrar gebe kalmak istyrm ama cesartm yok tekrar olablrmıiım siz nelwr uyaptnz

Selam kızlar ben de yeniden hamileyim yazayım dedim 😊🌸
Hayırlı olsun, tebrik ederim🥰

Ne oldu doğum yaptınız mı inşallah sağlıkla kucagınıza almışsınızdır ben 35. Haftamda kaybettım bebeğimi tekrar gebe kalmak istyrm ama cesartm yok tekrar olablrmıiım siz nelwr uyaptnz
Allah sağlıkla kavuşmalar nasip etsin inşallah, kaybinizin sebebini bilmiyorum ama doktorunuz engel görmeyip, kendinizi hazır hissettiğinizde bulsun mucizeniz sizi.

Berikko kızım da üç aydır bu sekilde. Önce üst azilar çıkarken emme işine son verdi. Katı gıdadan üç hafta uzak durdu. Sonra yeniden başladı derken bu sefer alt azilar başladı ki birini çok zor çıkardı yine sadece sivi beslendi kitapla oyunla. İki gün önce oh şükür artık yiyor dedim, şimdi yine sar başa alt taraftan köpek disi çıkıyor ve asla katı şeyleri cignemiyor.zeytin,kasar,kofte bunlara bayılırdi. Şimdi ağzına alıyor biraz dili damagiyla ezip çiğnemeden geri çıkarıyor. Bu sırada muzu ezerek veriyorum, yogurt ve corba. Bunları da ağzında tuta tuta yiyor. Bence ben artık delirdim, haberim yok😳

Kizlar 18ay aşısını olduk şükür boy 85kilo13cikti biraa tombiş sanırım sizinkiler kilosu nasil
Maşallah. Erkek mi kız mı bebeğin. Presentıl da erkek kilosu daha yüksek oluyor değerler de. Benim de 13 kiloydu 18 ay aşısında şimdi 12 kiloya düştü. Diş, yürüme derken veriyorlar kilo

Merhabalar

Hamilelikte ellerinin ve ayaklarının üstü kaşınan oldu mu

İlk gebeliğimde olmamıştı. Bir haftadır deli gibi kaşınıyor elim ayağım ya. Kaşıyorum boncuk boncuuk döküntüler çıkıyor.

Ergenliğimde sivilce ilacı kullanmıştım o da karaciğere çok yüklenince ell üstünde kaşıntı yapıyordu aynı şekilde olmuştu.

Yarın randevum var umarım kötü bir şey yoktur :KK43:
Hamilelikten degil ama gunese ciktigimda acayip kasiniyor balkona camasir assam bile aksama kadar kasiniyor gunes kremi surunce hic birsey olmuyor

Hamilelikten degil ama gunese ciktigimda acayip kasiniyor balkona camasir assam bile aksama kadar kasiniyor gunes kremi surunce hic birsey olmuyor
En azından çaresini bulmuşsun:dua:

Kaşın kaşın ölüyorum
El ayak üstnden parmak aralarıma ve bileklerime ilerledi. Avuç içlerim ve ayak tabaanım da kaşınmaya başladı :KK43:

Doktorun verdiği ilaç işe yaramadı. Randevum 11 mayısta.

Doğurmak istiyorrum artık hamileliğin son ayları çok zor :anneadayı:

Kizimin alt azilari 2 aydir cikmaya calisiyor.dun beyazlik gordum hah cikmis dedim elimle bi dokandim yumusacik hafif mor ve kan toplamis meger dis degilmis iltihap olmus bugunde diger azi disi ayni sekilde olmus ates 37 38 derece cok huysuz agliyor saglik ocagina goturdum calpol ile antibiyotik verdi neden iltihap oldu ki acaba bu distende zor oldu 😐
20210505_224533.jpg

Kizimin alt azilari 2 aydir cikmaya calisiyor.dun beyazlik gordum hah cikmis dedim elimle bi dokandim yumusacik hafif mor ve kan toplamis meger dis degilmis iltihap olmus bugunde diger azi disi ayni sekilde olmus ates 37 38 derece cok huysuz agliyor saglik ocagina goturdum calpol ile antibiyotik verdi neden iltihap oldu ki acaba bu distende zor oldu 😐Eki Görüntüle 2842504
Bizimde böyle olmuştu çıkana kadar acidi yapacak birşey yok eline soğuk seyler verin rahatlasın ben diş kaşıyıcı buzluğa attım verdim rahatlama olmusdu geçmiş olsun

Bizimde böyle olmuştu çıkana kadar acidi yapacak birşey yok eline soğuk seyler verin rahatlasın ben diş kaşıyıcı buzluğa attım verdim rahatlama olmusdu geçmiş olsun
Sagol cevabin icin dis cikarirken normal mi bu sekilde iltihap, atesi de dusmedi dr mi gotursem dedim

Allah sabır versin çok zor çok.. 33.haftamda sezeryan dogum la dogum yaptım.. 25gun kuvozde kaldı oğlum.. Sonra kavuştuk.. Sımdı 2 yasına girmek üzere...

Söylemek çok kolay biliyorum ama pes etme.. Allah herkese dağına göre kar verirmiş.. Korkma.. Bende de hala korkular oluyo ıkı numara dusundugumde ama olmayabılır de.. Hersey allhtan.. Lütfen yaz bana.. Haberlerını beklıycem🤗

Allah sabır versin çok zor çok.. 33.haftamda sezeryan dogum la dogum yaptım.. 25gun kuvozde kaldı oğlum.. Sonra kavuştuk.. Sımdı 2 yasına girmek üzere...

Söylemek çok kolay biliyorum ama pes etme.. Allah herkese dağına göre kar verirmiş.. Korkma.. Bende de hala korkular oluyo ıkı numara dusundugumde ama olmayabılır de.. Hersey allhtan.. Lütfen yaz bana.. Haberlerını beklıycem🤗

Berikko kızım da üç aydır bu sekilde. Önce üst azilar çıkarken emme işine son verdi. Katı gıdadan üç hafta uzak durdu. Sonra yeniden başladı derken bu sefer alt azilar başladı ki birini çok zor çıkardı yine sadece sivi beslendi kitapla oyunla. İki gün önce oh şükür artık yiyor dedim, şimdi yine sar başa alt taraftan köpek disi çıkıyor ve asla katı şeyleri cignemiyor.zeytin,kasar,kofte bunlara bayılırdi. Şimdi ağzına alıyor biraz dili damagiyla ezip çiğnemeden geri çıkarıyor. Bu sırada muzu ezerek veriyorum, yogurt ve corba. Bunları da ağzında tuta tuta yiyor. Bence ben artık delirdim, haberim yok😳

Ya ben yemeyince kendimden gecıyorum.. Psikolojim çöküyor.. Böyle bişey olabılır mı ya😐 yedıgı de mutluyum yemedıgı de dunya yıkılmış altında kalmışım gibi😑 bide yemıo ama cidden hiçbişey yemıo.. İşine gelen abur cubur ları yıyo.. Bende aç kalmasın dıye verıorm bu sefer faydalı bişey yemıo dıye psıkolojım çöküyor😐 galiba ben hunimi takmışım😄

X