2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar benim ufaklık gunduz uykuyu bıraktı resmen 2.aya girince. Memede uyuyo, yerine koyunca ağlıyor. Memedeyken sanırsın ki cok derin dalmış. Doymuyor olabilir mi 2 aylık kilosu 6400. Bütün gün memede uyumamam ki diğeride ilgi bekliyo küçük 😔 En istemediğim şeyi yaşıyorum yetememe duygusu...
Üzme kendini,üzülmemelisin..Kızımında ilk üç dört ayında gündüz uykuları yoktu,çok zorlanıyordum.Buyudukce gündüzler rayına oturdu.Doyduguna emin oldum kilosuna masallah ufaklığın😍 Diğer yavrucak için ise onunda alışma dönemi,kardeşi biraz daha büyüdükçe paylaşımları da articak.Sen seyrediceksin onlar takilicak.Anneler bebeklerine muhakkak ki yeter..

Üzme kendini,üzülmemelisin..Kızımında ilk üç dört ayında gündüz uykuları yoktu,çok zorlanıyordum.Buyudukce gündüzler rayına oturdu.Doyduguna emin oldum kilosuna masallah ufaklığın😍 Diğer yavrucak için ise onunda alışma dönemi,kardeşi biraz daha büyüdükçe paylaşımları da articak.Sen seyrediceksin onlar takilicak.Anneler bebeklerine muhakkak ki yeter..
Cok teşekkür ederim canm icim rahatlıyor sizlerin sayesinde .. o günler gelicek insallah sabır

Benimkinin de azılar 1 aydır kabarık. Ama henüz patlamadı. Ha patladı ha patlayacak diye sabrediyorum. Bir süre sakinleşiyor sonra yine başlıyor
Azilar çıktı bizde ama köpek dişleri hem beni hem oğlumu kivrandiriyo. Ne huzur kaldı ne uyku gece gündüz bunalımlar da ben de öyleyim. Ondan daha çok ihtiyacım var uyuyabilmeye

Azilar çıktı bizde ama köpek dişleri hem beni hem oğlumu kivrandiriyo. Ne huzur kaldı ne uyku gece gündüz bunalımlar da ben de öyleyim. Ondan daha çok ihtiyacım var uyuyabilmeye
Köpek dişi hiç kabarmadı bile. Dişler çıkana kadar çok zor oluyor. 2 yaşından sonra anca rahatlıyor

Daha 16 aylık 2 yaşa kadar nasıl dayanicam . Diğer dişlerinde bu kadar zorlanmadık.
Allah kolaylık versin sanada bebeğine de canim 🙏 Ben de odasını ayırdım kızımın,aramızda bir duvar var sadece ve kapılar antre ışığı açık.Buna rağmen boşlukta hissediyorum kendimi.Kizimin uykusu ise yanımızda olduğu zamanlara gore daha uzun sürüyor uyanma işi.Ve henüz cok yeni ama gece uyansa bile gözlerini 3-4 saat açık tutmuyor çok şükür.
Bizde de küçük azilardan sonuncusu çıkmak üzere ve köpek dişler şişmiş durumda iki tanesi.

Kızlar bizimki 16,5 aylik. Yürümeye 14 aylik basladi. Yürüyor hatta hızlı gidiyor epey. Koşar gibi. Ama ev içinde yürürken bazen kapı eşiğine duvara doğru çarpıyor. Yani bu çarpma denge kaybı gibi. Sizde var mı böyle bisey? Yeni yürümesinden kaynaklı dicem ama 2 aydan fazladır yürüyor. Hatta koşacak neredeyse. Denge kaybı yaşaması şu şekilde oluyor. Düz giderken sağa ya da sola dönerken bazen yalpalıyor ve duvara kapı eşiğine falan çarpıyor. Normal mi. Ben mi evham yaptım? 🤔

Kızlar bizimki 16,5 aylik. Yürümeye 14 aylik basladi. Yürüyor hatta hızlı gidiyor epey. Koşar gibi. Ama ev içinde yürürken bazen kapı eşiğine duvara doğru çarpıyor. Yani bu çarpma denge kaybı gibi. Sizde var mı böyle bisey? Yeni yürümesinden kaynaklı dicem ama 2 aydan fazladır yürüyor. Hatta koşacak neredeyse. Denge kaybı yaşaması şu şekilde oluyor. Düz giderken sağa ya da sola dönerken bazen yalpalıyor ve duvara kapı eşiğine falan çarpıyor. Normal mi. Ben mi evham yaptım? 🤔
Cok normal benimki de ayni. Cunku normal bebekler gibi yurumuyolar ki kosuyolar. Benimki de surekli kosuyor kapi duvar surekli carpiyor. Acele acele yuruyor sanki arkasindan kosturan var 😁

Bizim de aynı yani normal

Bebislerin kelimeleri ne durumda. Benimki herseye dede diyo . Dayi anne baba nananne. Dalidalidalidaliiiii şarkısı 😄😄 Ama genelde dede dede. Dedeleri de duydukça mest oluyo , dedeeeem efendimm deden kurban olsun söyleee fln , bende diyemiyorum ki başka birsey bilmiyor 😆
Oğlumda bi ara öyleydi ama şimdi dili çözüldü her şeyi söylemeye çalışıyor. Bizimki o dönem baba diyodu her şeye

Köpek dişleri çok ağrı yapıyo çırpına çırpına ağladı sabah. Calpol verdim rahatladı. Ne kadar sürede damağı yırttı sizlerde merak ediyorum. Yavrum sevdiği şeyleri bile yiyemiyo yiyemeyince icerleyip ağlıyo

X