2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızımda son 10 gündür inanılmaz bir baba düşkünlüğü başladı. Eşim eve geldiği andan itibaren asla bana gelmiyor yüzüme bile bakmıyor. Hep istemediği şeyleri yapıyorum diye mi acaba. Yemek yedirmek altını değişmek kıyafet giydirmek burnuna serum fizyolojik sıkmak gibi. Bunları yaparken hep ağlıyor oyalayamıyorum artık cok hareketli. Hayır da diyorum tehlikeli bişeyler yapıyorsa. Psikolojim bozuldu bu çocuk beni sevmiyor mu diye. Bu baba düşkünlüğü de bir dönem mi kızlar sizinkiler ne durumda

Kızımda son 10 gündür inanılmaz bir baba düşkünlüğü başladı. Eşim eve geldiği andan itibaren asla bana gelmiyor yüzüme bile bakmıyor. Hep istemediği şeyleri yapıyorum diye mi acaba. Yemek yedirmek altını değişmek kıyafet giydirmek burnuna serum fizyolojik sıkmak gibi. Bunları yaparken hep ağlıyor oyalayamıyorum artık cok hareketli. Hayır da diyorum tehlikeli bişeyler yapıyorsa. Psikolojim bozuldu bu çocuk beni sevmiyor mu diye. Bu baba düşkünlüğü de bir dönem mi kızlar sizinkiler ne durumda
Ayy ne güzel keşke benim de öyle olsa 😂😂 dönemseldir, hem de babayı özlüyordur, tüm gün seninle olduğu için onunla oynamak istiyordur

Kasik reddi ne kadar surdu? Aksam makarna yedi agzini aca aca ama yogurt ve corbayi icmedi.Sanirim.bizde onu yasiyoruz😑
Yaklasik 15 gundur yasiyoruz. 2 kasik zor yiyor kapatiyor agzini. En sevdigi seyleri yapiyorum yemiyor. Mamayi severek icerdi onu bile zor iciyor. Memeyi de uyumak icin iciyor. Yemek yeme fasli iskence resmen benim icin. Hepimizde durum ayniymis demek ki.

Kızlar bisey sorcam sizin bebeklerde de inatcilik başladı mı? Eymen biseyi isteyince ben yapmayinca aglaya aglaya bi hal oluyo.. Aglatmak istemiyorum.. Yapinca da aglayarak yaptrdim diye surekli ağlıyor bisey yaptirmak isteyince.. Nasil davranmak lazım? Bu inatcilik bu zmnalarda oluyo muydu ya.. 2 yasinda olur diye dusunuyodum ben😐
Sadece aglamak mi bi de kendini atiyor yerlere inadindan 🤦

Yaklasik 15 gundur yasiyoruz. 2 kasik zor yiyor kapatiyor agzini. En sevdigi seyleri yapiyorum yemiyor. Mamayi severek icerdi onu bile zor iciyor. Memeyi de uyumak icin iciyor. Yemek yeme fasli iskence resmen benim icin. Hepimizde durum ayniymis demek ki.
Delirmenin esigindeyim ben.
Zar zor kuru ekmek,biraz kefir,2 3 parmak patates yedi.Herseye kafasini ceviriyor😥

D dgdln annenlerin test nasıl sonuçlandı? Umarım negatif çıkmıştır🙏
Evet negatif çıkmış çok teşekkür ederim. O kadar mutlu oldum ki ama bir de şöyle bi konu var .önce abime bulaşmış yaklaşık bi hafta sonra eşi geçen hafta cuma günü belirti vermeye başlamış yani eğer annemlere de bulasmissa pozitif çıkmaları için iki gün falan daha geçmesi lazım 5-6 günlük erken kuluckayi tamamlaması için. İnşallah tamamen negatiftirler. Şimdilik bir nebze rahatladık

Bizimkide böyle bir yaşına girdiğinden beri. Baba gelince sevinç çığlıkları beni istemio. Özlüyor çünkü ve artk özlemini hareketleri ile gösteriyorlar. Baba kucagindayken gel diyorum gülerek arkasını dönüp babaya yapışıyor.gunduz normalde bacağıma kucağıma yapışıp dolaşır yani.

Delirmenin esigindeyim ben.
Zar zor kuru ekmek,biraz kefir,2 3 parmak patates yedi.Herseye kafasini ceviriyor😥
Anne sütü yada mama alıyor mu. Benimkini çözdüm ben . Diş sıkıntısı olunca iştah tamamen gidio. Anne sütüne abaniyor. Ben kendimize yemek hazırlarken ona da koyuyorum önüne ne yerse. Zorlamiyorum çünkü zorlamakla asla yemiyor 😬 dişler çıkınca biraz rahatladı daha iyi şimdi. Yine çok istahli bı çocuk değil . Ama idare ediyoruz

Evet negatif çıkmış çok teşekkür ederim. O kadar mutlu oldum ki ama bir de şöyle bi konu var .önce abime bulaşmış yaklaşık bi hafta sonra eşi geçen hafta cuma günü belirti vermeye başlamış yani eğer annemlere de bulasmissa pozitif çıkmaları için iki gün falan daha geçmesi lazım 5-6 günlük erken kuluckayi tamamlaması için. İnşallah tamamen negatiftirler. Şimdilik bir nebze rahatladık

Oh en azndn risk az da kalkti.. Sevindm canım🙏😊

Çok şükür. İnşallah kuluçka dönemininden de negatif çıkarlar.
Dgdln, biz Roborock S6 almıştık sil/süpür işlemi için. Kenarları iyi süpüremiyor. Şarzı bitti diyor hemen..hiç memnun kalmadım. İade edebilirsek etmek istiyorum da. Yüzbin kere söyledim eşime, illa en iyisi olsun diye gitti onu aldı, hayal kırıklığı:/
Xiaomi almıştın ya sen? O nasıl, kıyı, köşeleri alma konusunda?

X