Dinleniyorum canim zaten haklisin kendimizi üzmekle sonuc degismeyecek de iste insanogluyuz takıyoruz kafayaCanım olucaksa olur biz sadece dua ederiz teslim olmaktan baska care yok suan burda kim nerden bilirki bisey olup olmadigini belietilere hic takılma sanslisin ki miden bulanmiyor ben bulantidan kafami kaldiramazken kirmizi kanamalarim oldu olacaksa belirtilide oluyor kahve lekelere takilma korkmada ama kendinide yorma dinlen
Git canim bencede ama acele etme ben herseyi acele acele yaptim 4.haftada basladim haftada 2 defa doktora gidiyordum hatta bu hafta 3 gittim 7.haftamdayim bi olumlu bi olumsuz haber alip geliyorum strese giriyorum sen bence bilac gun daha bekle oyle git gorursun insallah herkesin bunyesi farklıymış belki sende gec dollenme var gec gorulecek herseyCanım geçmiş olsun bak bana umut oldun şimdi
Ben de kese gözükmedi doktor beklesekde değişmez bu saatten sonra oluşmaz gibi şeyler söyledi kendi düşer diye düşünüyorum dedi düşmezse operasyon ile alacak.
Sende pıhtılaşma var mı bu ilk mi senin?
Benim ikinci gebeliğim yarın başka doktora daha gitcem
Insallah canim ya valla yoruldum inanki daha 7.haftadayiz stresimiz hic bitmedi 9 ay görürüm insallah da nasil gecer bilmiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsnKanama önemli bi durum canım ama bi çok kişi yaşıyo ve düzeliyo. Moralini bozma ve hep dinlen yat canım. Bi daha ki kontrole kadar her şey düzelir inşallah
Insallah canim ama mide bulantisi hamilelikte sağlıklı olduguna isaretmis gebeliginİnşallah iğne işe yarar ve üzülmezsin hiç. Mide bulantın inşallah hiçbir hamileliğinde yaşamazsın tatlım. Çok zor bir şey. Ne yediğinden ne içtiğinden bir şey anlıyorsun. Bugün gezmeye gidiyoruz diye zofer içmiştim onunla bile zorlandım. Her şey iyi olur inşallah
Gec dollenme tup bebektede olabiliyormis belki oyle bisidir canim uzulme bekle bakalim sabir edelim sende bende mevla hakkimizda ne takdir etmis görelimins canim cok tesekkur ederim cevabin icin ama benimki tup bebek 31 ocakta 3. gun embroyusuydu gec gorunmesi normal mi sence
Duydum ama yavasti canim yine ama oncekinde hic ses yoktu bu sefer daha net duydumDuydun mu tatlım bebeğinin kalp atışını. Aklımdaydın ve çok sevindim :)
Rabbim sifasini versin size bagislasin babaniza sans versin insallah üzülmemek elde degil baba sonucta sabir diliyorumKızlar üzgünüm Allah babamı torunlarına bağışlasın nolurçıksın artık yoğun bakimdan.dua edin kızlar.
Amiin canım. Çok zor bi süreç, Allahın izniyle her şey güzel olucak ve sağlıkla kavuşucaz yavrularımızaInsallah canim ya valla yoruldum inanki daha 7.haftadayiz stresimiz hic bitmedi 9 ay görürüm insallah da nasil gecer bilmiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsn
Ayy nasıl özendim, darısı bizlereBu arada yürüyüş olayını sordum yarım saat çok hafif tempoda yapabilirsin dedi. Bende herhangi bir risk yok herkes egzersizi doktoruna danışsın bence daha sağlıklı olur.
Bendeki bulantı tiksinme belirtileri 2 gün önce geçti hiç biri kalmadı şükür. Bir dahada geri gelmez umarım.
Canım 6+4 de vajinalmi yoksa karından mı ultrason bakıldı? Kalp atışı için erken demişya doktorun peki bebeği görebildin mi? Bende 6+3 de kontrole gitmiştim üstten ultrason baktı vajinal önermiyomuş biz sadece kese gördük bebek ve kalp atışları için erken dedi ama işte içim rahat etmiyo ki araştırıp duruyorum@lola82 tatlım ben 6+4 tüm doktor kalp atışını dinlemek için erken dedi, bebekler olumsuz etkilenebiliyormuş çünkü. Ama onlar baktıklarında çoğu zaman görebiliyorlar. Yalnız kişiden kişiye de değişiyor. Kimi bebiş daha önden gidiyor kimisi biraz daha sakin oluyor. İnşallah her şey güzel olur. İçini ferah tutmaya çalış.
5. haftayi doldurdum cnm ins olusur sagliklaKesenin içindeki yolk sac canım yemek kesesi yani. Bu boş gebelik olmadığını gösteriyo. Belki de bebek henüz oluşmamıştır canım kaç haftalıksın?
sagol cnm icimi ferahlattin Allah sanada evladini saglikla kucagina almayi nasip etsin bir sonraki randevun ne zamanYa benimde 15. Ocak bana gecen gittigimde 2 hafta sonra gel dedi. Hemen hemen ayniyiz bendede bebek daha gorunmez dedi 2 doktor.. bence bosuna panik yaptirmis gibi bana haftaya degil 2 hafta sonra dediler
benim 11. gun beta 365 cikmisti ama benimki ikiz diye fazla cikmis ama ikisindede bebek gorunmuyor sadece yolksac gorunuyor senin doktor 15 gun denis benimki4 gun sonra tekrar cagirdi o zmaanda gorunmezse kotu dediBenim de tüp bebek 29 ocakta 5.gün embriyosu transfer edildi. Dün ilk muayenemi oldum sadece kese ve içinde beyaz bişey göründü. 15 gün sonra gidicem tekrar benim 10.gün betahcg 52 çıkmıştı doktorum o yüzden gebeliğin devam etme şansı %50 dedi. Ben de hafta içi başka doktora daha gitsem mi diyorum
bence ikinci doktora gitmende fayda var cnm icin rahat ederEvet sadece bhcg üzerinden böyle bi yorum yaptı biz ilk testin 100 ün üzerinde olmasını isteriz dedi, benim de kafam karıştı. Başka doktora gideyim diyorum eşimde sabret 15 gün diyor. İnşallah sağlıklı bi şekilde devam eder hamileliğim ve hepimizin inşallah
aynen cnm tedbiri aliyoruz taktir Allahtan yuzumuz guler insGec dollenme tup bebektede olabiliyormis belki oyle bisidir canim uzulme bekle bakalim sabir edelim sende bende mevla hakkimizda ne takdir etmis görelim
Günaydın, ben henüz çok yeni olduğu için, bebek halen tutunmaya çalılıyordur diye epey dikkat ediyorum. Ev işi olarak sadece yemek yapıyorum, 2-3 kilodan fazla bir şey taşımıyorum. Yukarı uzanma konusunda unutup uzandığım oluyor ama boyum uzun zaten, karnımı esnetecek bir uzanma olmadı. İşe gidince de mümkün olduğunca ayakta kalmamaya çalışıyorum.Ben biraz abartıyorum sanırım üç kilo üstünü almıyorum. Mesela dizüstü bilgisysrımı ofise götürmüyorum flaşla taşıyorum işlerimi. Uzanma olayını da yapmıyorum hiç. Ki doktorum ve tüp bebek hemşiresi bu konuda herhangi bir şey söylememelerine rağmen. Hatta şöyle tarif edeyim ben sabah uyandığımda yatakta iyi esnerim kaslarımı omurlarımı açardım transferden beri esneyemiyorum. Çiğ ete çıplak elle temas etmiyorum eldiven kullanıyorum. Yumurtayı iyi pişiriyorum normalde kayısı kıvamında çok severdim ama onu geçen diyetisyenime sordum kayısı kıvamı sorun değil beyazı iyi pişsin beyaz kalmasın hani rafadan gibi dedi. Bir de ofisin girişinde metal dedektör kapı var günde dört kez olacağı için ordan da hiç geçmiyorum. Sen ne durumdasın ?
Hayırlısı olsun canım ne kadar güzel. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimizIyi geceler kizlar bi kac saat once ikinci kez anne olacagimi ogrendim :) yine ekim annesi olacagm gibi gözüküyor .
Bebek ancak oluşur canım, bi kaç güne o da görünür ultrasonda, hatta kalp atışı da başlar5. haftayi doldurdum cnm ins olusur saglikla
Amiin inşallah :)Hayırlısı olsun canım ne kadar güzel. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz