2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Anladım, inşallah her şey çok güzel olur. Ağrısız, sızısız, mide bulantısız, her şeyin yolunda olduğu bir gebeliğinde sonunda mutlulukla kucağına alırsın inşallah bebeğini :)
Amin canım herkesin öyle geçsin inşaallah Rabbim herkese nasip etsin

İki gün sonra tekrar test yaptırdınız öyle değil mi? Ondaki artışın anlamlı mıydı? Progesteron kullanıyor musun? Tüp bebek konularına gözattıysan betaları senin gibi olan ve gebeliği sağlıklı ilerleyen üyeler vardı.
Tabi testi tekrarladık 10.gün 52
12.gün 104
14.gün 211
16.gün 364 tü sonra daha gerek görmediler. Folik asit, coraspin ve prolutex iğne kullanıyorum hergün. İnşallah benim de sağlıklı ilerler :dua:

12.gün 104
14.gün 211
16.gün 364 tü sonra daha gerek görmediler. Folik asit, coraspin ve prolutex iğne kullanıyorum hergün. İnşallah benim de sağlıklı ilerler :dua:
İnşallah sağlıklıdır. Bana da 5. Gün embriyosu transfer edildi iki tane.
10. Gün beta 285
12. Gün 550 çıktı
Bir daha gerek Yok ultrasonda görüşürüz dediler. Yarına aldım randevuyu tek mi çift mi yarın öğrenecem. Ben de progesteron ve kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum.

12.gün 104
14.gün 211
Değerlerin gayet iyi artmış canım boşuna Sitres yapma allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:dua::dua: ama içinin rahat etmesi için farklı bir dr gitsen iyi olur bence

İnşallah sağlıklıdır. Bana da 5. Gün embriyosu transfer edildi iki tane.
10. Gün beta 285
12. Gün 550 çıktı
Bir daha gerek Yok ultrasonda görüşürüz dediler. Yarına aldım randevuyu tek mi çift mi yarın öğrenecem. Ben de progesteron ve kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum.
İnşallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun sağlıklı devam etsin Rabbim kucağına almayı nasip etsin :dua:

Değerlerin gayet iyi artmış canım boşuna Sitres yapma allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah:dua::dua: ama içinin rahat etmesi için farklı bir dr gitsen iyi olur bence

İnşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :dua: ben de eski doktoruma gitmek istiyorum o her detayı anlatır içim rahat etmeden odadan çıkarmaz beni ama eşim acele etme 15 gün sabret kontrole bi gidelim diyor

Kızlar benim kalp atisi zayifti cuma daha kac haftalik oldugu bile belli olmayan beğegimin kalp atisini cok az duyduk benim hesaba gore cuma 7+0 di dun kanamam oldu yine drdaydim o da 7+0 dedi igne verdi vurundum kanamam gecti sizce sorun olmusmudur bebege dr kese duzgun yerinde ama altında kanama alani var dedi yani bende zaten mide bulantilarida baslamadi henuz sanirim bi problem var yoksa neden bu sorunlari yasayayim

Canım olucaksa olur biz sadece dua ederiz teslim olmaktan baska care yok suan burda kim nerden bilirki bisey olup olmadigini belietilere hic takılma sanslisin ki miden bulanmiyor ben bulantidan kafami kaldiramazken kirmizi kanamalarim oldu olacaksa belirtilide oluyor kahve lekelere takilma korkmada ama kendinide yorma dinlen

İnşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :dua: ben de eski doktoruma gitmek istiyorum o her detayı anlatır içim rahat etmeden odadan çıkarmaz beni ama eşim acele etme 15 gün sabret kontrole bi gidelim diyor
ben eşimden gizli gittim keseyi görmeye yoksa delirirdim heralde hergün rüyamda bebeğimi kaybediyordum sonra dayanamadım gittim hemen gördüm keseleri benim dr a kalsa 27 şubatta çağırdı

ben eşimden gizli gittim keseyi görmeye yoksa delirirdim heralde hergün rüyamda bebeğimi kaybediyordum sonra dayanamadım gittim hemen gördüm keseleri benim dr a kalsa 27 şubatta çağırdı

Yaa ne güzel yapmışsın :)) ama benim eşim de her gittiğimde yanımda olmak istiyor kıramıyorum :)

lola82 lola82 tatlım ben 6+4 tüm doktor kalp atışını dinlemek için erken dedi, bebekler olumsuz etkilenebiliyormuş çünkü. Ama onlar baktıklarında çoğu zaman görebiliyorlar. Yalnız kişiden kişiye de değişiyor. Kimi bebiş daha önden gidiyor kimisi biraz daha sakin oluyor. İnşallah her şey güzel olur. İçini ferah tutmaya çalış.
Cnm cok tsk ederim cvp icin.diger sefer kalbi duyamadik o yuzden cok korkuyorum.ins hepimiz icin guzel seyler olur

Benim de tüp bebek 29 ocakta 5.gün embriyosu transfer edildi. Dün ilk muayenemi oldum sadece kese ve içinde beyaz bişey göründü. 15 gün sonra gidicem tekrar benim 10.gün betahcg 52 çıkmıştı doktorum o yüzden gebeliğin devam etme şansı %50 dedi. Ben de hafta içi başka doktora daha gitsem mi diyorum
Cnm bence oyle bir seyi kafana takma cunku normalde 12.gun degeri baz aliniyor .eger seninki saglikli devam ederse bu demek oluyor ki 12.gun degerin 104 olmali ve 100 ustu normal sayiliyor dr oyle demisti.o yuzden moralini yuksek tut ve testi tekrarla.artis normal 2ye katlandiysa sikinti yok demek.tabi Allah bilir bunlar sadece tibbi tahminler.ama stres yapmamaya calis.

Kızlar özellikle tüp bebekle gebe kalanlar kendinizi ne kadar kısıtlıyorsunuz ? Günlük işlerde dikkat ettiğiniz neler var ? Ağır kaldırmayın deniliyor ya mesela ne kadar ağırlığa dikkat etmeliyiz ?

Kızlar özellikle tüp bebekle gebe kalanlar kendinizi ne kadar kısıtlıyorsunuz ? Günlük işlerde dikkat ettiğiniz neler var ? Ağır kaldırmayın deniliyor ya mesela ne kadar ağırlığa dikkat etmeliyiz ?

Ben galiba öğrendikten sonra hamileliğimi çok dikkat etmedim, yükseğe de uzandım fazla fazla yürüyüş de yaptım ama artık dikkat edicem ne yollardan geçtik bu güzel haberi alana kadar o yüzden gerekirse bütün gün yatarım :))

Ben biraz abartıyorum sanırım üç kilo üstünü almıyorum. Mesela dizüstü bilgisysrımı ofise götürmüyorum flaşla taşıyorum işlerimi. Uzanma olayını da yapmıyorum hiç. Ki doktorum ve tüp bebek hemşiresi bu konuda herhangi bir şey söylememelerine rağmen. Hatta şöyle tarif edeyim ben sabah uyandığımda yatakta iyi esnerim kaslarımı omurlarımı açardım transferden beri esneyemiyorum. Çiğ ete çıplak elle temas etmiyorum eldiven kullanıyorum. Yumurtayı iyi pişiriyorum normalde kayısı kıvamında çok severdim ama onu geçen diyetisyenime sordum kayısı kıvamı sorun değil beyazı iyi pişsin beyaz kalmasın hani rafadan gibi dedi. Bir de ofisin girişinde metal dedektör kapı var günde dört kez olacağı için ordan da hiç geçmiyorum. Sen ne durumdasın ?

X