2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Kesenin içinde beyaz bişey vardı bu bebek oluşmaya başlamış demek dedi, ama tüp bebek doktoru olduğu için mi yoksa kese çok küçük olduğu için mi detaylı konuşmadı bilmiyorum haftaya eski doktoruma da mı gitsem diye düşünüyorum açıkçası :) senin keseyi ölçmüş müydü doktor ?
Bu da ultrason görüntüsü, anlayan varsa yazsın lütfen :))

Eklentiler

• AE6B8416-6F93-4BE4-8ECC-39314010392F.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 84
Canim hah uste ayni durum beyaz kese yuvarlak.. icinde siyahlik icinde kucuk beyaz bisey vardi ortasinda.. bu bebek mi dedim yok artik daha degil ilsa olsa o daha yolk sac dedi ama gordum yani icinde beyazlik vardi.. senin kavinci haftaydi?

Merhaba kızlar..Ekim ayı ortak noktasıyla bir şey sormak istiyorum size..
Benim bat günü kan testi 151 çıktı,iki gün sonra tekrarladim ve 509 çıktı.Doktor değer artışını beğendi,çarşamba günü gel ultrasonla görmüş oluruz dedi.Yani iki kere kan testi yaptırdım yalnızca.Yeterlidir dimi?
5+1im şuan..

Benimde 2 kez bakildi sadece yeterli :)

Benim hamileliğin başından beri bazen sarı bazen beyaz ama genel olarak sarı akıntı oluyor, burada bir arkadaş yazmıştı sanırım progestandan kaynaklanabiliyormuş
Progestandan mı acaba diye düşündüm,ayakta durunca aşşağıya baskı çok arttı,çarşamba randevum var,inş sıkıntı çıkmaz
merhaba canım,bende 3 kez yaptırdım ama 3.yü kendim istedim

Canim hah uste ayni durum beyaz kese yuvarlak.. icinde siyahlik icinde kucuk beyaz bisey vardi ortasinda.. bu bebek mi dedim yok artik daha degil ilsa olsa o daha yolk sac dedi ama gordum yani icinde beyazlik vardi.. senin kavinci haftaydi?

Benim de yolk sac heralde yoksa bak bu bebek derdi diye düşünüyorum :) benim bugün 6+1 ama haftasına göre küçük sanırım

Kızlar bugün progestani fitil olarak aldim valla rahatladim mahvolduydum kaç gündür leke falan da gelmiyo basim dönmedi basim ağrımadı

Enfeksiyon varsa bu bebek için iyi bi şey değil. Niye aramıyorsun ara bunun ayıbı olmaz ki.
Yarında bi kendimi takip edeyim bakalım olmazsa ararım,progestan için 2 kez aradım da çekindim şimdi,su içiyorum şu an bol bol

Zukacım belki üşütmüş olabilirim öyle bir karın ağrısı sanki,enfeksiyondan çok korkarım yarını bekliyim diyorum,çok yeşil bi akıntı değildi biraz araştırdım da devamı gelecek mi bakalım

Bu arada yürüyüş olayını sordum yarım saat çok hafif tempoda yapabilirsin dedi. Bende herhangi bir risk yok herkes egzersizi doktoruna danışsın bence daha sağlıklı olur.
Bendeki bulantı tiksinme belirtileri 2 gün önce geçti hiç biri kalmadı şükür. Bir dahada geri gelmez umarım.

Kizlar iyi aksam ustleri :) Bir sey soracagim... Folik asit kullanmayanlar var mi? Ben bu vakte kadar (7 hafta) kullanmadim, doktorum bundan sonra da kullanma artik gerek yok dedi. Baska vitaminler verdi.
Aslinda dogru soyluyor. Folic acid embriyonal gelisimin Ilk dort haftasinda önemli. Daha sonra görevi bitiyor. Yani kadınlar gebe olduklarını öğrendiklerinde çoktan geçmiş oluyor.

KIZLARrrrrr benim beyaz akıntı yeşilimsi oldu,biraz tedirgin oldum enfeksiyon mu var diye,bol suya dadandım tiksindim ama napıyım,çok hafif kokulu gibi,karnımda vıcır vıcır
Su içmeye decam et bol bol canım. 1-2 güne güne düzelmezse doktora gitmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…