2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım 3-3,5 litre su iç. Benim de var enfeksiyon kültür istedi su içince geçiyor benim pzts ilacım belli oluncayazarım sana

Canım kesen kaç mm ?ondan anlarsın ne kadar geri olduğunu .ana önemli değil dedi bana doktorum 15 gün sonrası önemli

Ah kuzum yediğin birşeyden mi oldu acaba,bende çok korkuyorum seninle aynı alerjik sorunlarımız,boğazım hala aynı gerçi hep aynı sürekli kaşınıyor,Allah şifa versin canım,tez zamanda iyi olursun inşallah dualarımdasın tabi ki
gebelikte enfeksiyon daha tehlikeli olduğu için ilaç vermiştir doktorun bence kullanmalısın,benimde karnım gurulduyor ve karnıma ağrı giriyor dünden beri malesef ayıptır söylemesi ishal olmuşum,nişastalı su leblebi falan denedim muz yiyorum geçmedi hala,sanada çok geçmiş olsun

Beni de ekler misiniz tabloya yazamıyorum cok ama takipteyim 32 yaşındayım 9 ocak sat 17 ekimde doğacak inşallah
tamam canım bilgiler eksik,yaş şehir başlangıç kilosu

ben 2gün kullandım aman Allahım o neydi öyle ,günde bi sefere düşürdü dr gece vajinal alıyorum şimdi daha rahatım,tabi dr nasıl önerdiyse öyle kullan ben kötü olduğumu söyledim kullanımı değiştirdik

Kızlar önceden bebiş sahibi olanlar sezeryan sonrası normal doğum yapan var mı aranız da
İşte tüm merakım bu,4yaşında oğlum doğana kadar 5olacak yani normal istiyorum dr konuştum şimdiden,her dr yapmıyormuş benimki sıkıntı olmadığı sürece tabi ki normsl yaparsın dedi zaman gösterecek
merhaba canım hayırlı olsun,muhakkak bebeğin seni hissediyor ve sağlıkla ilerleyecek,gözünaydın tekrar

maşallah canım gözünaydınnn

hayırlı olsun canım,Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,belirtiler geliyor gidiyor,benim göğüs hassasiyetim hala devam,baya baya büyüdülerbel ağrısı yorulursam çok oluyor

Nasılsınız kızlar? Gündüzleri biraz daha iyi akşamdan itibaren daha ağırım. Yatıyorum. Sizler iyisinizdir inşallah :)
sağol canım dün akşam keyifsizdim çok buraya giremedim,bugünde annemlerdeyim uyudum yine:)sen nasılsın kuzum

Kızlar üzgünüm Allah babamı torunlarına bağışlasın nolur çıksın artık yoğun bakimdan.dua edin kızlar.
Amin canım,iyi düşün iyi olsun,baban sağlığına kavuşacak inşallah
gözünaydın canım,ne güzel pozifif düşüncen bebeğinede yansıyacak ve sağlıkla doğacak

Canım ilaç hakkında bilgim Yok bence başka bir doktora gidip b grubunolan bir idrar yolu enf ilacı isteyebilirim... bebekler için idrar yolu enfeksiyonu çok önemli kullanmaman bebekte ciddi sıkıntılar çıkarır şakın aksatma

maalesef kötü haber gene görünmedi hiç bir şey rahim duvarı kalınlaşmış kendi kendine düşmesini bekleyecek düşmezse Cumartesi günü vakumlayıp alacak . Sonra da araştıracaz dedi kromozomlara bakacaz dedi

Beta değerlerin kaçtı canım?İki defa baktırmis mıydın?
Neden böyle oluyor acaba?Allah yardımcın olsun inşallah canım..İnşallah hayırlısıyla güzel haberlere de kavus..

Tamam canım çok teşekkür ederim başka doktora gideyim pazartesi

Teşekkür ederim cevap için sağol kuzummm Ne kadarlık kuzum senin

Çok üzüldüm canım yaa acaba erken mi görünmesi için, yani sattan geride geliyo olamaz mı ki? Artık hayırlısı neyse o olsun canım

Kizlar iyi aksam ustleri :) Bir sey soracagim... Folik asit kullanmayanlar var mi? Ben bu vakte kadar (7 hafta) kullanmadim, doktorum bundan sonra da kullanma artik gerek yok dedi. Baska vitaminler verdi.

Kizlar iyi aksam ustleri :) Bir sey soracagim... Folik asit kullanmayanlar var mi? Ben bu vakte kadar (7 hafta) kullanmadim, doktorum bundan sonra da kullanma artik gerek yok dedi. Baska vitaminler verdi.
Kuzum ilk defa böyle bi şey duydum 13-14 haftaya kadar kullanılıyo yani ne zaman başlasan kâr bence. Peki sen niye kullanmıyodun bu zamana kadar?

Canım benim hiç üzülme evet çok zor ama Allahın bir bildiği var elbet,inş bi mucize olur olmazsada diğer aylarda inş bebeğine kavuşursun canım benim
Teşekkür ederim cevap için sağol kuzummm Ne kadarlık kuzum senin
Rica ederim,bugün tam 8+0 mış fakat biz 7-8gün geriden geliyoruz
iyi akşamlar canım ben hep içiyorum arada unuttuklarımı saymazsak valla bu konuda kafam karışmadı diyemem ama içmememin daha kötü olabileceğini düşündü benim doktor,başka vitaminin içeriğinde vardır belki

KIZLARrrrrr benim beyaz akıntı yeşilimsi oldu,biraz tedirgin oldum enfeksiyon mu var diye,bol suya dadandım tiksindim ama napıyım,çok hafif kokulu gibi,karnımda vıcır vıcır

Benim hamileliğin başından beri bazen sarı bazen beyaz ama genel olarak sarı akıntı oluyor, burada bir arkadaş yazmıştı sanırım progestandan kaynaklanabiliyormuş

Canim banada 2 gun once gittigimde keseyi gordu kalp atisi 15 gun sonra bakicaz dedi.. kesenin icinde bebegi gostrdi mi doktor.. yada bu embriyi bebek olucka gibi bisey gosterdimi ??ben 2 hafta nasi gecicek bilmiyorum.. insan korkuyo kalp atisi olucakmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…