2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar merhabaaaaaa adetim bir gün geçince kan testinde hamile oldugumu öğrendim 4+1 haftalık fakat.benim tek belirtim gögüs ağrım bel ağrım kızlar ama bazen gögüs bazen bel ağrım azalıyor gün içinde geliyor bazen ertesi gün geliyor bunu yaşayanlar varmı yaaa korkuyorum
Aynisi benim belirtilerim canim. Bende 5+2 den sonra kasik agrisi baya azaldi.. goguste hafifledi acisi.. bide mide agrim ilmustu

Kızlar merhabaaaaaa adetim bir gün geçince kan testinde hamile oldugumu öğrendim 4+1 haftalık fakat.benim tek belirtim gögüs ağrım bel ağrım kızlar ama bazen gögüs bazen bel ağrım azalıyor gün içinde geliyor bazen ertesi gün geliyor bunu yaşayanlar varmı yaaa korkuyorum
Belirtiler böyle olur tatlım, korkma. Allah korusun kanama olmadıktan sonra korkma. Kasık ağrısı, bel ağrısı ve baş ağrısı çok olabilir. Sonra bunlar geçiyor yerine yenileri geliyor :)

Nasılsınız kızlar? Gündüzleri biraz daha iyi akşamdan itibaren daha ağırım. Yatıyorum. Sizler iyisinizdir inşallah :)

Kizlar size ne anlaticam burda belirtiler azalinca korkan anneler vardi ne guzel iste derdim azalmis benm bu buyuk kanamam olmadan once 2 gun bulantim epey azaldi normale dondum nerdeyse kafami kaldiramayan kiz gitti normal yemek yaptim kurabiye yaptim gezindim falan filan o gece kanamam oldu ve o 2 gunde hic belirtim olmadi hastaneden ciktim eve geldim belirtiler gene basladi simdi diyorum acaba o bana ipucumuydi kizlar haklimiydi
Belirtilerle hiçbir alakası yok bence .
Ben diğer gebeliğimde kürtaj olduktan sonra bile bulantı göğüs ağrısınçektim .
Doktoruma sordum . Bulantın ve göğüs ağrın bebekten değil . Vucudunun salgıladığı hormondan dedi .
O yüzden bulantılar gidince üzülmeyin :)

Kızlar üzgünüm Allah babamı torunlarına bağışlasın nolur :KK43: çıksın artık yoğun bakimdan.dua edin kızlar.
Canım dün hortum çıktı demiştin . Durumunda bir iyileşme yokmu hala ?
Allahım yardımcınız olsun . Babana şifa versin

Kızlar benim de doktor randevum bugündü, çok şükür keseyi gördük ama kalp atışı için 15 gün sonraya randevu verdiler. Tüp bebek ile hamile kaldım ben ilk beta hcg 52 çıkmıştı doktorum da biraz düşük ilk değerin o yüzden 12. Haftaya kadar risk olabilir bunu belirtmem lazım ama yine de biz pozitif düşünelim dedi. İnşallah hayırlısıyla gelişip büyüyecek minik pıtırcığım ben inanıyorum Rabbimden umudumu hiç kesmedim :KK200:
sirkencubin sirkencubin canım seninle günlerimiz hemen hemen aynıydı yazacağım demiştim dün :)
Bu arada sat a göre 6+1 ama hemşireye sordum haftasına göre biraz küçük dedi. Çok detay vermedi

Kızlar benim de doktor randevum bugündü, çok şükür keseyi gördük ama kalp atışı için 15 gün sonraya randevu verdiler. Tüp bebek ile hamile kaldım ben ilk beta hcg 52 çıkmıştı doktorum da biraz düşük ilk değerin o yüzden 12. Haftaya kadar risk olabilir bunu belirtmem lazım ama yine de biz pozitif düşünelim dedi. İnşallah hayırlısıyla gelişip büyüyecek minik pıtırcığım ben inanıyorum Rabbimden umudumu hiç kesmedim :KK200:
sirkencubin sirkencubin canım seninle günlerimiz hemen hemen aynıydı yazacağım demiştim dün :)
Bu arada sat a göre 6+1 ama hemşireye sordum haftasına göre biraz küçük dedi. Çok detay vermedi
Maşallah inşallah böyle güzel güzel devam eder .
Her daim olumlu düşün.. bebeğinle konus .
Sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah kucağına

Canım dün hortum çıktı demiştin . Durumunda bir iyileşme yokmu hala ?
Allahım yardımcınız olsun . Babana şifa versin
Ciktu, Dr diyor ki nefes alması sınırda ciğer temizlenmedi tam diyor. Burası yoğun bakım yarım saat sonra ne olur bilemem diyor .eğer nefesi düzelmezse boğazından delik accaz diyor.

Ciktu, Dr diyor ki nefes alması sınırda ciğer temizlenmedi tam diyor. Burası yoğun bakım yarım saat sonra ne olur bilemem diyor .eğer nefesi düzelmezse boğazından delik accaz diyor.
Çok çok çok geçniş olsun .
Rabbım şifalar versin .
Rabbim sizlere bağışlasın inşallah :dua:

Yok canım allerji. Var benim ama idrar enfeksiyonunda kesinlikle ilaç kullanman lazım çünkü doğduktan sonra bebekte solunum problemi çıkıyor... o yüzden muhakak idrar yolu enf ilacını al çok çok önemli
Ya ben sonuçlarım için doktora gittiğimde mesaisi bitmişti çıkışta yakaladım doktorumu. O da sonucuma baktı ayak üstü orda sekretere acele acele söyledi çıktı. Hippurin diye bir ilaç verdiler. İlaç C grubunda yanı tamamen risksiz değilmiş araştırdım. Acaba aceleden kız mı yanlış anladı yoksa gerçekten bu ilacı mı kullanmam lazım çok tedirgin oldum, siz yeni doğan bölümündesiniz galiba bu hap hakkında bir bilginiz var mı :KK43:

Maşallah inşallah böyle güzel güzel devam eder .
Her daim olumlu düşün.. bebeğinle konus .
Sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah kucağına
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza :KK200: haftasına göre geriden gelmesi ilk haftalarda sorun olmuyor heralde dimi öyle okumuştum diye hatırlıyorum

Kızlarrr:KK49:
Artık tablomuzu oluşturma zamanı,sayfanın en başında olacak,denemek için ilk kendimi yazmış oldum ve sabahtan beri uğraşıyorum:KK53:epeyce zor ve uzun sürüyormuş:confused:
EVET TATLIŞ MI TATLIŞ EKİM ANNELERİ BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM MUHAKKAK BENİ ETİKETLEYİN YA DA ALINTILAYIN Kİ GÖZÜMDEN KAÇMASIN CANLAR:KK66:
Müsait oldukça herkesi ekliycem:KK36:

Üyelik adınız,yaşınız,kaçıncı çocuk,tahmini doğum tarihi,yaşadığınız şehir,SAT,başlangıç kilonuz,cinsiyet(tabi öğrendikçe ekliyicem)
KIZLAR BENİ ETİKETLEMEYİ UNUTMAYIN BİLGİLERİ YAZDIĞINIZDA:rolleyes::KK5:
arkadaşım benide ekleyebilir misin lütfen
ad: gadolya
sat:04.ocak
tahmini doğum: 11 ekim
başlangıç kilosu:60
ilk doğum :KK49:

inşallah sağlıkla kalp atışını duyarsınız

X