- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Atıyım şimdi foto canım, başka bi şeye bakıyo olabilirsin sen de at bakalım.Kızlar selamm şükür gördük bugün bebişi kalbinin atışını da gördüm pırpır resmen hareketini tam uyumlu 6+2 çıktı ama sesi çok kısa dinletti şuan uzun iyi değil dedi 2 hafta sonra çağırdı
Canım benim bşi sorcam sen 175 gbi bşi demiştin atışa görüntsü var mı o görntü benle aynı şeyse 30 bile değil foto atıcam şimdi
Canım benim bak @Azra 1 de kullanmamış fena olmş istersen kullan ama bol su sık duş o bölgeyi silme günde bi kez sirkeli su la yıkayadabilirsin çamaşırlrı ütüle ben hamile dwğilken öle yapmştm ama şimdi bilemyorum
Canım sol atta yazıyo bak bizde, ben özellikle sordum zaten dakikada kaç atıyo kalbi diye, doktor 176 dedi. Ultrason kağıdı da böyle. Bana bi sorun olmadığı sürece artık 11-12.hafta gibi gel ama biliyorum sen dayanamazsın dedi, o zamana kadar bi kere daha gelebilirsin istiyosan dedi. Ben de 9.hafta da falan bi gidiyim diyorum dayanamam çünkü o kadarBu atış görntsü szi nekadar sonra çağırdı atış duyan anneler
Çok şükür gördük duyduk canımMerak etmiştim seni gözün Aydın Rabbim sağlıkla almak nasip etsin bebislerimizi
Gördüm canım seninkini yazmıyo evet. Ama yetersiz yani az falan olsa doktor kesin söylerdi bence bi sıkıntı görmemiştirBak üstlerde paylştm ben de böle bşi yazmıyo bende
Ben de aynı durumdayım o yüzden vajinal almaya karar verdim ilaci daha az yan etkisi olur diye
Çok şükür gördük duyduk canım
Amiin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Amiin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahGozun aydin cnm saglikla kucagina al insallah
Hayırlı olsun canım, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlar merhabaaaaaa adetim bir gün geçince kan testinde hamile oldugumu öğrendim 4+1 haftalık fakat.benim tek belirtim gögüs ağrım bel ağrım kızlar ama bazen gögüs bazen bel ağrım azalıyor gün içinde geliyor bazen ertesi gün geliyor bunu yaşayanlar varmı yaaa korkuyorum
Yaaa peki 209 normalmi beta da 1 gün geçinceHayırlı olsun canım, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Belirtilere hiç takılma, onlar gidip geliyo hep canım. Yani sürekli kasık ağrın, bel ağrın, göğüs ağrın olmaz zaten. Gün içinde gider gelir
Herkese göre değişir herkesin farklı çıkıyo canım. Seninki de gayet normal benceYaaa peki 209 normalmi beta da 1 gün geçince
Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahHerkese göre değişir herkesin farklı çıkıyo canım. Seninki de gayet normal bence
Kızlar merhabaaaaaa adetim bir gün geçince kan testinde hamile oldugumu öğrendim 4+1 haftalık fakat.benim tek belirtim gögüs ağrım bel ağrım kızlar ama bazen gögüs bazen bel ağrım azalıyor gün içinde geliyor bazen ertesi gün geliyor bunu yaşayanlar varmı yaaa korkuyorum
Kaçıncı haftada duydunuz canım?Dualarimiz seninle insallah Allah korktugum seyle karsilastirmaz duyarsin umarim bazen gec duyuluyormus bende de gec duyuldu
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün benimde oluyodu ilk başlarda bazen azalıyor hatta sabahları daha çok oluyo gün içinde azaliyo normal bişey galiba stres yapma canimKızlar merhabaaaaaa adetim bir gün geçince kan testinde hamile oldugumu öğrendim 4+1 haftalık fakat.benim tek belirtim gögüs ağrım bel ağrım kızlar ama bazen gögüs bazen bel ağrım azalıyor gün içinde geliyor bazen ertesi gün geliyor bunu yaşayanlar varmı yaaa korkuyorum
Korkutma nolurSonra belirtiler bi baslar kafani kaldiramazsn acele etme bende hic yoktu belirti
Sağol canım benim cevap verdiğin için teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün benimde oluyodu ilk başlarda bazen azalıyor hatta sabahları daha çok oluyo gün içinde azaliyo normal bişey galiba stres yapma canim