2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Atıyım şimdi foto canım, başka bi şeye bakıyo olabilirsin sen de at bakalım.
Bu arada gözün aydın canım çok şükür görmüşsün kalbini

Bu atış görntsü szi nekadar sonra çağırdı atış duyan anneler
Canım sol atta yazıyo bak bizde, ben özellikle sordum zaten dakikada kaç atıyo kalbi diye, doktor 176 dedi. Ultrason kağıdı da böyle. Bana bi sorun olmadığı sürece artık 11-12.hafta gibi gel ama biliyorum sen dayanamazsın dedi, o zamana kadar bi kere daha gelebilirsin istiyosan dedi. Ben de 9.hafta da falan bi gidiyim diyorum dayanamam çünkü o kadar

Eklentiler

• 20190223_121605-1.jpg
    213,8 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar merhabaaaaaa adetim bir gün geçince kan testinde hamile oldugumu öğrendim 4+1 haftalık fakat.benim tek belirtim gögüs ağrım bel ağrım kızlar ama bazen gögüs bazen bel ağrım azalıyor gün içinde geliyor bazen ertesi gün geliyor bunu yaşayanlar varmı yaaa korkuyorum

Hayırlı olsun canım, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Belirtilere hiç takılma, onlar gidip geliyo hep canım. Yani sürekli kasık ağrın, bel ağrın, göğüs ağrın olmaz zaten. Gün içinde gider gelir

Sonra belirtiler bi baslar kafani kaldiramazsn acele etme bende hic yoktu belirti

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün benimde oluyodu ilk başlarda bazen azalıyor hatta sabahları daha çok oluyo gün içinde azaliyo normal bişey galiba stres yapma canim

Kizlar size ne anlaticam burda belirtiler azalinca korkan anneler vardi ne guzel iste derdim azalmis benm bu buyuk kanamam olmadan once 2 gun bulantim epey azaldi normale dondum nerdeyse kafami kaldiramayan kiz gitti normal yemek yaptim kurabiye yaptim gezindim falan filan o gece kanamam oldu ve o 2 gunde hic belirtim olmadi hastaneden ciktim eve geldim belirtiler gene basladi simdi diyorum acaba o bana ipucumuydi kizlar haklimiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…