2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ovulasyon testinde adetine yakin cift koyu cizgi gebelik oldugunu cok duydum insallah vardr ben eskiden yapardim ama hic adete yakin cift cizgi koyu gormedim
Ben de önceleri de yapıyodum canım hiç adete yakın böyle koyu çıkmıyodu silik çizgi çıkıyodu. İnşallah hamileliğin bi göstergesidir bu, çok istiyorum. Çok teşekkür ederim cevabın için

Ay inanmıyorum canım ya :) peki o zaman test yaptığında koyuluk durumu nasıldı ikinci çizginin, benim şu teste benziyo muydu? İnşallah hamileyimdir canım, çok istiyorum bunu gerçekten
Seninkine kıyasla silikti. Seninki çok net.
Halen saklarım:) pazartesi kan verip öğrenecek mısın? Walla ben sabahı zor etmiştim. Inşallah hayırlı haber ile gelirsin tekrar.

Seninkine kıyasla silikti. Seninki çok net.
Halen saklarım:) pazartesi kan verip öğrenecek mısın? Walla ben sabahı zor etmiştim. Inşallah hayırlı haber ile gelirsin tekrar.
Ay ciddi misin ya benimkinden silikti demek :) pazartesi de ovulasyon yapıcam canım koyulaştıysa salı sabah ilk idrarla hcg testi yapıcam. Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum

Canım ben ovulasyon testi ile gebeliğimi öğrendim. Ama bat günü öğrendim. Benim baya bi koyuydu. Gebelik var demek için T’nin C’den koyu olması gerekiyor.

Kac gun var ki sabah ilk idrarla yapsan boyle zaman mi gecer ben heyecan,yaptim burda :)
7 şubat canım bat, herhalde 4 gün kalmış oluyo bugün bittiğine göre. Ama kaç aydır hüsrana uğruyorum çok üzülüyorum. O yüzden biraz daha en azından bata yakın yapıyım diyorum canım

Canım ben ovulasyon testi ile gebeliğimi öğrendim. Ama bat günü öğrendim. Benim baya bi koyuydu. Gebelik var demek için T’nin C’den koyu olması gerekiyor.
Evet canım onu biliyorum ama benim bata 4-5 kala böyle çıktığı için acaba koyulaşır mı bata kadar diye heyecan yaptım. Diğer aylar da bata yakın yapardım çok silik çizgi çıkardı. İnşallah Rabbim yüzümü güldürsün artık canım

Öncelikle inşallah hamilesindir diyeyim. Benim adet günüme yakın ve adet günümde ovulasyon testlerim hep seninki gibi olur ama hamilelik olmadı hiç. Daha önce denemiş miydiniz ovulasyon testi?
Evet denedim canım daha önce de bi kaç ay böyle adete yakın denedim hep zor görülen silik çizgi çıkıyodu. Bunu ilk kez yaşıyorum yumurtlama dönemi dışında. O yüzden heyecanlandım. Ama nasip tabi, inşallah diyim canım inşallah bi mucize yaşarım

İnşallahhh. Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin.

Bence hamilesin gibi :) bende bugün test yaptım evde ama negatif çıktı .7 Şubat bat gerçi pek umudum yok olursa sürpriz tek gün bebesi olacak :)

Bence hamilesin gibi :) bende bugün test yaptım evde ama negatif çıktı .7 Şubat bat gerçi pek umudum yok olursa sürpriz tek gün bebesi olacak :)
Ay benim de bat 7 şubat :) ben daha cesaret edip hcg testi yapmadım hiç, ovulasyon testini bile bi anda yaptım sıvı falan almıştım bol bol. Ama tabi emin olamıyorum ki yanıltabilir sonuçta.
İnşallah bebeğin seninledir canım, o hiç belli olmaz zaten bebiş için tek bir sefer yetiyo :)

Ovulasyon testini sizden öğrendim o kadar bilgisizim :) benim bir oğlum daha var zaten kardeş düşünüyorduk ama yaz sonu gibi filan .Bir gün kaza olunca dedim vardır bir hayır .Çok moda girdim ama öyle böyle değil psikolojik hamileyim ilkinde ne oldu hatırlamıyorum ama hatırladığım tek şey yoğun baş ağrısı ve gazdi .Şimdi de aynı şikayetler var bakalım .İnşallah güzel haberlerini alırız seninde :)

Allah bağışlasın oğlunuzu :) ben de psikolojik olarak mı belirti yaşıyorum bilmiyorum ama bende de çok yoğun gaz var 3 gündür, hiç böyle bi sorun yaşamam ama kaç gündür karnımdan gürültü geliyo resmen :) bi de kasık batması ve bel ağrısı var. Umarım psikolojik değildir ve hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…