2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet canım onu biliyorum ama benim bata 4-5 kala böyle çıktığı için acaba koyulaşır mı bata kadar diye heyecan yaptım. Diğer aylar da bata yakın yapardım çok silik çizgi çıkardı. İnşallah Rabbim yüzümü güldürsün artık canım

Canım sen bat gününe kadar eğer ovu testin varsa ovu testini takip et bakalım koyulaşma olacak mı. Benim önceki aylarda bat günü yaptığım testlerde çizgi çoookk çok silik neredeyse YÖK gibi çıkardı. Senin gerçekten de çok silik değil. Bak bakalım ovu koyulaşacak mı. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Bir de belirti arama, bende önceki aylar neler oldu ne belirtiler oldu sana anlatamam ama hep fos çıktı. Bu ay İnan bana hiç bir şey olmadı. Hala da hiç bir belirtim YÖK ne göğüs hassasiyeti ne bulantı ne bel ağrısı ne kabızlık ne yerleşme kanaması oldu. İnşallah senin bebeğin de sana sürpriz yapar. Bir de ben kendi testimi koyayım örnek olur gebelikte ovu testi bu şekilde çıkıyor. İnstagramda bir bayan vardı isim vermeyim belki reklam olur. O da gebelikte ovu testini aynen bu şekilde göstermişti. T çizgisi çok çok koyu :)

Eklentiler

• 5B253337-37B0-48D7-8E4C-8551E21D22F7.png
    5B253337-37B0-48D7-8E4C-8551E21D22F7.png
    746,2 KB · Görüntüleme: 55
Canım sen bat gününe kadar eğer ovu testin varsa ovu testini takip et bakalım koyulaşma olacak mı. Benim önceki aylarda bat günü yaptığım testlerde çizgi çoookk çok silik neredeyse YÖK gibi çıkardı. Senin gerçekten de çok silik değil. Bak bakalım ovu koyulaşacak mı. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Bir de belirti arama, bende önceki aylar neler oldu ne belirtiler oldu sana anlatamam ama hep fos çıktı. Bu ay İnan bana hiç bir şey olmadı. Hala da hiç bir belirtim YÖK ne göğüs hassasiyeti ne bulantı ne bel ağrısı ne kabızlık ne yerleşme kanaması oldu. İnşallah senin bebeğin de sana sürpriz yapar. Bir de ben kendi testimi koyayım örnek olur gebelikte ovu testi bu şekilde çıkıyor. İnstagramda bir bayan vardı isim vermeyim belki reklam olur. O da gebelikte ovu testini aynen bu şekilde göstermişti. T çizgisi çok çok koyu :)
Yok belirti aramak istemiyorum zaten canım kendimi dinlemiyim diyorum çünkü her ay bu tür belirtiler oluyo bende de.
Amiin inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versin.
Biliyorum canım o bayanı da evet t çizgisinin çok koyu çıkması gerekiyo. Bakalım bi ümit bekliycem. Yoksa da hayırlısı diycez yapcak bi şey yok

Merkezde doktorun tedavi şekli heralde 2. Testten sonra iki kat artış olduğunu gördükten sonra 12 gun sonraya randevu verdiler. İkisine birden bakabilir. Hiç belirtide yok sabırsızlıkla bekliyorum.
Merhaba, aynen dediğiniz gibi, ikinci kan testine iki kat üzerinde artış olunca doktor bana da 10 gün sonra görüşelim dedi, inşallah hayırlı haberlerle geliriz:KK200:

Simdi ilk gebelik ultrason kagidina baktim adetim 1 hafta gecmis kese ve ufacik bebegi gormustu doktor ama kadin cok iyi doktordu 9 haftalik cinsiyet demisti bana ama simdi uzak yere gitmis ona gidemicem

X