2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar:KK25: cok sukur bende gordum bebegimi:nazar::KK200:
kalp atisini gormekle duymak arasinda zaman farki var mi? @Azra 1
Hayirli olsun canım bende bebegi gordum ama kalp atisi alamadim malesef sen bebegu gorduysen kalp atisi gormen yada duyman gerekir bence gorulse bile yeter sinyal olmasi yeterli bende o da yok zar zor 74 dk buldu dr :)

Hayirli olsun canım bende bebegi gordum ama kalp atisi alamadim malesef sen bebegu gorduysen kalp atisi gormen yada duyman gerekir bence gorulse bile yeter sinyal olmasi yeterli bende o da yok zar zor 74 dk buldu dr :)

gorduk kalp atisini. Doktor acele ediyordu cikis saatiydi, ondan mi nedir sesini acmadi ama gosterdi var kalp atisi dedi.
İnsallah her sey guzel olur canim, iyi dusunelim iyi olsun. bol bol dinlenelim, yavrumuzun kalp ritmi de duzelir Allahin izniyle hic uzulme.

gorduk kalp atisini. Doktor acele ediyordu cikis saatiydi, ondan mi nedir sesini acmadi ama gosterdi var kalp atisi dedi.
İnsallah her sey guzel olur canim, iyi dusunelim iyi olsun. bol bol dinlenelim, yavrumuzun kalp ritmi de duzelir Allahin izniyle hic uzulme.
Insallah canim dr gorduyse yeterli zaten sorun olsa soylerdi hayirli olsun tekrar bidaha stres yapma kendine hersey olacagina variyor

Kaçıncı haftasın canım ?

Birde diğer kontrolun ne zaman..

Kötü bişey osa hemen belli ediyolar için rahat olsun . Bazı doktorlar bu haftalarda sesi açmıyor

Selam kizlar bir kac gundur midem bulaniyor ozellikle de sabahları sonra da cok yorgun oluyorum O yüzden yazamadim okuyup ciktim yeni gelenler olmus ne güzel hepiniz hosgeldiniz bebisi gorenler, kalp atışını duyanlar var ne güzel maşallah size:nazar: darisi da bize insallah. Cuma günü doktor randevusu olanlardan biri de Benim insallah biz de keseyi goruruz

Merhaba arkadaşlar kalp atışı duymadan Ekim annesi olacağıma inanamayacağım çok korkuyorum İnşallah biz de o günlere geliriz.çok zor her şey .bir de crinone jel yüzünden idrar yolu enfeksiyonum var su çok içince geçiyor zararı olur mu ?bilmiyorum

Merhaba kızlar bende bugün acile gittim. Aşırı kaşıntı ve kabarma oldu meğerse kullandığım iğneler allerji yapmış.
Tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlar aile hekimlerinde mutlaka tam kan tahlili yaptırın özellikle karaciğer enzimlerinin testini isteyin kullandığımız ilaçlar zarar veriyor.

günaydıın anne adayları, benim 4+3 de hcg değerim 99 çok düşüktü. Pazartesi kontrole gittim ve 2,9 mm kese oluşmuş. yani dış gebelik değil. Sata göre 5+1 haftalığım ama kesenin ölçümüne göre 4+0 gösteriyor. Ben daha önce böyle bir durum yaşamadım. Bu geç döllenme mi acaba. yoksa kese küçük diye ebbiş gelişmeyecek mi acaba. Doktorum hiçbir olumsuz yorumda bulunmadı bekleyelim 10 gün sonra kalp atışı için dedi. siz ne dersiniz buna benzer bir durum yaşadınız mı yada çevrenizde yaşayan var mı
Tatlım benim henüz çoook yeni hamileliğin. Stres yapma, her şey inşallah çok güzel olur. Benim bu 3. Hamileliğim dün yeni doktora gittim kalp atışının olduğunu ancak duyamayacağımız kadar derinden olacağını söyledi doktor. İlk bebeğimde 8.haftaya kadar beklemek zorunda kalmıştım kalp atışını görebilmek için bak duyabilmek değil görebilmek için. Bebeğim ise gayet normal 39.haftada doğdu, sağlık sorunu da olmadı hamd olsun. Geç döllenme olsa bile o zaten anne karnında büyüyecek ve yeterli olgunluğa gelince dünyaya gelecek. :) her şey çoook güzel olur inşallah :KK66:

Merhaba arkadaşlar kalp atışı duymadan Ekim annesi olacağıma inanamayacağım çok korkuyorum İnşallah biz de o günlere geliriz.çok zor her şey .bir de crinone jel yüzünden idrar yolu enfeksiyonum var su çok içince geçiyor zararı olur mu ?bilmiyorum
İnşallah hayırlısı ile duyarsınız ilk aylar çok zor geçiyor bence de.
Bol bol su için hiç sorun olmaz hatta jelin tortularıda temizlenir

Kizlar mide bulantiniz var mi nasil geciyor vakitleriniz bende cok halsizlik var hep uyumak istiyorum
Benim sabah bulantılarım aşırı oluyor boş boş öğürüyorum sürekli bu yüzden mutfağa hiç giremiyorum limonlu soda çubuk kraker ve naneli sakız ile yatıştırıyorum.
uyku düzenimi sağlamak içinde sabah erken kalkıyorum uykumda olsa öğlen 1 gibi yatıyorum bir iki saat kadar

İnşallah hayırlısı ile duyarsınız ilk aylar çok zor geçiyor bence de.
Bol bol su için hiç sorun olmaz hatta jelin tortularıda temizlenir

Benim sabah bulantılarım aşırı oluyor boş boş öğürüyorum sürekli bu yüzden mutfağa hiç giremiyorum limonlu soda çubuk kraker ve naneli sakız ile yatıştırıyorum.
uyku düzenimi sağlamak içinde sabah erken kalkıyorum uykumda olsa öğlen 1 gibi yatıyorum bir iki saat kadar
Canım çok teşekkür ederimmm

Kizlar benim bebegimin kalp atisi yok dedi dr sonra radyolojiye gonderdi orda da cokcl zayif 74 dediler haftasina da 6+1 ile uyumlu dediler ama ben 6+5im normalde galiba benimki kurtaj olcak heralde haftaya gel dedi ama
Yat dinlen, inşallah iyi olur. Sonuçta kalp atışı var. Benimkine de doktor kalbi atıyor ama duyamayız ileriki haftalarda güçlenecek şimdi çok zayıf dedi. Ben de dün 6+4müşüm. Lütfen bir doktorun dediğine göre üzülme.

Merhaba, bende de idrar tahlilinde bol bakteri çıktı maalesef, doktor çok erken olduğu için antibiyotik veremeyiz ama probiyotikle cranberry tableti al dedi, enfeksiyon tehlikeli olabiliyor galiba Allah korusun, ben de progestan fitil kullanıyorum, o yüzden olmuş olabilir mi aklıma gelmemişti.

Kaçıncı haftasın canım ?

Birde diğer kontrolun ne zaman..

Kötü bişey osa hemen belli ediyolar için rahat olsun . Bazı doktorlar bu haftalarda sesi açmıyor

sata gore 7+1im ama doktorum 6+5le uyumlu dedi, her sey guzel dedi cok sukur.
Sesi acmamasi da iyi bir bakima, isi veriyorlarmis sanirim ortama..
Hemen yarin gel tahlillere baslayalim dedi.
Ama ben ordan vazgecip ozele gitmeye karar verdim, esim gorsun istiyorum her seyi ♡

senin kac haftalik?
hos geldin aramiza ♡♡♡♡♡

bu arada sata gore 6+0da gitmistim, bebegi gorememistik. panik olmamak lazimmis, ben epey panik oldum bos gebelikse diye. Siz yapmayin stres bos yere :)

X