2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
sata gore 7+1im ama doktorum 6+5le uyumlu dedi, her sey guzel dedi cok sukur.
Sesi acmamasi da iyi bir bakima, isi veriyorlarmis sanirim ortama..
Hemen yarin gel tahlillere baslayalim dedi.
Ama ben ordan vazgecip ozele gitmeye karar verdim, esim gorsun istiyorum her seyi ♡

senin kac haftalik?
hos geldin aramiza ♡♡♡♡♡

bu arada sata gore 6+0da gitmistim, bebegi gorememistik. panik olmamak lazimmis, ben epey panik oldum bos gebelikse diye. Siz yapmayin stres bos yere :)
Göözün aydın. Boş gebelikle ilgili soruyordun sürekli. Sevindim stresin bitmiştir.

Hayirli olsun canım bende bebegi gordum ama kalp atisi alamadim malesef sen bebegu gorduysen kalp atisi gormen yada duyman gerekir bence gorulse bile yeter sinyal olmasi yeterli bende o da yok zar zor 74 dk buldu dr :)

Daha erken ama kalp atışı yok demek için bazen 10.hafta da bile duyulabiliyor benim neredeyse 8.hafta oldu ama doktorum daha kalp atışına almadı daha bugün görmek istedim 2 gün sonra gel dedi bence 10.haftaya kadar telaş yapmayın

Göözün aydın. Boş gebelikle ilgili soruyordun sürekli. Sevindim stresin bitmiştir.

ah parolabencimmm basinizi agrittim valla bosta bos diye, cok sukur degilmis. Allahim herkesin yuzunu guldursun ve sag salim alalim kucaklarimiza yavrularimizi ♡♡♡

senin kac haftalikla uyumluymus canim?

sen gittiginde noldu canim doktora? bizim dogum tarihleri ayni gozukuyor. İnsallah dogumumuz ayni oluuuurr :))))))

İnşallah yaa 8 ekim bebekleri :)
Kalp atışını duymak istedim malesef muayene etmedi allerji olmuşum onun icin ilaç yazıp gönderdi cuma tekrar gidicem cnm doktorum biraz katı erken almadı malesef

İnşallah yaa 8 ekim bebekleri :)
Kalp atışını duymak istedim malesef muayene etmedi allerji olmuşum onun icin ilaç yazıp gönderdi cuma tekrar gidicem cnm doktorum biraz katı erken almadı malesef

aslinda en guzeli gec gideceksin ya. Yoksa yok kese var bebek yok, yok bebek var kalp atisi yok falan.. Stresten perisan oluyoruz.
Bir arkadasim 8.haftaya kadar sabretti, doktora gitti hepsini gordu geldi.
Tabi bu biraz cahil cesaretine giriyor ama:)
Gerci bide naparsan yap Allahin dedigi olur.
Ozetle kafalar karisik :)))

ah parolabencimmm basinizi agrittim valla bosta bos diye, cok sukur degilmis. Allahim herkesin yuzunu guldursun ve sag salim alalim kucaklarimiza yavrularimizi ♡♡♡

senin kac haftalikla uyumluymus canim?
Estağfurullah canım amin hepimiz sıkıntısız alalım kucağımıza. 6 hafta bir gün dedi salı günü. Satta 6 haftaya girecek

Merhaba, bende de idrar tahlilinde bol bakteri çıktı maalesef, doktor çok erken olduğu için antibiyotik veremeyiz ama probiyotikle cranberry tableti al dedi, enfeksiyon tehlikeli olabiliyor galiba Allah korusun, ben de progestan fitil kullanıyorum, o yüzden olmuş olabilir mi aklıma gelmemişti.
Canım bol su içince idrar rengi açılınca düzeliyor benim .ama içimi rahatlattın demekki antibiyotik vermiyorlar jel beni mahvetti .kontrole gideceğim bunun için .yoksa bekleyecektim Cuma içim randevu alacağım belki kese görürüm idrar tahlili yaptırayım bir de.bol su 3,5 litre filan bakterileri atıyor

Merhaba kızlar bende bugün acile gittim. Aşırı kaşıntı ve kabarma oldu meğerse kullandığım iğneler allerji yapmış.
Tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlar aile hekimlerinde mutlaka tam kan tahlili yaptırın özellikle karaciğer enzimlerinin testini isteyin kullandığımız ilaçlar zarar veriyor.
Geçmiş olsun canım.

Canım bol su içince idrar rengi açılınca düzeliyor benim .ama içimi rahatlattın demekki antibiyotik vermiyorlar jel beni mahvetti .kontrole gideceğim bunun için .yoksa bekleyecektim Cuma içim randevu alacağım belki kese görürüm idrar tahlili yaptırayım bir de.bol su 3,5 litre filan bakterileri atıyor

gecmis olsun nazcim. Aynen bol su icmek cok iyi.
Hatta su an stok yapin icinde :) gerci su stoklanmazmis da :))
ilerleyen zamanlarda gunde 1 bardak bile su icemeyebilirsiniz ben gibi :KK43:

Merhaba, bende de idrar tahlilinde bol bakteri çıktı maalesef, doktor çok erken olduğu için antibiyotik veremeyiz ama probiyotikle cranberry tableti al dedi, enfeksiyon tehlikeli olabiliyor galiba Allah korusun, ben de progestan fitil kullanıyorum, o yüzden olmuş olabilir mi aklıma gelmemişti.
Progestan da yapıyo olabilir canım daha önce okumuştum. Çok su iç ama baya fazla iç yani suyu. İnşallah bi kaç güne toparlarsın o şekilde canım

Evet ben de suya verdim kendimi valla inşallah geçer bunlar da, idrar kültürü istemişti bi de benim ama o çıkmadı henüz, çıkınca verirse antibiyotik haber veririm yine, görüşürüz canım.

X