2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
günaydıın anne adayları, benim 4+3 de hcg değerim 99 çok düşüktü. Pazartesi kontrole gittim ve 2,9 mm kese oluşmuş. yani dış gebelik değil. Sata göre 5+1 haftalığım ama kesenin ölçümüne göre 4+0 gösteriyor. Ben daha önce böyle bir durum yaşamadım. Bu geç döllenme mi acaba. yoksa kese küçük diye ebbiş gelişmeyecek mi acaba. Doktorum hiçbir olumsuz yorumda bulunmadı bekleyelim 10 gün sonra kalp atışı için dedi. siz ne dersiniz buna benzer bir durum yaşadınız mı yada çevrenizde yaşayan var mı
Geç döllenme olabilir. Kalbini ferah tut. Niye kötü düşünüyorsun. Bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten. Sağlıkla doğsun

Kizlar benim bebegimin kalp atisi yok dedi dr sonra radyolojiye gonderdi orda da cokcl zayif 74 dediler haftasina da 6+1 ile uyumlu dediler ama ben 6+5im normalde galiba benimki kurtaj olcak heralde haftaya gel dedi ama
Canım hiç belli olmaz kendini toparlar bence, yani ultrasona göre 6+1 göründüğüne göre kalp atışının çok az olması normal bence, daha yeni başlamıştır belki. Biraz daha sabırla bekle ve çok dua et kuzum, benim de dualarım seninle :dua:

Kızlar hazır şurada herkes gebeyken babama bı dua istiyorum, yoğun bakimda şimdi, Allah onu karnımdaki ve yanımdaki torununa bağışlasın ,Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah in onun ve tüm hastaların yardımcısı olsun ve şifa versin . Lütfen dua edin kızlar, Allah onu torumlarkna bağışlasın. nolur.
Rabbim acil şifalar vesin inşallah tez zamanda sizlere bağışlasın aminnn :dua:

Cennet annelerin ayagin altindadir sozu burdan geliyo once hamilemiyiz sonra kese buyudumu sonra kalp atislari ve 9 ayin icinde dokuz dogurmak
Ben 1 dis gebelik 1 bos gebelik 2 kalp atislarini alamdik 4kaybim var sukur 5 senesonra iki kiximdada kan pohtilasmam olmamasina ragmen tum riskleri alip 9 ay igne kullandim hicbir hamileligime sevinemiyorum bile ne olcak sorulari hep kafamdaydi yattim olmadi kalktim olmadi Rabbim ol diyecek tum mucizeler gerceklesecek hemen hamile kalip saglikli bir cocuk dunuaya getirmek o kadar sukredilesi biseyki ama bunu yasayip anlamak gerekiyomus
Rabbimden dilegim goturemeyecegimiz yukler yuklemesin bize hakkimizda hayirlisi olsun bebislerimiz saglikli olsun

çok zor bi süreç yaşamışssınız rabbim saglıkla hayırlı evlatlar nasip etsin.

günaydıın anne adayları, benim 4+3 de hcg değerim 99 çok düşüktü. Pazartesi kontrole gittim ve 2,9 mm kese oluşmuş. yani dış gebelik değil. Sata göre 5+1 haftalığım ama kesenin ölçümüne göre 4+0 gösteriyor. Ben daha önce böyle bir durum yaşamadım. Bu geç döllenme mi acaba. yoksa kese küçük diye ebbiş gelişmeyecek mi acaba. Doktorum hiçbir olumsuz yorumda bulunmadı bekleyelim 10 gün sonra kalp atışı için dedi. siz ne dersiniz buna benzer bir durum yaşadınız mı yada çevrenizde yaşayan var mı
Bunu yaşayan çok oluyo canım geç döllenmeden kaynaklı oluyo çoğunlukla. Yani ortada olumsuz bi durum yok, geç döllendiği için geç büyüyodur içini ferah tut

Bunu yaşayan çok oluyo canım geç döllenmeden kaynaklı oluyo çoğunlukla. Yani ortada olumsuz bi durum yok, geç döllendiği için geç büyüyodur içini ferah tut
inşallah canım onca sıkıntıya reğmen tutunmaya çalışıyor sanırım bebişim, üst üste geldi herşey eşim işiz kaldı benim terfim açıklandı ama hamileliğim olumlu olursa nasıl sonuç verecek bakalım . Gerçi hiçbirşey önemli değil öncellik bebiş varsın terfim olumsuz etkilenmsin kısmetiyşe gelir önemli olan onun sağlıklı olması

Canım hiç belli olmaz kendini toparlar bence, yani ultrasona göre 6+1 göründüğüne göre kalp atışının çok az olması normal bence, daha yeni başlamıştır belki. Biraz daha sabırla bekle ve çok dua et kuzum, benim de dualarım seninle :dua:
Amin canim sagolasin ama dr cok zorladi yani vajinal baya 15 20 dk ugrasti oyle cok zayif aliyorum dedi bende bilmiyorum ki toparlar insallah hayirlisi olsun hakkımızda

Son düzenleme:
Yat dinlen dedi bol bol yatiyorum tv karsisinda belki toparlar diye

Eklentiler

• 15506501683555603746010118810528.jpg
    15506501683555603746010118810528.jpg
    264,7 KB · Görüntüleme: 59
inşallah canım onca sıkıntıya reğmen tutunmaya çalışıyor sanırım bebişim, üst üste geldi herşey eşim işiz kaldı benim terfim açıklandı ama hamileliğim olumlu olursa nasıl sonuç verecek bakalım . Gerçi hiçbirşey önemli değil öncellik bebiş varsın terfim olumsuz etkilenmsin kısmetiyşe gelir önemli olan onun sağlıklı olması
İnan ki kısmetiyle rızkıyla geliyolar canım. O konuları hiç kafana takma, inşallah onların hepsi yoluna girer. Bebişinin sağlığı yerinde olsun, güzelce büyüsün diğer her şey güzel gider zamanla

merhaba bayanlar bende aranızda plucam bundan sonraki süreçtei. en son bat tarihim 15 ocak. Ispartadayım ben su 5+1 günlük bebeğim..:)
hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağına al inşallah.
seninle çok yakınız benim de 13 Ocakdı. ama sanıırm geç döllenme 4+0 çıkıyor ölçümlerde

benim de son a. tarihim 12 ocak. ekim annesi olacağım inşallah ve pazartesi günü kalp atışı duymaya gideceğiz inşallah. herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim:) bu arada 2. hamileliği, kilo başlangıcı da 65. beni de listeye eklerseniz sevinirim. ankara

canım pazartesi kaç haftalık oluyorsun acaba? çok yakınmışız:)kızlar beım yarın 5+2 dotor keseyi görmek için çağırdı?kalp atışı duyulurmu acaba erken mi?

hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağına al inşallah.
seninle çok yakınız benim de 13 Ocakdı. ama sanıırm geç döllenme 4+0 çıkıyor ölçümlerde

olabilir cnm.. benım dah ölçüm yapmadı geçen hafta cuma kan verdim en son o yüzden bilmiyorum boyutunu.. ama olabilir geç dollenme ben kendımı bılıyorum 14.gün değil 18. gün yumurtlama oldu.. senınde benım gıbı bı durum olabılır.. dotor olcup yarın haftasını soylerse sana yazarım karsılastrıırız

Kızlar hazır şurada herkes gebeyken babama bı dua istiyorum, yoğun bakimda şimdi, Allah onu karnımdaki ve yanımdaki torununa bağışlasın ,Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah in onun ve tüm hastaların yardımcısı olsun ve şifa versin . Lütfen dua edin kızlar, Allah onu torumlarkna bağışlasın. nolur.
Allah şifa versin canım size bağışlasın. Pozitif düşün, iyi olacak de hep. O süreci çok iyi bilirim. Allah güç versin. İyi haberler alırsın inşaAllah.

benim de son a. tarihim 12 ocak. ekim annesi olacağım inşallah ve pazartesi günü kalp atışı duymaya gideceğiz inşallah. herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim:) bu arada 2. hamileliği, kilo başlangıcı da 65. beni de listeye eklerseniz sevinirim. ankara
Hayırlı olsun canım. Amiin hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumlar inşallah :dua:

X