- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.187
Tuzlu yiyorsan ödem tutmuşturKızlar kilo alımınız nasıl ben 53.300 dim şuan tarı 53.800 gösteriyor yarım kilo almışım hemde ilk ayda biley de yemiyorum ki yahu dün akşam sadece çorba içtim mesela ana yemek bile yemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuzlu yiyorsan ödem tutmuşturKızlar kilo alımınız nasıl ben 53.300 dim şuan tarı 53.800 gösteriyor yarım kilo almışım hemde ilk ayda biley de yemiyorum ki yahu dün akşam sadece çorba içtim mesela ana yemek bile yemiyorum
Geç döllenme olabilir. Kalbini ferah tut. Niye kötü düşünüyorsun. Bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten. Sağlıkla doğsungünaydıın anne adayları, benim 4+3 de hcg değerim 99 çok düşüktü. Pazartesi kontrole gittim ve 2,9 mm kese oluşmuş. yani dış gebelik değil. Sata göre 5+1 haftalığım ama kesenin ölçümüne göre 4+0 gösteriyor. Ben daha önce böyle bir durum yaşamadım. Bu geç döllenme mi acaba. yoksa kese küçük diye ebbiş gelişmeyecek mi acaba. Doktorum hiçbir olumsuz yorumda bulunmadı bekleyelim 10 gün sonra kalp atışı için dedi. siz ne dersiniz buna benzer bir durum yaşadınız mı yada çevrenizde yaşayan var mı
Canım hiç belli olmaz kendini toparlar bence, yani ultrasona göre 6+1 göründüğüne göre kalp atışının çok az olması normal bence, daha yeni başlamıştır belki. Biraz daha sabırla bekle ve çok dua et kuzum, benim de dualarım seninleKizlar benim bebegimin kalp atisi yok dedi dr sonra radyolojiye gonderdi orda da cokcl zayif 74 dediler haftasina da 6+1 ile uyumlu dediler ama ben 6+5im normalde galiba benimki kurtaj olcak heralde haftaya gel dedi ama
Rabbim acil şifalar vesin inşallah tez zamanda sizlere bağışlasın aminnnKızlar hazır şurada herkes gebeyken babama bı dua istiyorum, yoğun bakimda şimdi, Allah onu karnımdaki ve yanımdaki torununa bağışlasın ,Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah in onun ve tüm hastaların yardımcısı olsun ve şifa versin . Lütfen dua edin kızlar, Allah onu torumlarkna bağışlasın. nolur.
Cennet annelerin ayagin altindadir sozu burdan geliyo once hamilemiyiz sonra kese buyudumu sonra kalp atislari ve 9 ayin icinde dokuz dogurmak
Ben 1 dis gebelik 1 bos gebelik 2 kalp atislarini alamdik 4kaybim var sukur 5 senesonra iki kiximdada kan pohtilasmam olmamasina ragmen tum riskleri alip 9 ay igne kullandim hicbir hamileligime sevinemiyorum bile ne olcak sorulari hep kafamdaydi yattim olmadi kalktim olmadi Rabbim ol diyecek tum mucizeler gerceklesecek hemen hamile kalip saglikli bir cocuk dunuaya getirmek o kadar sukredilesi biseyki ama bunu yasayip anlamak gerekiyomus
Rabbimden dilegim goturemeyecegimiz yukler yuklemesin bize hakkimizda hayirlisi olsun bebislerimiz saglikli olsun
Bunu yaşayan çok oluyo canım geç döllenmeden kaynaklı oluyo çoğunlukla. Yani ortada olumsuz bi durum yok, geç döllendiği için geç büyüyodur içini ferah tutgünaydıın anne adayları, benim 4+3 de hcg değerim 99 çok düşüktü. Pazartesi kontrole gittim ve 2,9 mm kese oluşmuş. yani dış gebelik değil. Sata göre 5+1 haftalığım ama kesenin ölçümüne göre 4+0 gösteriyor. Ben daha önce böyle bir durum yaşamadım. Bu geç döllenme mi acaba. yoksa kese küçük diye ebbiş gelişmeyecek mi acaba. Doktorum hiçbir olumsuz yorumda bulunmadı bekleyelim 10 gün sonra kalp atışı için dedi. siz ne dersiniz buna benzer bir durum yaşadınız mı yada çevrenizde yaşayan var mı
inşallah canım onca sıkıntıya reğmen tutunmaya çalışıyor sanırım bebişim, üst üste geldi herşey eşim işiz kaldı benim terfim açıklandı ama hamileliğim olumlu olursa nasıl sonuç verecek bakalım . Gerçi hiçbirşey önemli değil öncellik bebiş varsın terfim olumsuz etkilenmsin kısmetiyşe gelir önemli olan onun sağlıklı olmasıBunu yaşayan çok oluyo canım geç döllenmeden kaynaklı oluyo çoğunlukla. Yani ortada olumsuz bi durum yok, geç döllendiği için geç büyüyodur içini ferah tut
amin inşallah canımGeç döllenme olabilir. Kalbini ferah tut. Niye kötü düşünüyorsun. Bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten. Sağlıkla doğsun
Amin canim sagolasin ama dr cok zorladi yani vajinal baya 15 20 dk ugrasti oyle cok zayif aliyorum dedi bende bilmiyorum ki toparlar insallah hayirlisi olsun hakkımızdaCanım hiç belli olmaz kendini toparlar bence, yani ultrasona göre 6+1 göründüğüne göre kalp atışının çok az olması normal bence, daha yeni başlamıştır belki. Biraz daha sabırla bekle ve çok dua et kuzum, benim de dualarım seninle
Yat dinlen dedi bol bol yatiyorum tv karsisinda belki toparlar diyeCanım hiç belli olmaz kendini toparlar bence, yani ultrasona göre 6+1 göründüğüne göre kalp atışının çok az olması normal bence, daha yeni başlamıştır belki. Biraz daha sabırla bekle ve çok dua et kuzum, benim de dualarım seninle
İnan ki kısmetiyle rızkıyla geliyolar canım. O konuları hiç kafana takma, inşallah onların hepsi yoluna girer. Bebişinin sağlığı yerinde olsun, güzelce büyüsün diğer her şey güzel gider zamanlainşallah canım onca sıkıntıya reğmen tutunmaya çalışıyor sanırım bebişim, üst üste geldi herşey eşim işiz kaldı benim terfim açıklandı ama hamileliğim olumlu olursa nasıl sonuç verecek bakalım . Gerçi hiçbirşey önemli değil öncellik bebiş varsın terfim olumsuz etkilenmsin kısmetiyşe gelir önemli olan onun sağlıklı olması
Çok iyi yapıyosun bol bol dinlen, düzelicektir inşallah. Elini karnına koyup ona dualar oku canım. Ben toparlanacağını düşünüyorumYat dinlen dedi bol bol yatiyorum tv karsisinda belki toparlar diye
hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağına al inşallah.merhaba bayanlar bende aranızda plucam bundan sonraki süreçtei. en son bat tarihim 15 ocak. Ispartadayım ben su 5+1 günlük bebeğim..:)
benim de son a. tarihim 12 ocak. ekim annesi olacağım inşallah ve pazartesi günü kalp atışı duymaya gideceğiz inşallah. herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim:) bu arada 2. hamileliği, kilo başlangıcı da 65. beni de listeye eklerseniz sevinirim. ankara
hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağına al inşallah.
seninle çok yakınız benim de 13 Ocakdı. ama sanıırm geç döllenme 4+0 çıkıyor ölçümlerde
Allah şifa versin canım size bağışlasın. Pozitif düşün, iyi olacak de hep. O süreci çok iyi bilirim. Allah güç versin. İyi haberler alırsın inşaAllah.Kızlar hazır şurada herkes gebeyken babama bı dua istiyorum, yoğun bakimda şimdi, Allah onu karnımdaki ve yanımdaki torununa bağışlasın ,Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah in onun ve tüm hastaların yardımcısı olsun ve şifa versin . Lütfen dua edin kızlar, Allah onu torumlarkna bağışlasın. nolur.
Merhaba canım hayırlı olaun bebişin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahmerhaba bayanlar bende aranızda plucam bundan sonraki süreçtei. en son bat tarihim 15 ocak. Ispartadayım ben su 5+1 günlük bebeğim..:)
Hayırlı olsun canım. Amiin hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumlar inşallahbenim de son a. tarihim 12 ocak. ekim annesi olacağım inşallah ve pazartesi günü kalp atışı duymaya gideceğiz inşallah. herkese hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim:) bu arada 2. hamileliği, kilo başlangıcı da 65. beni de listeye eklerseniz sevinirim. ankara