- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
İnş canımÇok teşekkür ederim cevabın için canım. İnşallah hamileyimdir ve gelebilirim şu topiğe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canımÇok teşekkür ederim cevabın için canım. İnşallah hamileyimdir ve gelebilirim şu topiğe
Sağol canım,çocuklar rahat bırakmıyor dertleri hiç bitmezBiraz dinlenebilirsen iyi olur aslında ama çocukla tabi zor olur, Allah kolaylık versin canım.
Ben de önceleri de yapıyodum canım hiç adete yakın böyle koyu çıkmıyodu silik çizgi çıkıyodu. İnşallah hamileliğin bi göstergesidir bu, çok istiyorum. Çok teşekkür ederim cevabın içinOvulasyon testinde adetine yakin cift koyu cizgi gebelik oldugunu cok duydum insallah vardr ben eskiden yapardim ama hic adete yakin cift cizgi koyu gormedim
Seninkine kıyasla silikti. Seninki çok net.Ay inanmıyorum canım ya :) peki o zaman test yaptığında koyuluk durumu nasıldı ikinci çizginin, benim şu teste benziyo muydu? İnşallah hamileyimdir canım, çok istiyorum bunu gerçekten
Ay ciddi misin ya benimkinden silikti demek :) pazartesi de ovulasyon yapıcam canım koyulaştıysa salı sabah ilk idrarla hcg testi yapıcam. Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorumSeninkine kıyasla silikti. Seninki çok net.
Halen saklarım:) pazartesi kan verip öğrenecek mısın? Walla ben sabahı zor etmiştim. Inşallah hayırlı haber ile gelirsin tekrar.
Keske bugun gebelik testi alip yapsaydiniz rica ederm ayrica ne demek :)Ay ciddi misin ya benimkinden silikti demek :) pazartesi de ovulasyon yapıcam canım koyulaştıysa salı sabah ilk idrarla hcg testi yapıcam. Hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum
Gebelik testim var evde bi tane canım ama korkudan yapamıyorum bekleyip salı falan yapıcam artıkKeske bugun gebelik testi alip yapsaydiniz rica ederm ayrica ne demek :)
Kac gun var ki sabah ilk idrarla yapsan boyle zaman mi gecer ben heyecan,yaptim burda :)Gebelik testim var evde bi tane canım ama korkudan yapamıyorum bekleyip salı falan yapıcam artık
Canım ben ovulasyon testi ile gebeliğimi öğrendim. Ama bat günü öğrendim. Benim baya bi koyuydu. Gebelik var demek için T’nin C’den koyu olması gerekiyor.Eki Görüntüle 2231403
Kızlar size önemli bi soru sorucam. Bata 4 gün var. Ovulasyon testim vardı evde baya, birden şeytan dürttü bi denemek istedim ve ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. 10 dakika bile olmadı bu testi yapalı tam kurumadı bile daha fark edersiniz. Bu arada en son 2 saat önce tuvaletimi yapmıştım ama sonra test yapma fikrim olmadığı için bol bol çay ve su içtim. Sorum şu, ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler bata kaç gün kala öğreniyo ki acaba bilen var mı? Ayrıca ben ovulasyon testini yumurtlama haricinde bile aklıma gelince yapan biriyim, yumurtlama dışında hiç böyle koyu çıkmaz, normal bi zamanda gep silik çıkar. Birden bi panik yaptım
Öncelikle inşallah hamilesindir diyeyim. Benim adet günüme yakın ve adet günümde ovulasyon testlerim hep seninki gibi olur ama hamilelik olmadı hiç. Daha önce denemiş miydiniz ovulasyon testi?Çok teşekkür ederim cevabın için canım. İnşallah hamileyimdir ve gelebilirim şu topiğe
7 şubat canım bat, herhalde 4 gün kalmış oluyo bugün bittiğine göre. Ama kaç aydır hüsrana uğruyorum çok üzülüyorum. O yüzden biraz daha en azından bata yakın yapıyım diyorum canımKac gun var ki sabah ilk idrarla yapsan boyle zaman mi gecer ben heyecan,yaptim burda :)
Evet canım onu biliyorum ama benim bata 4-5 kala böyle çıktığı için acaba koyulaşır mı bata kadar diye heyecan yaptım. Diğer aylar da bata yakın yapardım çok silik çizgi çıkardı. İnşallah Rabbim yüzümü güldürsün artık canımCanım ben ovulasyon testi ile gebeliğimi öğrendim. Ama bat günü öğrendim. Benim baya bi koyuydu. Gebelik var demek için T’nin C’den koyu olması gerekiyor.
Evet denedim canım daha önce de bi kaç ay böyle adete yakın denedim hep zor görülen silik çizgi çıkıyodu. Bunu ilk kez yaşıyorum yumurtlama dönemi dışında. O yüzden heyecanlandım. Ama nasip tabi, inşallah diyim canım inşallah bi mucize yaşarımÖncelikle inşallah hamilesindir diyeyim. Benim adet günüme yakın ve adet günümde ovulasyon testlerim hep seninki gibi olur ama hamilelik olmadı hiç. Daha önce denemiş miydiniz ovulasyon testi?
İnşallahhh. Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin.Evet denedim canım daha önce de bi kaç ay böyle adete yakın denedim hep zor görülen silik çizgi çıkıyodu. Bunu ilk kez yaşıyorum yumurtlama dönemi dışında. O yüzden heyecanlandım. Ama nasip tabi, inşallah diyim canım inşallah bi mucize yaşarım
Evet denedim canım daha önce de bi kaç ay böyle adete yakın denedim hep zor görülen silik çizgi çıkıyodu. Bunu ilk kez yaşıyorum yumurtlama dönemi dışında. O yüzden heyecanlandım. Ama nasip tabi, inşallah diyim canım inşallah bi mucize yaşarım
Amiin canım inşallahİnşallahhh. Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin.
Ay benim de bat 7 şubat :) ben daha cesaret edip hcg testi yapmadım hiç, ovulasyon testini bile bi anda yaptım sıvı falan almıştım bol bol. Ama tabi emin olamıyorum ki yanıltabilir sonuçta.Bence hamilesin gibi :) bende bugün test yaptım evde ama negatif çıktı .7 Şubat bat gerçi pek umudum yok olursa sürpriz tek gün bebesi olacak :)
Ay benim de bat 7 şubat :) ben daha cesaret edip hcg testi yapmadım hiç, ovulasyon testini bile bi anda yaptım sıvı falan almıştım bol bol. Ama tabi emin olamıyorum ki yanıltabilir sonuçta.
İnşallah bebeğin seninledir canım, o hiç belli olmaz zaten bebiş için tek bir sefer yetiyo :)
Allah bağışlasın oğlunuzu :) ben de psikolojik olarak mı belirti yaşıyorum bilmiyorum ama bende de çok yoğun gaz var 3 gündür, hiç böyle bi sorun yaşamam ama kaç gündür karnımdan gürültü geliyo resmen :) bi de kasık batması ve bel ağrısı var. Umarım psikolojik değildir ve hamileyizdirOvulasyon testini sizden öğrendim o kadar bilgisizim :) benim bir oğlum daha var zaten kardeş düşünüyorduk ama yaz sonu gibi filan .Bir gün kaza olunca dedim vardır bir hayır .Çok moda girdim ama öyle böyle değil psikolojik hamileyim ilkinde ne oldu hatırlamıyorum ama hatırladığım tek şey yoğun baş ağrısı ve gazdi .Şimdi de aynı şikayetler var bakalım .İnşallah güzel haberlerini alırız seninde :)