- 7 Şubat 2019
- 261
- 540
Bende de sol bacak agrısı var ya. Özellikle uyuyunca başlıyordilem_sed benim sat 31 aralıktı geçene hafta Salı 4 hafta dedi sata göre 6 hafta olması gerekiyor ama bu hafta netleşir dedi doktor Cuma gideceğim kese gözüktü karından ama ben 1 haftadır çok kötüyüm herkes psikolojik diyor kemiklerim ağrıyor bunu kimseye anlatamıyorum: (
Bence normal şeyler ama sen tahlillerine de bi baktır canım belki vitamin falan eksik bi şey vardır tamamlanırBen hala kemik ağrılarıyla uğrasıyorum sanki grip olucam olamıyorum gibi bir his karbonhidratla besleniyorum sadece ne yumurta ne et sadece faydalı süt içiyorum Cuma günü sorucam acaba demirim kanım falanmı az? Yada bebek gelişimi dursa Allah korusun anne şey bi zararı varsa ne gibi etkileri vardır ki?
Hayırlı olsun canimmmmKızlar ben de bugün nihayet kalp atışını duydum çok şükür ama tiroidin biraz yüksek cikti
Benim ilk gebelikte de olmuştu sanki öyle hatırlıyorum. Magnezyum veriyor doktor. Ama bendeki agrı 9 ay böyle devam etmişti.zuka24 bunı duyduğuma sevindim yalnız değilim ama benimki dizden aşağısı kemik içeriden ağrıyor saçma sapan şeyler düşünmeye başladım günde 4 5 saat yataktayım elhamdulillah çok şükür yinede zorlanıyorum: (
Hayırlısı neyse o olsun canım. Dönemsel ya da psikolojik bi gecikme olabilir. Ya da inşallah bebiş vardır da ancak testlerdeIyi aksmlrkizlar bugun 6. Gunum kan tahlili yaptirdim 1.30 gibi bisey cikmis yani hamile degilim benim afetim normalde duzenlidir niye boyle oldu anlamadim kismet degilmis insallah herkes bebegini saglicakla kucagina alir iyi aksmlr
Beni ne olumsuz düşünceye atıyor böyle lütfen yardım edin kızlar
Kasiklarimda alt kısımda ağrı sanki adet olacakcakmisim gibi kalp atışları için 4 mart dedi ama çok geç die yarın gideceğim
Çok korkuyorum şuan adetten 45.gun takiplestigim aynı değerlerde seyreden bir arkadaşım duymuş kalp sesini bende duyarmışım
Uykularım kaçtı
Iyi aksmlrkizlar bugun 6. Gunum kan tahlili yaptirdim 1.30 gibi bisey cikmis yani hamile degilim benim afetim normalde duzenlidir niye boyle oldu anlamadim kismet degilmis insallah herkes bebegini saglicakla kucagina alir iyi aksmlr
Takvimine göre büyük ihtimalle duyabilirsin canım. Özellikle vajinal baktırırsan daha yüksek ihtimal duyulmasıBeni ne olumsuz düşünceye atıyor böyle lütfen yardım edin kızlar
Kasiklarimda alt kısımda ağrı sanki adet olacakcakmisim gibi kalp atışları için 4 mart dedi ama çok geç die yarın gideceğim
Çok korkuyorum şuan adetten 45.gun takiplestigim aynı değerlerde seyreden bir arkadaşım duymuş kalp sesini bende duyarmışım
Uykularım kaçtı
Oyy maşallah canım ya darısı cuma günü başımaKızlar ben de bugün nihayet kalp atışını duydum çok şükür ama tiroidin biraz yüksek cikti
Bana tahlil bile yapmadiiiiiiiOyy maşallah canım ya darısı cuma günü başımabenim de ilk beta hcg yaptırdığımda 4.1 çıktı tsh, ilaç vermişti doktor. dünkü tahlil sonucumda 1.55 çıkmış. İlacı yarım içicem artık. Çok sorun etme ama ilaç kullanmak şart
Huhuuu hoş geldiinnHellloo
Buraya gözdiktim
Naber kuzummHuhuuu hoş geldiinn
Canım dün gittim başka bi sebeple doktora, bebeği gördük çok şükür ultrasona göre 6+2 yim, sata göre 5 gün önde. Ama aşırı gazın var dedi doktor her şey çok sisli görünüyo dedi, kalbinden çok emin olamadı. Zaten asıl kalp atışı randevum cumaydı. İnşallah duyarım artık cuma yaVajinal zararlı degilmi insalah canım ya duyarim sen gittinmi peki duydunmu kalbinin sesini kaç hafta
Valla takipte çok zorlanıyorum keşke appstrore uygulaması olsa netten olmuyor
Bana keseyi gördükten sonra liste verdi bi sürü tahlil yapıldı canım belki kalp atışından sonra ister senden deBana tahlil bile yapmadiiiiiii