2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Iyi aksmlrkizlar bugun 6. Gunum kan tahlili yaptirdim 1.30 gibi bisey cikmis yani hamile degilim benim afetim normalde duzenlidir niye boyle oldu anlamadim kismet degilmis insallah herkes bebegini saglicakla kucagina alir iyi aksmlr
Cnm belki kimyasaldır ve sen test yapana kadar düşmştr bile değer. Benim bi kez öyle oldu bu ay adetin aşırı yoğun oldu mu ? Ve kimyasaldan sonra çok kolay kalınıyo bende hemn kalmştm üzülmeeeeeee pes etmek yok

Hayirli olsun canim bebegin :) annelik bu olsa gerek insan agri ceksemde varligini hissetsem diyor herseye ragziyiz

Kuzular günaydın
2-3gündür sabah deligibibaş ağrısıyla uyanıyorum
Ağrı tek taraflı değil ve başımınheryeri ağrıyor?
Sizde var mı böyle birşey yoksa benim astıma bağlı oksijen yetersizliğinden mi diye düşüneceğim ?

bende yok canim sukur. Allah sifa versin. Astima bagli oksijen yetersizligi aciklaman cok mantikli bence.

Hamilelikten de olabilir oksijensizlikten de olabilir canım. Benim baş ağrım yok ama hamilelikte çok oluyomuş kuzum

Günaydın kızlarr bugün bebişlerini görmeye gidecek olan arkadaşlarımız güzel haberlerle gelsinler inşallah
Hepimiz için hayırlı, güzel, enerjik bi gün olsun
Günaydın kuzum inşallah bugun görmek istiyorum minik sıpayı kızıcam ona biraz :) annesini zorluyoor
Tam 7.hafta doldu inşallah bugun gözükür

Kızlar hazır şurada herkes gebeyken babama bı dua istiyorum, yoğun bakimda şimdi, Allah onu karnımdaki ve yanımdaki torununa bağışlasın ,Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah in onun ve tüm hastaların yardımcısı olsun ve şifa versin . Lütfen dua edin kızlar, Allah onu torumlarkna bağışlasın. nolur.

Allahım acil şifa versin canım... tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah

Günaydın kuzum inşallah bugun görmek istiyorum minik sıpayı kızıcam ona biraz :) annesini zorluyoor
Tam 7.hafta doldu inşallah bugun gözükür
Ay hadi inşallah annesinin yüzünü güldürsün bugün büyük ihtimalle görünür artık kalp atışı canım, bizi haberdar et hemen :)

ah canim yaa Allah acil sifa nasip etsin, insallah hemen toparlar ve cikar ordan. Dualarimiz seninle. Allah basimizdan eksik etmesin ailelerimizi. İyi dusunelim iyi olsun canim. İnsallah torununun universite mezuniyetini de gorsun

Allahım acil şifalar versin canım, dua ettim baban için aklıma geldikçe de edicem. Rabbim sizlere bağışlasın, sağlık sıhhat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…