2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bence vajinal da baktır zaten canım. Stres daha çok yıpratıyo bizi. En azından için rahatlar

Benim karından gördü canım. Zaten kalp atışını dinletmezler daha erken. Ama kalp orda yanıp yanıp sönüyor görünüyor yani. Bana da bugün bebeği bile göremeyiz demişti

Benim karından gördü canım. Zaten kalp atışını dinletmezler daha erken. Ama kalp orda yanıp yanıp sönüyor görünüyor yani. Bana da bugün bebeği bile göremeyiz demişti
Demek ki bebeklerin gelişimleri belli olmuyo canım, aynı haftada olanların bile aynı günlerde görülemiyo sanırım kalp atışı

Demek ki bebeklerin gelişimleri belli olmuyo canım, aynı haftada olanların bile aynı günlerde görülemiyo sanırım kalp atışı
Aynen öyle. Geçen hafta 5 hafta 6 gün dediler bugün 6 hafta bir gün dediler anlam veremiyorum. Doktor dan doktora ölçüm de farkediyor galiba. Geçen hafta ki doktor çok incelememişti mesala. Bu çok yaklaştırdı görüntüyü.

Kızlar başım çatlıyo,uyuyup uyandım daha beter ağrıdı ağzımın içindeki o metalimsi tat geldi,minoset içtim geçmedi,kardeşim geldi,talimat veriyorum işleri yapıyor,bugün çok kustum,progestanın etkisi galiba çünkü onu içtikten sonra oldu,sadece geceleri içsem ne olur ki

Evet canım o ağızda öyle tat bırakıyor. Günde iki kez mi. Allah kolaylık versin

Olabilir canım doktordan doktora farklı çıkabiliyodur ölçüler. Ama en iyisini yapmış iyice yakınlaştırıp dikkatli bakması lazım. Baştan savma doktorları hiç sevmiyorum

Benimde yakınlaştırdı bebeği yinede kalp sinyalleri yarım yamalak geldi,evet farkediyor ama çok değil

Doktoruna danışmadan bırakma derim normal bulantın da olabilir ilaçtan olmayabilir çok dikkat et inşallah

Kuzum ya doktora sorup progestanı fitil olarak niye kullanmıyosun. Ağızdan alınınca çok bulantı ve baş dönmesi yapar günlük hayatını çok etkiler dedi doktorum. Seni de o böyle yapmış bence

Doktoruna danışmadan bırakma derim normal bulantın da olabilir ilaçtan olmayabilir çok dikkat et inşallah
Sabah bulantısı azaldı gibiydi birden gündüz bulanınca ilacı suçladım,tabi normal bulantıda olabilir de bu bal ağrısı nasıl geçecek(((

Kuzum ya doktora sorup progestanı fitil olarak niye kullanmıyosun. Ağızdan alınınca çok bulantı ve baş dönmesi yapar günlük hayatını çok etkiler dedi doktorum. Seni de o böyle yapmış bence
Aslında dedi çok etkilerse vajinsl alabilirsin diye farkediyor mu baya

Aslında dedi çok etkilerse vajinsl alabilirsin diye farkediyor mu baya
Ben de dün ve bugün kullandım vajinal. Dün gayet iyiydim, bugün sabahtan bulantılarım vardı ama normal bulantımdı diye düşünüyorum. Sonra geçti zaten şimdi iyiyim.
Her kullanan çok fark ettiğini söylüyo. Doktorum hayatını çok etkiler yataktan kalkamazsın ağızdan alırsan dedi. Bence vajinal de dene bi, ona göre kendin karar verirsin canım

Ben ilaç içtikten sonra uykulu oluyorum sadece onun dışında bulantı falan yapmadı 3 kez alıyorum biraz daha dene vücudun alışsın bel ağrısıda hareketsiz kalıyoruz biraz da ondan olabilir o da geçicek inşallah

bu gecede içeyim de olmazsa sabah öyle alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…