- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Bence vajinal da baktır zaten canım. Stres daha çok yıpratıyo bizi. En azından için rahatlarBu drlarin ne dedigide belli degil ya bende bugun 6+4um ama dr yarina randevu verdi kalp atisi icin cuma gittim duyulmadi 6+0 da duyulmamisti seninde 6+3 duyulmamis o zaman benim yarin gene duyulmayacakvajinal baktircam duyulmazsa yarin bekleyemem bi 10 gun daha
Benim karından gördü canım. Zaten kalp atışını dinletmezler daha erken. Ama kalp orda yanıp yanıp sönüyor görünüyor yani. Bana da bugün bebeği bile göremeyiz demiştiBu drlarin ne dedigide belli degil ya bende bugun 6+4um ama dr yarina randevu verdi kalp atisi icin cuma gittim duyulmadi 6+0 da duyulmamisti seninde 6+3 duyulmamis o zaman benim yarin gene duyulmayacakvajinal baktircam duyulmazsa yarin bekleyemem bi 10 gun daha
Demek ki bebeklerin gelişimleri belli olmuyo canım, aynı haftada olanların bile aynı günlerde görülemiyo sanırım kalp atışıBenim karından gördü canım. Zaten kalp atışını dinletmezler daha erken. Ama kalp orda yanıp yanıp sönüyor görünüyor yani. Bana da bugün bebeği bile göremeyiz demişti
Aynen öyle. Geçen hafta 5 hafta 6 gün dediler bugün 6 hafta bir gün dediler anlam veremiyorum. Doktor dan doktora ölçüm de farkediyor galiba. Geçen hafta ki doktor çok incelememişti mesala. Bu çok yaklaştırdı görüntüyü.Demek ki bebeklerin gelişimleri belli olmuyo canım, aynı haftada olanların bile aynı günlerde görülemiyo sanırım kalp atışı
Evet canım o ağızda öyle tat bırakıyor. Günde iki kez mi. Allah kolaylık versinKızlar başım çatlıyo,uyuyup uyandım daha beter ağrıdı ağzımın içindeki o metalimsi tat geldi,minoset içtim geçmedi,kardeşim geldi,talimat veriyorum işleri yapıyor,bugün çok kustum,progestanın etkisi galiba çünkü onu içtikten sonra oldu,sadece geceleri içsem ne olur ki
Olabilir canım doktordan doktora farklı çıkabiliyodur ölçüler. Ama en iyisini yapmış iyice yakınlaştırıp dikkatli bakması lazım. Baştan savma doktorları hiç sevmiyorumAynen öyle. Geçen hafta 5 hafta 6 gün dediler bugün 6 hafta bir gün dediler anlam veremiyorum. Doktor dan doktora ölçüm de farkediyor galiba. Geçen hafta ki doktor çok incelememişti mesala. Bu çok yaklaştırdı görüntüyü.
Benimde yakınlaştırdı bebeği yinede kalp sinyalleri yarım yamalak geldi,evet farkediyor ama çok değilAynen öyle. Geçen hafta 5 hafta 6 gün dediler bugün 6 hafta bir gün dediler anlam veremiyorum. Doktor dan doktora ölçüm de farkediyor galiba. Geçen hafta ki doktor çok incelememişti mesala. Bu çok yaklaştırdı görüntüyü.
Yaaa ilk kez kullanıyorum ilk defa aldım günde 2kez dedi dr,ne yapsam ki,kahverengi pembe akıntım yok sadece beyazEvet canım o ağızda öyle tat bırakıyor. Günde iki kez mi. Allah kolaylık versin
Kuzum ya doktora sorup progestanı fitil olarak niye kullanmıyosun. Ağızdan alınınca çok bulantı ve baş dönmesi yapar günlük hayatını çok etkiler dedi doktorum. Seni de o böyle yapmış benceKızlar başım çatlıyo,uyuyup uyandım daha beter ağrıdı ağzımın içindeki o metalimsi tat geldi,minoset içtim geçmedi,kardeşim geldi,talimat veriyorum işleri yapıyor,bugün çok kustum,progestanın etkisi galiba çünkü onu içtikten sonra oldu,sadece geceleri içsem ne olur ki
Sabah bulantısı azaldı gibiydi birden gündüz bulanınca ilacı suçladım,tabi normal bulantıda olabilir de bu bal ağrısı nasıl geçecekDoktoruna danışmadan bırakma derim normal bulantın da olabilir ilaçtan olmayabilir çok dikkat et inşallah
Aslında dedi çok etkilerse vajinsl alabilirsin diye farkediyor mu bayaKuzum ya doktora sorup progestanı fitil olarak niye kullanmıyosun. Ağızdan alınınca çok bulantı ve baş dönmesi yapar günlük hayatını çok etkiler dedi doktorum. Seni de o böyle yapmış bence
Evet. Bir öncekine gitmedim o yüzden.Olabilir canım doktordan doktora farklı çıkabiliyodur ölçüler. Ama en iyisini yapmış iyice yakınlaştırıp dikkatli bakması lazım. Baştan savma doktorları hiç sevmiyorum
Doktorun numarası varsa ara bir istersenYaaa ilk kez kullanıyorum ilk defa aldım günde 2kez dedi dr,ne yapsam ki,kahverengi pembe akıntım yok sadece beyaz
Ben de dün ve bugün kullandım vajinal. Dün gayet iyiydim, bugün sabahtan bulantılarım vardı ama normal bulantımdı diye düşünüyorum. Sonra geçti zaten şimdi iyiyim.Aslında dedi çok etkilerse vajinsl alabilirsin diye farkediyor mu baya
İyi bi karar vermişsin canımEvet. Bir öncekine gitmedim o yüzden.
Tamam canım aç gideyim o zaman :)Canım kan için aç olman lazım bende her şeye bakıldı mesela ve bi çoğu aç olunması gereken şeyler. İdrarı da ben ilk idrar vermiştim daha doğrusu 3-4 saatlik idrardı. Ama evde yapsan götürsen olur mu hiç bilmiyorum canım
bu gecede içeyim de olmazsa sabah öyle alırımBen de dün ve bugün kullandım vajinal. Dün gayet iyiydim, bugün sabahtan bulantılarım vardı ama normal bulantımdı diye düşünüyorum. Sonra geçti zaten şimdi iyiyim.
Her kullanan çok fark ettiğini söylüyo. Doktorum hayatını çok etkiler yataktan kalkamazsın ağızdan alırsan dedi. Bence vajinal de dene bi, ona göre kendin karar verirsin canım