Uykuda yaptı zaten,baş olacaktı o yanlış yazmışım,çok sağol canımBen ilaç içtikten sonra uykulu oluyorum sadece onun dışında bulantı falan yapmadı 3 kez alıyorum biraz daha dene vücudun alışsın bel ağrısıda hareketsiz kalıyoruz biraz da ondan olabilir o da geçicek inşallah
Yarın sabah ararım sağol canımDoktorun numarası varsa ara bir istersen
Ay bende de dönem dönem oluyor o gazMesajları okudum alıntıladım kayboldular nasıl beceremediysem artık
Kalp atışını duyanlara maşallah darısı başımızaAllah sağ Salim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Bulantısı ağrısı olanlara geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelirler
Benim de derdim gazsabah iyiyim ağzıma ne atsam gaz olarak geri dönüyor allahım yürüyorum olmuyor yatıyorum olmuyor. Bir türlü çıkmıyor da
Şimdi çok acıktım yemek yesem kesin şişicem iyice
Gece yatarken alıcam farketmez heralde,şimdi az daha iyi gibiyim,oğlum oyun oynamak istiyor yediklerimi çıkarırım diye korkuyorumBen 1 ay kullnmştm 2 kez depo iğne olmştum Vajinalde bile bulantı yapıyo ağızdan düşünemiyorum cnm sen vajinal dene mutlaka
Yakındır canım sabret inş bol bol yediğin günler gelecek,yavrular şimdilik bizde var olanlarla besleniyorlar,son aylarda besleriz istediğimiz gibi sağlıklı bebişler doğuralım yeter kiOyle cok ozeniyorum ki doyasiya yiyip icebilenlere... Masallah.
Ve oyle cok ozledim ki doyasiya yiyip icmeyi.
İnsallah her sey yolundadir ve bulantilarimiz/istahsizliklarimiz/tiksinmelerimiz hayirlisiyla son bulur.
Yavrumuzu da guzelce besleriz.
Yakındır canım sabret inş bol bol yediğin günler gelecek,yavrular şimdilik bizde var olanlarla besleniyorlar,son aylarda besleriz istediğimiz gibi sağlıklı bebişler doğuralım yeter ki
Aynı benAy bende de dönem dönem oluyor o gazaz önce yemek yedik canımın istediği birşeyi yedim fazla kaçtı bulantım az gibi yedim kendime geldim ama rahatsız oldum çok kaçtı yemek karnım çok çıktı sanki doğuma gidecekmiş gibiyim
Aynen ya stres cok kotu hicbirsey yapmak istemiyorum resmen hayattan sogudum yani icimde oyle hamilelikle ilgili bi duyguda yok hicbir belirtide yok onlarda beni daha fazla strese sokuyor bilmiyorum hayirlisiyla yarin bi gelse de gidip baktirsam sonucu yazarim sizeBence vajinal da baktır zaten canım. Stres daha çok yıpratıyo bizi. En azından için rahatlar
Güzel haberlerini bekliyoruz canım bence her şey yolunda içini ferah tutAynen ya stres cok kotu hicbirsey yapmak istemiyorum resmen hayattan sogudum yani icimde oyle hamilelikle ilgili bi duyguda yok hicbir belirtide yok onlarda beni daha fazla strese sokuyor bilmiyorum hayirlisiyla yarin bi gelse de gidip baktirsam sonucu yazarim size
RABBIM HAYIRLISINI VERSIN INŞALLAH ÇOK FAZLA BEKLETMEZ BEBEGIN HEMEN GELIVERIR...Iyi aksmlrkizlar bugun 6. Gunum kan tahlili yaptirdim 1.30 gibi bisey cikmis yani hamile degilim benim afetim normalde duzenlidir niye boyle oldu anlamadim kismet degilmis insallah herkes bebegini saglicakla kucagina alir iyi aksmlr
Ayyy hormonlar ozaman benimle feci oynuyor uyumuyor gece adam bendendilem_sed galiba bunlara sebep hormonlar bende hayattan soğudum sanki artık hissiyatımı anlatamıyorum bunalıyorum hiç bir şey beni mutlu edemiycek gibi geliyor