2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çalışmıyorum ben evde olmak bana hiç yaramıyor kafamızı dağıtacak seyler yapmak lazım onada halimiz yok : (

Kızlar merhaba, 2gündür yoktum. Sürekli.yatıyorum ama bugün doktora gittim sonunda. Doktor bebeğimin iyi göründüğünü söyledi, hamd olsun. Midem için ilaç yazdı, D3 damla verdi. Kalp atışı var dedi fuyabilir miyiz diye sorunca sanmıyorum ama bakalım dedi ve çoooook derinden duyduk. Hamd olsun. Mideme ilaç.yeterli gelmezse acilden serum taktırabileceğimi de ilave etti.

Kızlar sonunda ben de yarin icin dr randevumu aldim. Ay ikinciye anne olmak ne acayipmis. Ilkinde kosa kosa gittiğim doktora simdi daha anca aradim da randevu aldim. Yarin ultrasona sokmaz herhalde beni. Simdilik kan testi ister sadece. Ya bi de ben bu gebeligimde azicik gezmeyi planliyorum. Bi kac ucak yolculugu yapacağım. Acaba ultrasonda görmeden onaylarlar mi yolculuklarimi..

Daha onceki gebeliklerinde ucaga binen var mi arkadaşlar? Bi de benimkiler biraz uzun olcak. 13-14 saatlik yolculugum var..

Offf mide bulantısı da hat safada

Daha hic istifra etmedim ama 2 saat bisi yemesem cok kotu oluyorum. Evde zeytin attim saat basi ağzima bi tane ama is yerinde onu yapamadim. Gluten alerjisi ne fenaa yaaa kraker yiyemiyorum. Zeytini masama biraksam acaba bozulur mu? Yoksa illa dolapta mi kalmasi gerek?

Maşallah canım benim ne güzel bi haber. Darısı cuma günü başıma inşallah bebişin çok şükür iyi ya gerisi bi şekilde hallolucak canım sabır

İnşallah hayırlı güzel haberlerle gel canım. Uçak yolcuğu hakkında hiçbir bilgim yok onu doktoruna sorman lazım.
Zeytin her gün işe götür bi kapta canım, yani gün içinde yersin onları bozulmaz böylece. Sürekli dışarıda kalırsa bi kaç güne kötü olabilir suyu falan olmayınca

Canım beni de eklemiştim, son adet tarihi 5 Ocak.kilom 65 . Antalya. 2. Bebek.

Kızlar folik asit ve vitamin ne kullaniyorsunuz, Dr bugün bı vitamin yazdı 55 lira, bı tek folibol kullaniyordum, devletin ödediği bişey yokmu.
Ben diofol kullanıyorum canım. Folik asit, d vitamini, b12 ve iyot var içinde. Ama devlet karşılamıyo malesef, benim de 55 lira civarı

Kızlar folik asit ve vitamin ne kullaniyorsunuz, Dr bugün bı vitamin yazdı 55 lira, bı tek folibol kullaniyordum, devletin ödediği bişey yokmu.
Sağlık ocağı üç aydan sonraydı sanırım decavit veriyor. Multivitamin falan da veriyor ücretsiz. Ben ilk doktor yazınca eczaneden almıştım ilk hamileliğimde sonradan sağlık ocağının verdiğini öğrenmiştim.

ben de folate kullanıyorum solgar ın. O da 64 lira civarı idi en son. B12 olarak da new life kullanıyorum methil formu. bir de balık yemediğim günler omega 3 alıyorum o da new life efa one. Folik asit hariç diğerleri zaten benim rutinimdeki supplementlerdi. Eger omega 3 başlayacaksan doktoruna danışmalısın çünkü onun kan sulandırma özelliği bulunuyor.

Bunu okuyunca tek olmadığımı hissettim, bende de durum aynı bu
Bende de var sinirli gibiyim sürekli. Hayattan soğudum gibi. Sürekli bir halsizlik , bulantı, mide ağrısı hali. Bu da insanı yoruyor. Oğluma eskisi gibi ilgilenemiyorum seninle galiba dedim. Yazık o da ilgileniyorsun annecim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…