- 7 Şubat 2019
- 261
- 540
Çalışmıyorum ben evde olmak bana hiç yaramıyor kafamızı dağıtacak seyler yapmak lazım onada halimiz yok : (ekilemrese sebepsiz bir halsizlik gözlerimin altı mor mor ruh gibiyim bende
Aklımda binbir soru hcg artışın çok güzeldi ama boş olma ihtimali olabilirmi diyorum
Doktor neye göre 8.haftaya randevu verdi diyorum
Hicbir tahlil yapmadı
Herşey normaldemi tahlil yapmadı illa birseyden şüphe duyması mi lazim
Insan ilk baş kalp atışını duyalım demezmi
Ters Birşeyler olsa kanama olurmuydu
Kalbini duyaamktan korkuyorum
RUHHHH HALIM BU KADAR KARMASIKkafayı siyircam
Hahah :) gel tabi kuzum bekliyoruz burda, bi duysak şu güm güm kalpleriNaber kuzumm
Burada adımımı atımda asıl kalp atışından sonra giriş yapcam ozaman yandınız
Şimdi sessiz sessiz takılıyorum
Grubumuza da gelmeyi unutmaaaHahah :) gel tabi kuzum bekliyoruz burda, bi duysak şu güm güm kalpleri
Ay oraya da geliyorum ben hep genelde okuyup çıkıyorum kuzu ama oralardayımGrubumuza da gelmeyi unutmaaa
Maşallah canım benim ne güzel bi haber. Darısı cuma günü başıma inşallahKızlar merhaba, 2gündür yoktum. Sürekli.yatıyorum ama bugün doktora gittim sonunda. Doktor bebeğimin iyi göründüğünü söyledi, hamd olsun. Midem için ilaç yazdı, D3 damla verdi. Kalp atışı var dedi fuyabilir miyiz diye sorunca sanmıyorum ama bakalım dedi ve çoooook derinden duyduk. Hamd olsun. Mideme ilaç.yeterli gelmezse acilden serum taktırabileceğimi de ilave etti.
İnşallah hayırlı güzel haberlerle gel canım. Uçak yolcuğu hakkında hiçbir bilgim yok onu doktoruna sorman lazım.Kızlar sonunda ben de yarin icin dr randevumu aldim. Ay ikinciye anne olmak ne acayipmis. Ilkinde kosa kosa gittiğim doktora simdi daha anca aradim da randevu aldim. Yarin ultrasona sokmaz herhalde beni. Simdilik kan testi ister sadece. Ya bi de ben bu gebeligimde azicik gezmeyi planliyorum. Bi kac ucak yolculugu yapacağım. Acaba ultrasonda görmeden onaylarlar mi yolculuklarimi..
Daha onceki gebeliklerinde ucaga binen var mi arkadaşlar? Bi de benimkiler biraz uzun olcak. 13-14 saatlik yolculugum var..
Offf mide bulantısı da hat safada
Daha hic istifra etmedim ama 2 saat bisi yemesem cok kotu oluyorum. Evde zeytin attim saat basi ağzima bi tane ama is yerinde onu yapamadim. Gluten alerjisi ne fenaa yaaa kraker yiyemiyorum. Zeytini masama biraksam acaba bozulur mu? Yoksa illa dolapta mi kalmasi gerek?
Canım beni de eklemiştim, son adet tarihi 5 Ocak.kilom 65 . Antalya. 2. Bebek.2019 EKİM ANNELERİ
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.[/table]
Anne Adı Yaş SAT Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Şehir Başlangıç Kilosu @fitmus 28 1Ocak 8Ekim 1 Konya 60 @aysenazim 32 29Aralık 5Ekim 3 Sakarya 66 @Lavanta89 29 2Ocak . 1 Konya 64 @zuzuuuuuuu 26 5Ocak 12Ekim 1 İzmir . @sfer 29 10Ocak 19Ekim 2 . 54 @sinhus 34 30Aralık 6Ekim 2 İstanbul 69 A AloeeVeraa 27 10Ocak 17Ekim 1 İzmir 55 @zuka24 28 . 3Ekim 2 . 60 ismihazan 25 3Ocak 9Ekim 1 Samsun 50 @dileksed . 6Ocak 13Ekim 2 . . miranda_1986 32 2Ocak 15Ekim 2 . . @elif23 35 15Ocak ... 2 İzmir 80 @Umut armes
[tr]
[tr]
[td]28[/td]
[td]8Ocak[/td]
[td]15Ekim[/td]
[td]:emir_bebek:[/td]
[td]2[/td]
[td]Çanakkale[/td]
[td]53[/td]
[tr]
[td] @lucida93 [/td]
[td]25[/td]
[td]9 Ocak[/td]
[td]16Ekim[/td]
[td]:emir_bebek: [/td]
[td]2[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]48[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @Umay- [/td]
[td]25[/td]
[td]6 Ocak[/td]
[td]13Ekim[/td]
[td]1[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]58[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @papade [/td]
[td]31[/td]
[td]4Ocak[/td]
[td]13Ekim[/td]
[td]3[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @Azra 1 [/td]
[td]26[/td]
[td]2 Ocak[/td]
[td]9Ekim[/td]
[td]1[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td].[/td]
[/td][/td][/tr][td][td]
[tr]
[td] @Thelittleprince [/td]
[td]36[/td]
[td]-[/td]
[td]7 Ekim[/td]
[td]:emir_bebek: [/td]
[td]1[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]59[/td]
[/tr][table][/table][/td][/td] [/tr][/tr]
Ben diofol kullanıyorum canım. Folik asit, d vitamini, b12 ve iyot var içinde. Ama devlet karşılamıyo malesef, benim de 55 lira civarıKızlar folik asit ve vitamin ne kullaniyorsunuz, Dr bugün bı vitamin yazdı 55 lira, bı tek folibol kullaniyordum, devletin ödediği bişey yokmu.
Benim bildiğim ekim anneleri grubu bi tek bu var canımKızlar başka grup mu var
Sağlık ocağı üç aydan sonraydı sanırım decavit veriyor. Multivitamin falan da veriyor ücretsiz. Ben ilk doktor yazınca eczaneden almıştım ilk hamileliğimde sonradan sağlık ocağının verdiğini öğrenmiştim.Kızlar folik asit ve vitamin ne kullaniyorsunuz, Dr bugün bı vitamin yazdı 55 lira, bı tek folibol kullaniyordum, devletin ödediği bişey yokmu.
ben de folate kullanıyorum solgar ın. O da 64 lira civarı idi en son. B12 olarak da new life kullanıyorum methil formu. bir de balık yemediğim günler omega 3 alıyorum o da new life efa one. Folik asit hariç diğerleri zaten benim rutinimdeki supplementlerdi. Eger omega 3 başlayacaksan doktoruna danışmalısın çünkü onun kan sulandırma özelliği bulunuyor.Kızlar folik asit ve vitamin ne kullaniyorsunuz, Dr bugün bı vitamin yazdı 55 lira, bı tek folibol kullaniyordum, devletin ödediği bişey yokmu.
Bunu okuyunca tek olmadığımı hissettim, bende de durum aynı bu@dileksed galiba bunlara sebep hormonlar bende hayattan soğudum sanki artık hissiyatımı anlatamıyorum bunalıyorum hiç bir şey beni mutlu edemiycek gibi geliyor
Bende de tam aksi. Dünya batsa gitse umrumda değil; üstümde inanılmaz bir mutluluk hali var. Sürekli gülümsüyorum :)Bunu okuyunca tek olmadığımı hissettim, bende de durum aynı bu
Bende de var sinirli gibiyim sürekli. Hayattan soğudum gibi. Sürekli bir halsizlik , bulantı, mide ağrısı hali. Bu da insanı yoruyor. Oğluma eskisi gibi ilgilenemiyorum seninle galiba dedim. Yazık o da ilgileniyorsun annecim diyorBunu okuyunca tek olmadığımı hissettim, bende de durum aynı bu
MaşaAllah ne güzel olması gereken de bu Allah bizlere birer evlat nasip edecek halimize bak :)Bende de tam aksi. Dünya batsa gitse umrumda değil; üstümde inanılmaz bir mutluluk hali var. Sürekli gülümsüyorum :)