2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba, bana d vitamini ampulu yazdı canım doktor. 15 günde bir kullan dedi
Artık bende öbür kontrolü bekliycem canım. Senin değer kaçtı. Bende o tahlilde kışın hiç güneş görmemiştim. Şimdi güneşte vakit geçiriyorum. Arttığını düşünüyorum

Artık bende öbür kontrolü bekliycem canım. Senin değer kaçtı. Bende o tahlilde kışın hiç güneş görmemiştim. Şimdi güneşte vakit geçiriyorum. Arttığını düşünüyorum
Benim en son Eylül’de bakılmıştı, yanlış hatırlamıyorsam 30’lardaydı. Yarın diğer testlerle birlikte tekrar bakılacak canım.

Sinhuscum çok geçmiş olsn ilk gebelikte ben de yattm senin gbi şuan 3 yaş olck şükür korkma dikkat et güzel haber aln herkese tebrikler bende cumartesi gdicem darısı hepimize

Kuzum yoğurt yiyemiyorum oda midemi kötü ediyor ayva mantıklı canım onu tüketeyim bari 2 ay daha çekersin diyolar

Hanımlar konu açtım da bana yardımcı olun lütfen kesemin gelişmediğini söyledi doktor bir hafta sonra gelişmez ise kürtaj dedi çok endişeliyim nolur yardım edin
Öncelikle sakin ol canım. Sata göre kaç haftalıksın ultrasonda kaç haftalık görünüyo? Bi de kaç kez kaç gün aralıkla kontrol edilip gelişmediğine karar verdi doktorun?

Kuzum yoğurt yiyemiyorum oda midemi kötü ediyor ayva mantıklı canım onu tüketeyim bari 2 ay daha çekersin diyolar
Allah Allah yoğurt genelde iyi gelir mideye ama herkes farklı tabi canım. Ayvayı dene kuzum. O kadar sürmez sanmıyorum, inşallah bir an önce rahatlarsın biraz

Öncelikle sakin ol canım. Sata göre kaç haftalıksın ultrasonda kaç haftalık görünüyo? Bi de kaç kez kaç gün aralıkla kontrol edilip gelişmediğine karar verdi doktorun?
Konu açtım orada fotoğrafım var bakıp bana yardımcı olun nolur, gerçekten çok perişan olduk. 5.haftada ama gelişmemiş dedi bir hafta bekleyelim olmazsa kürtaj olman gerekebilir deyip gönderdi o halle soru da soramadım Bursada Pınar Türk doktorum

Konunu bulmaya çalışıyım canım ama teleaş yapma daha erken bu panik için. Belki de gelişimi biraz yavaştır geç döllenme falandır

Biraz erken gibi bende de boş kese vardı gecen haft, bu hafta tekrar çağırdı üzülme nolur hayırlısı olsun ben 3 kere kaybettim bizim elimizde değil Allahm zamanı gelince nasip eder inşallah, başka bir Dr a daha git için rahat etsin siz sağlıklı olun tekrar denersiniz

Çok sağol canım, bebeğimi kaybedeceğimi düşünmek beni perişan ediyor işte, çok istedik 2.5 yıl olmamıştı doğal yollarla hiç ummadık zamanda Rabbim nasip etti. Şimdi giderse ben ne yaparım nasıl toparlarım hiç bilmiyorum

Bu sabah tekrar gıttık cok kanama vardı doktor bebek yerinde ama kanama var dedı ve kalp atışı normal atması gerektigi gıbı degıl dedı . Protestan içiyorum uc GUN sonra tekrar gideceğim cok korkuyorum surekli yatıyorum ru m Insallah Rabbim sağlıkla bagışlar

Bugun bende dr gittim keseyi gordum kalp atisi icin 10 gun sonra gel dedi 6+3 mus suan
Bu drlarin ne dedigide belli degil ya bende bugun 6+4um ama dr yarina randevu verdi kalp atisi icin cuma gittim duyulmadi 6+0 da duyulmamisti seninde 6+3 duyulmamis o zaman benim yarin gene duyulmayacak vajinal baktircam duyulmazsa yarin bekleyemem bi 10 gun daha

Allahım bir an önce acil şifalar versin kanaman dursun hemen canım. Çok şükür bebeğin orada ve kalbi de atıyo toparlıycak kendini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…