Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
Artık bende öbür kontrolü bekliycem canım. Senin değer kaçtı. Bende o tahlilde kışın hiç güneş görmemiştim. Şimdi güneşte vakit geçiriyorum. Arttığını düşünüyorumMerhaba, bana d vitamini ampulu yazdı canım doktor. 15 günde bir kullan dedi
Benim en son Eylül’de bakılmıştı, yanlış hatırlamıyorsam 30’lardaydı. Yarın diğer testlerle birlikte tekrar bakılacak canım.Artık bende öbür kontrolü bekliycem canım. Senin değer kaçtı. Bende o tahlilde kışın hiç güneş görmemiştim. Şimdi güneşte vakit geçiriyorum. Arttığını düşünüyorum
Tamam kuzum çok sağol bende listeye ekliyim bunlarıayva bu ara favorim.
elma, muz bide.
tavsiye ederim.
resmen bunlarla yasiyorum bugunlerde.
Canım kaç haftalık dur bakalm hemen üzülmeHanımlar konu açtım da bana yardımcı olun lütfen kesemin gelişmediğini söyledi doktor bir hafta sonra gelişmez ise kürtaj dedi çok endişeliyim nolur yardım edin
Normalde son adet tarihine göre 6+5 diyor ama bebek 5 haftalık şu an gelişmediğini söyledi konu açtım orada ultrason fotoğrafını koydum hangisi gösteriyor bilmiyorum ama çok endişeliyimCanım kaç haftalık dur bakalm hemen üzülme
Kuzum yoğurt yiyemiyorum oda midemi kötü ediyorBenim öyle çok aşırı değil bulantım ama yoğurtlu bi şeyler yemek çok iyi geliyo midemi yatıştırıyo, sadece yoğurt yiyebiliyosan onu ye canım. Ayva da çok iyi geliyo hatta biraz üstüne limon da sık daha iyi geliyo. Başka bi önerim yok malesef
Öncelikle sakin ol canım. Sata göre kaç haftalıksın ultrasonda kaç haftalık görünüyo? Bi de kaç kez kaç gün aralıkla kontrol edilip gelişmediğine karar verdi doktorun?Hanımlar konu açtım da bana yardımcı olun lütfen kesemin gelişmediğini söyledi doktor bir hafta sonra gelişmez ise kürtaj dedi çok endişeliyim nolur yardım edin
Allah Allah yoğurt genelde iyi gelir mideye ama herkes farklı tabi canım. Ayvayı dene kuzum. O kadar sürmez sanmıyorum, inşallah bir an önce rahatlarsın birazKuzum yoğurt yiyemiyorum oda midemi kötü ediyorayva mantıklı canım onu tüketeyim bari 2 ay daha çekersin diyolar
Konu açtım orada fotoğrafım var bakıp bana yardımcı olun nolur, gerçekten çok perişan olduk. 5.haftada ama gelişmemiş dedi bir hafta bekleyelim olmazsa kürtaj olman gerekebilir deyip gönderdi o halle soru da soramadım Bursada Pınar Türk doktorumÖncelikle sakin ol canım. Sata göre kaç haftalıksın ultrasonda kaç haftalık görünüyo? Bi de kaç kez kaç gün aralıkla kontrol edilip gelişmediğine karar verdi doktorun?
Konunu bulmaya çalışıyım canım ama teleaş yapma daha erken bu panik için. Belki de gelişimi biraz yavaştır geç döllenme falandırKonu açtım orada fotoğrafım var bakıp bana yardımcı olun nolur, gerçekten çok perişan olduk. 5.haftada ama gelişmemiş dedi bir hafta bekleyelim olmazsa kürtaj olman gerekebilir deyip gönderdi o halle soru da soramadım Bursada Pınar Türk doktorum
Konu açtım orada fotoğrafım var bakıp bana yardımcı olun nolur, gerçekten çok perişan olduk. 5.haftada ama gelişmemiş dedi bir hafta bekleyelim olmazsa kürtaj olman gerekebilir deyip gönderdi o halle soru da soramadım Bursada Pınar Türk doktorum
Çok sağol canım, bebeğimi kaybedeceğimi düşünmek beni perişan ediyor işte, çok istedik 2.5 yıl olmamıştı doğal yollarla hiç ummadık zamanda Rabbim nasip etti. Şimdi giderse ben ne yaparım nasıl toparlarım hiç bilmiyorumBiraz erken gibi bende de boş kese vardı gecen haft, bu hafta tekrar çağırdı üzülme nolur hayırlısı olsun ben 3 kere kaybettim bizim elimizde değil Allahm zamanı gelince nasip eder inşallah, başka bir Dr a daha git için rahat etsin siz sağlıklı olun tekrar denersiniz
Bu drlarin ne dedigide belli degil ya bende bugun 6+4um ama dr yarina randevu verdi kalp atisi icin cuma gittim duyulmadi 6+0 da duyulmamisti seninde 6+3 duyulmamis o zaman benim yarin gene duyulmayacakBugun bende dr gittim keseyi gordum kalp atisi icin 10 gun sonra gel dedi 6+3 mus suan
Tesekkur ederim. Geçen hafta vajinal muayene ile gördük 15 gün sonraya randevu verdi karnımdan hiç bakilmadihayırlı olsunnnn :) peki bebeği ne zaman gördünüz karından?
Maşallah canım ne kadar güzel, sağlıkla kalp atışını da duyalım inşallahBugun bende dr gittim keseyi gordum kalp atisi icin 10 gun sonra gel dedi 6+3 mus suan
Allahım bir an önce acil şifalar versin kanaman dursun hemen canım. Çok şükür bebeğin orada ve kalbi de atıyo toparlıycak kendini inşallahBu sabah tekrar gıttık cok kanama vardı doktor bebek yerinde ama kanama var dedı ve kalp atışı normal atması gerektigi gıbı degıl dedı . Protestan içiyorum uc GUN sonra tekrar gideceğim cok korkuyorum surekli yatıyorum ru m Insallah Rabbim sağlıkla bagışlar