2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Malesef bıdaha olacakmıs.cok canım sıkıldı.eskı sıstemden yararlanamıyomusuz.mecburen yenı sıstemden aşılanacakmıs,sacma sapan bır iş!cocuklar deney mazemesı degıl.keske vurdurmasaydık cok pısman oldum şuanda.bosuna bı doz fazla olmus olacaklar.belkı bır zararı vardır cok saçma
Olmazsa aynı dozu tekrar burmak yerine sisteme vuruldu şeklinde girmelerini isteriz olmaz mı ki öyle

Kızlar yukarda kalsın dıye yazıyorum konu hakkında bılgısı olan varmı?
Bizim aşı zamanı geldiğinde yeni aşılar gelecek bekleyelim direkt o aşıyı olsun yeni sistem zaten dedi bekliyoruz vurulmadik hepatiti ayrıca 🫠 yani madem yeni aşı mevzusu var biraz bekleyelim diyerek bekletebilirlermiş ne diye acele edip hem onu vurduruo hem de yeni tip karma aşı vurduracaklar anlamış değilim. Madem öyle vurduysa yine eski karma aşıyı getirtseler bari. Valla bilmiyorum bir sorun yaratir mi diye bir doktorla vs görüşme şansın varsa daha iyi yonlendirirler bence seni

Kizlar bogazim sis ya usuttum sanirim bebege gecer mi emziriyorum felan 😔
Hayır yani gecse de hemen iyileşir diye biliyorum. ben de hastaydim ama hiç geçmedi emzirdigimiz için vücut ona göre bağışıklık saglayacak şekilde üretiyor anne sütünü sanırım. Ama yine de dikkat edebilirsin hastayken öpüp yüzüne çok yaklasmayarak vs

Kizlar ya ben bebegin burnunu tam temizleyemiyorum yaa. O icine agizla cekilen aspiratorden var bende. Onunla yapiom azcik cikiio. Ama burnu tıkali yani hırıltı geliyor. Nasil temizlerim baska bilmiorm
Bazen mukus olmasa bile hırıltı gelirmiş bu normalmiş burundan kaynaklı doktora sormuştum

E devlete doğum yardımı yazıyoruz. Aile ve sosyal hizmetler yazan yerden. Yalnız uygulamadan olmuyor hatta 3 gün önce Chrome dan da olmuyordu. Opera indirdim Chrome gibi Google a opera yazın indirin ordan yapın ben ordan yaptım

Hayır yani gecse de hemen iyileşir diye biliyorum. ben de hastaydim ama hiç geçmedi emzirdigimiz için vücut ona göre bağışıklık saglayacak şekilde üretiyor anne sütünü sanırım. Ama yine de dikkat edebilirsin hastayken öpüp yüzüne çok yaklasmayarak vs
Sagol canim cok kotu bogazim gercekten ins bulasmaz senin de mi bogazin sisti

Kızlar 1 aylık aşısını henüz olmayanlar ne yapacak şimdi 2. Ay mı olacak bazı yerlerde bugünden itibaren doğan bebeler için geçerliymiş.bizim yarındı aşımız 2. Aya bekletebikir miyiz acaba

Kızlar atak haftaları için kullandığınız bir uygulama var mı ?Harika Haftalar indirdim ama sanki karışık geldi ona göre de ödeme yapmak istedim
İlk adımlar vae onu kullanıyorum
Kızlar 1 aylık aşısını henüz olmayanlar ne yapacak şimdi 2. Ay mı olacak bazı yerlerde bugünden itibaren doğan bebeler için geçerliymiş.bizim yarındı aşımız 2. Aya bekletebikir miyiz acaba
Benim de bu haftaiçiydi hemşire hanm bugün yazdı. 2. Ay da aşılarımızı olucaz dedi yeni sisteme göree

Anladm cnm ama bide uyurken agzi açık uyuyor burnu tıkalıdır diye dusundum
Benim bebe yüz üstü kucakta vs uyurken ağzı açık uyuyor dndnjdnd ama baktim burnundan nefes alıyor onu kontrol edebilirsin emin olmak için
Bizim de 30 u normalde ama bayramdi diye 7 sine gelin dedi sonra yeni aşı gelmemiş aricam dedi haber bekliyoruz direkt karma olarak yeni aşı vurulacak
5. Hafta mıdır atak haftası mıdır nedir bu. Kendi kendine uyuyan bebemin kuş uykusu oldu. Yatırdığım gibi dakikalar içinde uyanıyorrrr. Ne zaman gecicek bu ataaakk
Bildiriyorum gecmiyo nsnxjdndjnd sabah 11 den beri uyuttum sürekli emzirdim koyduğum gibi uyandi hep uyku da girdi araya huzursuzkuga eklendi en son kucağımda uyuttum dedim böyle uyusun bari biraz bu sefer terledi 😀 yatırdım terinkendi kendine geçsin diye örttüm üstünü uyansin degisicem hemen 🥹 bi gün on numara bi gün böyle işte:')

Kızlar sız 1. Ay hepatit asısını oldunuzmu?sistem degısmıs ya sımdı 2. Ayda bebek bıdaha hepatıt asısı olmus olacak,normalde 6. Ayda olması gerekıyomus hepatit asısını bı sıkıntı olmasın?aradım sımdı hemsıreyı sordum karma asının ıcıne koymuslar hepatiti cıkarma sansımız yok ıcınden yıne cocuk doktoruna sorup yaparız dedı.canım sıkıldı bosuna cocuk ası olmus oldu ya
Ben sağlik bakanlığına sordum bunu. Doktorunuz karar verecek nasıl olacağına diye tatmin etmeyen bir cevap aldım.

Back
X