2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Öncelikle moralini yüksek tutmaya çalış canım duamızdasın inşallah atlatıcaksın aynen dediğin gibi kendini yormakla çok ilgisi var çocuğu olanların dinlenmesi belki daha zor ama aman dikkat edin ev işi kalsa da olur bir müddet sabır yormayın kendinizi kızlar yukarılara uzanmayın benim de tekrar acile gitmezsem cuma günü kontrolüm hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah

Bence böyle konuşması cok saçma. Progestan falan vermedi mi

Sinemciğim, dualarım seninle...
Allah’ın izniyle bu zor günün sonu ferahlık olsun.
Bebeğin bırakmasın seni, sıkı sıkı tutunsun inşallah...
Güzel haberler alalım senden inşallah

dvtb acaba neden hic yorum yazmayip surekli begeniyorsunuz yazilari merak ettim :/ :) yazacak yer bulamadim buraya yaziyorum.
bütün sayfaları okumaya çalışıyorum 4+6 haftalık hamileyim ekim annesi olma durumum vardı ama bet değerlerim düzensiz ilerliyor dün de doktorum kimyasal yada dış gebelik olabilir perşembe tekrar bakalım dedi o yüzden sevinemedim sizlerin sevinçlerini izledim hepsi bu başka bi sebebi yok

Rabbim sağlıklı bi şekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aminnn

Canım içini rahattır en azından emin ellerdeki doktordasın... dualar senşnle ve miniğinle

Kızlar belirtileri biraz biraz azalanlar var mı?
Bende hic belirti yok normal günlerden daha iyiyim hatta

Kızlar günaydın herkese :)
Belirtiler nasıl gidiyor bulantıları devam eden var mı
Ben şuan 7.haftadayım bulantı gitti yok:)
Acaba ilerde tekrar başlar mı ki ?:)
Bulantılar benim resmen bi gün var bi gün yok şeklinde ilerliyo canım. Bugün çok kötüyüm mesela, şu zamana kadar ilk defa bu kadar midem bulandı. Sabah yarım yumurta, küçük bi dilim peynir, 3 lokma ekmek yedim çok zorlayarak. Hiç bi şey göresim yok şu an

Belirtiler kişiden kişiye değişir bence umarım değeriniz gün be gün artar ve kalp atışlarını da rahatlıkla duyarsınızz. Güzel haberlerinizi alalım en kısa zamanda

Benimde Birgün var birgün yok gibi genelde akşam yemeğinden sonra hafif bulanıyor ve geçiyor sabah hiç kalmadı.. bişey yedikten sonra 5-10 dakika oluyor geçiyor buna şükür şuan tam 7 deyim inşallah artmaz azalması unuduylaaaa :)

Yavaş yavaş azalır zaten canımcım. En şiddetli zamanları genellikle 6. ve 7.hafta oluyomuş sonra azalmaya başlıyomuş yani bir haftaya kalmaz biter bile senin

Kızlar progesteron iğnesi kullanan var mı ? Kaç haftaya kadar devam ediyor ?
Merhaba, ben kullanıyorum Protestan iğnesi.
Tüp bebek yöntemiyle hamileyim ben, doktorum o nedenle gerdi bana da
Günde bir kez vuruluyorum iğneyi birde kan sulandırıcı iğnem var.
Progesteron iğnesi 10 hafta devam bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…