Kizlar buaksam cok kanamam oldu birden hastaneye geldik yatisim yapildi sizin duaniz kabul olur rabbim hayirlisini eylesin cok agladim sakinledim simdi buarada bebek ve kalp atsi var suan cok sukur ama kanamamda cok baklm ne olck firsat buldukca yazarim kahve lekesi olanlar hic yormasinlar kendini tesadufmu bilmiom bgn doktor kahve leke normal dedi aksam kirmiziya dondu ama yoruldum bgn siz yormayin kemdinizi adim sinem dualariniza alin iyi gclr
Kızlar birşey soracağım lutfen cevaplayınben dun doktora gittim bi akıntı geldi diye henüz 6 haftalikmış alt muayeneden gördü ve kalp sesi çok yavaş durabilir dedi. Başka bir doktora gittim o da daha çok erken ama bebek olması gereken yerde dedi. Ancak dünden beri kahverengi pembe akijnti gelmeye devam ediyor ve adet sancısı oluyor . Bu normal mi
Sinemciğim, dualarım seninle...Kizlar buaksam cok kanamam oldu birden hastaneye geldik yatisim yapildi sizin duaniz kabul olur rabbim hayirlisini eylesin cok agladim sakinledim simdi buarada bebek ve kalp atsi var suan cok sukur ama kanamamda cok baklm ne olck firsat buldukca yazarim kahve lekesi olanlar hic yormasinlar kendini tesadufmu bilmiom bgn doktor kahve leke normal dedi aksam kirmiziya dondu ama yoruldum bgn siz yormayin kemdinizi adim sinem dualariniza alin iyi gclr
bütün sayfaları okumaya çalışıyorum 4+6 haftalık hamileyim ekim annesi olma durumum vardı ama bet değerlerim düzensiz ilerliyor dün de doktorum kimyasal yada dış gebelik olabilir perşembe tekrar bakalım dedi o yüzden sevinemedim sizlerin sevinçlerini izledim hepsi bu başka bi sebebi yokdvtb acaba neden hic yorum yazmayip surekli begeniyorsunuz yazilari merak ettim :/ :) yazacak yer bulamadim buraya yaziyorum.
Canım içini rahattır en azından emin ellerdeki doktordasın... dualar senşnle ve miniğinleKizlar buaksam cok kanamam oldu birden hastaneye geldik yatisim yapildi sizin duaniz kabul olur rabbim hayirlisini eylesin cok agladim sakinledim simdi buarada bebek ve kalp atsi var suan cok sukur ama kanamamda cok baklm ne olck firsat buldukca yazarim kahve lekesi olanlar hic yormasinlar kendini tesadufmu bilmiom bgn doktor kahve leke normal dedi aksam kirmiziya dondu ama yoruldum bgn siz yormayin kemdinizi adim sinem dualariniza alin iyi gclr
evet benimde 8 ekim. Hayirli ve saglikli olur insallah hepimizin bebekleri de. ♡
Ben tam 6+0da gitmistim doktora (hatta acile) , yine kesemi gördük.
Doktor vajinal bakarsak bebeği görürüz muhtemelen dedi ama ben istemedim, şimdi de tutuştum ya boşsa diye Allah korusun.
Bende hic belirti yok normal günlerden daha iyiyim hattaKızlar belirtileri biraz biraz azalanlar var mı?
Bulantılar benim resmen bi gün var bi gün yok şeklinde ilerliyo canım. Bugün çok kötüyüm mesela, şu zamana kadar ilk defa bu kadar midem bulandı. Sabah yarım yumurta, küçük bi dilim peynir, 3 lokma ekmek yedim çok zorlayarak. Hiç bi şey göresim yok şu anKızlar günaydın herkese :)
Belirtiler nasıl gidiyor bulantıları devam eden var mı
Ben şuan 7.haftadayım bulantı gitti yok:)
Acaba ilerde tekrar başlar mı ki ?:)
selam kizlar hamile olanlari tebrik ediyorum olmaya calisanlara kolay gelsin. kizlar ben 31 ocakta 3. gun embroyosu transferi oldum 11 subatta kan degerim 365 cikti tahmini olarak suan 5. haftanin icindeyim ve kese ve kalp atisi tarihimi bekliyorum. ama hicbir belirtim yok goguslerimde normal birsey hissetmiyorun buda beni korkutuyor sizlerde nasil oldu cevap verirseniz sevinirim
Benimde Birgün var birgün yok gibi genelde akşam yemeğinden sonra hafif bulanıyor ve geçiyor sabah hiç kalmadı.. bişey yedikten sonra 5-10 dakika oluyor geçiyor buna şükür şuan tam 7 deyim inşallah artmaz azalması unuduylaaaa :)Bulantılar benim resmen bi gün var bi gün yok şeklinde ilerliyo canım. Bugün çok kötüyüm mesela, şu zamana kadar ilk defa bu kadar midem bulandı. Sabah yarım yumurta, küçük bi dilim peynir, 3 lokma ekmek yedim çok zorlayarak. Hiç bi şey göresim yok şu an
ben de sizdenim yani sorun yok arkadaşımtamam canim bende pimpiriklendim de bir suru begeni gelip durunca
Ozur dilerim
Yavaş yavaş azalır zaten canımcım. En şiddetli zamanları genellikle 6. ve 7.hafta oluyomuş sonra azalmaya başlıyomuş yani bir haftaya kalmaz biter bile seninBenimde Birgün var birgün yok gibi genelde akşam yemeğinden sonra hafif bulanıyor ve geçiyor sabah hiç kalmadı.. bişey yedikten sonra 5-10 dakika oluyor geçiyor buna şükür şuan tam 7 deyim inşallah artmaz azalması unuduylaaaa :)
O zaman iyiyiz :)Yavaş yavaş azalır zaten canımcım. En şiddetli zamanları genellikle 6. ve 7.hafta oluyomuş sonra azalmaya başlıyomuş yani bir haftaya kalmaz biter bile senin
Çok şükür canım öyle çok ağır geçirmedik şimdiye kadar, bundan sonra da zaten çok şiddetlenmez diye düşünüyorum :)O zaman iyiyiz :)
En azından bulantı konusunda :)
Merhaba, ben kullanıyorum Protestan iğnesi.Kızlar progesteron iğnesi kullanan var mı ? Kaç haftaya kadar devam ediyor ?
Çok güzel bir haber...Doktordan geldik :) her şey yolunda şükür. Kalbini de duyduk. 7+5 :)
Sağol. Canım. Darısı bekleyen herkesin basınaÇok güzel bir haber...
Tebrik ederim canım...
Sağlıkla atsın minik kalbi...
Çok sevindim