2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar ben bugün doktora gittim kontrol gününü kaçırmıyım belki kalbi duyarız dedik fakat işler karıştı,bebeği gördük çok şükür fakat bebek geriden geliyor,kalp sinyallerini aldık ama net değildi,yüzde 50 duyduk diyebiliriz dedi doktor ve düşük tehliken var dedi,şok oldum duyunca,bebek çok aşşağıdaymış yerleşimi fakat kese sağlıklı dedi,teselli verdi bak bebeği gördük üzülme dedi,gel de bana anlat,progestan başlıcam sabah akşam,ayakta durma fazla dedi,haftası o yüzden geri gözüküyor dedi,kendi haftasına yetişir falan dedi,öyle işte haftaya çarşamba çağırdı tekrar.çarşambadan sonra duruma göre hareket ederiz dedi
Canım bunda üzülecek bi şey yok ki bi çok bebek geriden gelebiliyo ve düşük tehlikesi de herkeste olabiliyo, ben de progestana başlıyorum mesela bugün sabah akşam. Hem de hiçbir sebep yokken, açık kahve akıntı yüzünden. Moralini bozacak bi durum yok kuzum. Ultrasonda kaç haftalık görünüyo bebişin

A AloeeVeraa gözün aydın darısı kalp atışına çarçabuk duyarsın inşallah ♥️
Blackkcat Blackkcat bende progestan kullanıyorum doktor ihtiyaç dışında kalkma istirahat et dedi ben kendimi iyi hissettiğim için hareketliydim baya ama bi kaç hafta dikkat edicem artık bakalım sen de dikkat et bişeycik olmaz inşallah ☺️
Benimde belli başlı bi sıkıntım yoktu,kalp için gitmiştik neyse beklemeye devam gerçi kalbi kısmen duyduk,sinyalleri net alamadık dedi doktor

A AloeeVeraa gözün aydın darısı kalp atışına çarçabuk duyarsın inşallah ♥️
Blackkcat Blackkcat bende progestan kullanıyorum doktor ihtiyaç dışında kalkma istirahat et dedi ben kendimi iyi hissettiğim için hareketliydim baya ama bi kaç hafta dikkat edicem artık bakalım sen de dikkat et bişeycik olmaz inşallah ☺️
Amiin canım hepimiz hemen duyalım inşallah :dua:

Kalp atışı önce görülüyor daha sonra mı duyuluyor doktor görüyorum ben dedi ama acilde olduğum için mi dinletmedi ya da daha sonra mı duyulacak

Blackkcat Blackkcat canım, ben daha önce de çok duydum çevremde geriden gelme ya da ileride konusunu...
Bu konu ilerleyen dönemlerde daha anlamlı diye düşünüyorum.
Mutlaka yetişecektir, her bebek aynı olmayabilir.
Rabbim nasip ederse, sağlıkla alırsın kucağına...
Nasibindeyse nereye yerleştiği ya da diğer konular sanırım biraz matematiği bu işin...
Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı ve sağlıklu, huzurlu bir hamilelik süreci geçirmeyi nasip etsin...
Gönlünü ferah tut arkadaşım...
Amin sağol canım,Allaha emanet bebeklerimiz,hiçbir şey olmayacak insnıyorum Allahın izniyle,sağol canım:KK200:

Kizlar size bisey soracagm
Ben hamile oldugumu bilmiyordm
Doktor alttan kontrol etti batta ufak bi kistin var dedi
Oysa o bebekmis
Sizce bebek bi zarar gormuşmudr
Baya sknti yaptim
Canım alttan ultrason bebeğe zarar vermez ki aksine onu net görmeni sağlar. İçin rahat olsun ama doktorunun kist ve kese ayrımını yapamamasına biraz şaşırdım

Kalp atışı önce görülüyor daha sonra mı duyuluyor doktor görüyorum ben dedi ama acilde olduğum için mi dinletmedi ya da daha sonra mı duyulacak
Kalp atışını duymak için kızılötesi dalga gönderiyorlar bu da embriyoda ekstra ısıya ve gerilime sebep oluyor. O yüzden çok minikken dinletmez doktorlar ama usg de parıltı şeklinde kalp atışı görülür.

Kızlar ben bugün doktora gittim kontrol gününü kaçırmıyım belki kalbi duyarız dedik fakat işler karıştı,bebeği gördük çok şükür fakat bebek geriden geliyor,kalp sinyallerini aldık ama net değildi,yüzde 50 duyduk diyebiliriz dedi doktor ve düşük tehliken var dedi,şok oldum duyunca,bebek çok aşşağıdaymış yerleşimi fakat kese sağlıklı dedi,teselli verdi bak bebeği gördük üzülme dedi,gel de bana anlat,progestan başlıcam sabah akşam,ayakta durma fazla dedi,haftası o yüzden geri gözüküyor dedi,kendi haftasına yetişir falan dedi,öyle işte haftaya çarşamba çağırdı tekrar.çarşambadan sonra duruma göre hareket ederiz dedi
Sıkma canını canım ya. Bunlar gebeliğin ilk zamanları olağan seyler. Geçecek hepsi

Kızlar 6 hftalıkken bebeği görememiştik, cuma günü tekrar gıdeceğim. Benım durumumda olan arkadaşlar vardı, bebeği görebilen var mı?

Sen bilirsin kuzum. Benim de cuma ultrasona göre 6+6 olucak demek ki, gidicem bakalım inşallah duyarız. Vajinal yaptırırsan duyma ihtimalin yüksek canım ama karından usg için 2-3 daha bekle
Bak sen boyle soyledin simdi icim rahatladi bende 6+1de duymadim cok uzgun mutsuzdum :KK43: bende bulanti falanda yok iyice umudumu kesmistim umut oldun bana tesekkurler

Bak sen boyle soyledin simdi icim rahatladi bende 6+1de duymadim cok uzgun mutsuzdum :KK43: bende bulanti falanda yok iyice umudumu kesmistim umut oldun bana tesekkurler
Rica ederim canım ya erken zaten daha. 7.haftaya yakın duyuluyo zaten çoğu kişinin. Bugün mesela benim de vajinal baktı doktorum 6+2 çıktık ultrasona göre ama kalbini duyamadık çok aşırı gazım varmış doktor emin olamadı şu an kalbinden. İnşallah en yakın zamanda hepimiz duyucaz canım :dua:

Rica ederim canım ya erken zaten daha. 7.haftaya yakın duyuluyo zaten çoğu kişinin. Bugün mesela benim de vajinal baktı doktorum 6+2 çıktık ultrasona göre ama kalbini duyamadık çok aşırı gazım varmış doktor emin olamadı şu an kalbinden. İnşallah en yakın zamanda hepimiz duyucaz canım :dua:
Ay suan yanimda olsaydin operdim yanaklarindan :) bana sanki dunyayi bağışladın iyice psikolojim bozulmusti benim umudu kestiydim

Ay suan yanimda olsaydin operdim yanaklarindan :) bana sanki dunyayi bağışladın iyice psikolojim bozulmusti benim umudu kestiydim
Ay öp tabi :) ne demek canım doğruları söylüyorum.
Usg karından yapılmıştı senin dimi canım? Bebeği ve yolk sac ı karından görebilmiş miydiniz

Kuzum bak ben uyanacağım saatten yarım saat önceye alarm kurup yatakta çubuk yedim tekrar uyudum bi makale de okumuştum gerçekten işime yaradı ...gerçekten çok etkili hiç bulantım olmadı uyanınca bence bi dene
Benim çubukta kesmiyo artık çubuktan tiksindim :KK43: limon yiyorum bende bide turşu :KK43:

Ya ınanın hala ınanmıyorum kalbım bogazımda atıyo gıbı yerınden cıkıcak ay cok tarıfsız duygular ıcerısındeyım rabbım herkese nasıp etsın cok cok cok mutluyum❣️
Gozinaydon canim darisi bana insallah yarin alicam tahlil sonuclari bugun 3. Gunum ne gelen var ne giden hayirlisi olsun hepimuzin hakkinda

Ay öp tabi :) ne demek canım doğruları söylüyorum.
Usg karından yapılmıştı senin dimi canım? Bebeği ve yolk sac ı karından görebilmiş miydiniz
Evet karından bakmisti bebek olusmaya baslamis demisti oyle dedigine gore görmüştür heralde yolk saci falan henuz erken kalp atisi icin demisti duyulmamisti zaten kalp atisi vaginal belki duyulur ama gerek yok dedi keske ısrar etseydim ama devlet hastanesiydi israr etmedim bakmazlar diye

X