Canim bende 6+1 de alamadim atış bende carsamba gidicem tekrar inslalah duyariz ama bana doktor daha kucuk duyulmaz demisti seninki neden duyulmasi lazim dedi ki yani anlamiyorum herkes basla bisi söylüyorSelam kızlar 2 gündür okuyamıyorum nasılsınız keyifler yerinde mi kalp atışı duyanlarımız oldu mu? İyi haberler alalım hep insallah.
Bende bugün doktora gittim 6+1 günlüktüm ölçümde gününe uygun çıktı önce karından baktı kese ve bebek boyu güzel ama kalp atışı almamız lazımdı geç döllenme gibi ölçmedim dedi. Cuma gel tekrar bakalım dedi bende vajinal baksak görürmüyüz dedim görmemiz lazım dedi bende bakalım Cuma’ya kadar yer beni düşünmek dedim. Vajinal bakınca bir kese iki parça şeklindeydi yani ortadan bi perde gibi iki parça doktor iki oldu keseler dedi. Ama maalesef kalp atışı alamadı yine biraz morali bozuldu insallah Cuma’ya duyarız dedi. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım
Merhaba canım seni merak ediyodum artık, yoktun buralarda nasılsın?
Canım nasıl oldunMerhabalar kizlar
Insallah canim bekleyen herkes duyar insallah hayirlisi Allah'tanCanım ya duyacaksın kalp atışını lütfen üzülme erkendir belki
Canım nasıl oldun
Insallah canim bekleyen herkes duyar insallah hayirlisi Allah'tan
Geçmiyor kuzu .. zor geçiyor uykusuzluklar ağrılar bakalım ne olacak, şu kalp atışını duysak da rahatlasakbi tık daha iyiyim canım, en azından çok şükür sadece çubuk krakerle beslenmiyorum artık
Ama yediklerim bi çocuğun yediğini geçmez
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Merhaba, bence transvajinal ultrasonla duyarsınız...Kızlar kalp atışını duyan var mı ?
6+5 im bugun gitsem duyur mu ki
Heyecandan duramıyooorum
Insallah canim ömrumuzden omur gitti su bikac gundur hayirlisiyla duysak rahatlayacaz dünyaya yeniden gelmis gibi olacaz da Iste bakalim sabir lazim o da bizde yok galibaah sizi o kadar iyi anlıyorum ki, 6+0da gitmiştim bende. Ne bebeğimi gördük ne de kalp atışını. İçim içimi yiyiyor bir aksilik mi var diye.
İnşallah boşa kuruntu yapıyoruzdur.
Geçmiyor kuzu .. zor geçiyor uykusuzluklar ağrılar bakalım ne olacak, şu kalp atışını duysak da rahatlasak
İyi yapmışsın tatlım. Ben iyiyim çok şükür hafif bulantılarım ve halsizliğim var onun dışında iyiyim. Sen nasıl oldun bulantılar bitti mi canımiyiyim canim cok sagol, sen nasilsin?
burda mesajları okudukça strese girmeye başlamıştım da az uzak durak durayım dedim
senin nasıl gidiyor hamilelik iyisin dimi?
Merhaba, bence transvajinal ultrasonla duyarsınız...
Valla beni doktorum ultrasona göre 6+5 olduğu gün yani cuma günü kalp atışı için çağırdı canım, tabi ben bugün de başka bi sebeple gidicem bakalım neler olucak :) büyük ihtimalle duyulur kuzumKızlar kalp atışını duyan var mı ?
6+5 im bugun gitsem duyur mu ki
Heyecandan duramıyooorum
Canım doktorum vajinal yapmıyor neden anlayamadımMerhaba, bence transvajinal ultrasonla duyarsınız...
İyi yapmışsın tatlım. Ben iyiyim çok şükür hafif bulantılarım ve halsizliğim var onun dışında iyiyim. Sen nasıl oldun bulantılar bitti mi canım
Aa bugun mü gideceksin hadi bakalım bizi de haberdar et.. ya kesin görülürse gitmek istiyorum çünkü kontrol muaynemi kullanmak için.Valla beni doktorum ultrasona göre 6+5 olduğu gün yani cuma günü kalp atışı için çağırdı canım, tabi ben bugün de başka bi sebeple gidicem bakalım neler olucak :) büyük ihtimalle duyulur kuzum
Canım doktorum vajinal yapmıyor neden anlayamadım
Karndan görünmezse randevuyu ertelesem mi acaba?
Kuzum bak ben uyanacağım saatten yarım saat önceye alarm kurup yatakta çubuk yedim tekrar uyudum bi makale de okumuştum gerçekten işime yaradı ...gerçekten çok etkili hiç bulantım olmadı uyanınca bence bi denemaalesef bulantılarım ve tiksinmem bitmediama kendimce çözümler bulmaya çalışıyorum, leblebi ya da elma yiyiyorum uyanınca. Rahatlatıyor beni. Normalde hemen su içerdim o direk bulantı yapıyor, bunu bıraktım
Kuzum bak ben uyanacağım saatten yarım saat önceye alarm kurup yatakta çubuk yedim tekrar uyudum bi makale de okumuştum gerçekten işime yaradı ...gerçekten çok etkili hiç bulantım olmadı uyanınca bence bi dene