2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Malesef allerjiilaçları d grubu ve bebek için çok zararlı..
O yüzden en azından 3 ay dolana kadar hiçbirşey kullanmamı istemedi doktorlar.

Malesef allerjiilaçları d grubu ve bebek için çok zararlı..
O yüzden en azından 3 ay dolana kadar hiçbirşey kullanmamı istemedi doktorlar.
Ah canım ya buhar falan iyi gelir belki rahat nefes alırsın, başuna havlu kapatıp buhar solumayı dene canım

Benim varrr,boğaz kaşıntısı delirtiyor beni,hapşırık fenağ geceleri tıkanıyor burnum,ilaç içmeyince çok zor

Benim varrr,boğaz kaşıntısı delirtiyor beni,hapşırık fenağ geceleri tıkanıyor burnum,ilaç içmeyince çok zor
Ah kader arkadaşım:)
Gece beredeyse hiç uyuyamıyorum senin de öyle mi?
Kaşıntılar burun tıkanıklığına bağlı baş ağrısı
Canım dün akşam karbonatla gargara yaptım gece biraz iyi geldi en azından 1 saat götürüyor beni.
Senin var mı bi çözümün ?

Aloevera senle aynıyız bugünkü kontrolünü merakla bekliyorum gereksz bi korku oluştu ya boşsa ya kalp atmzsa dye inş güzel haber alırsn umut olur bna da

Kızlar bugün doktora gittim 5+6 yim sadece kese göründü haftaya çarşamba tekrar çağırdı kalp atimi için. Ben gibi olan var mı geriden geliyor dedi
Sata göre 5+6 sın bugün dimi canım? Doktorun ultrason ölçümünde kaç haftalık çıktı?
Bi çok kişi bu durumla karşılaşıyo canım korkulacak bi şey yok. Ya geç döllenmedir ya bebek biraz yavaş gelişiyodur sorun olcak bi şey yok bence

Aloevera senle aynıyız bugünkü kontrolünü merakla bekliyorum gereksz bi korku oluştu ya boşsa ya kalp atmzsa dye inş güzel haber alırsn umut olur bna da
Of canım ya ben de acayip stresliyim inşallah güzel haberlerle gelirim dualarınızı eksik etmeyin nolur

Merhabalar, bende de aynı sorun vardı, sürekli bir yanma ve boğazıma birşey takılmış gibi bir rahatsızlık hissi vardı.
Doktorum gaviscon şurup verdi, yemeklerden sonra günde 3 kez alıyorum bana gerçekten iyi geldi.

Oo maşallah hayırlı olsun darısı bizlere inşallah :) kaç günlük iken kalp atışını gördünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…