- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 34
Herkeste farklı oluyo canım bidahaki kontrole mutlaka görürsün inşallah için rahat eder.
Esentepe Hastanesi'nde canım.Şimdi hangi hastanede canım ?
Canım aynı durumdayım bende endişe etme dr.a gitmeden önceki gün başlamıştı ve geçen hafta pazartesi gitmiştim keseyi görmüştük ama risk olunca vajinal bakıldı kanama alanı yoktu daha önceki bi kanamanın akıntısı olabilecegini söylemişti Dr. bende hap kullanıyorum ama iğneyi bulamadık hiç bir eczanede ve bu geçtiğimiz pazartesi kontrole gittim kalp atışını gördük çok şükür bi sıvı birikimi var dedi Dr. ama genel bi sorun yok hersey yolunda dedi ve hapa devam edicem hala akıntım geliyo az az.Bende psikolojik çok zor günler geçirdim çok endişeliydim senin gibi ama çok şükür rahatladım kontrolde seninde böyledir inşallah.Kizlar bugunki msjlarini okuyamadim canımda sıkıldi bi sorum var
Kahve lekesi gelip progestan kullanan arladaslar sonradan tekrar lekelenme oldumu progestana baslayinca lekelenme bittimi
P.tesi gidicem doktora kalp atisini duymak icin ama daha onceden de gitmem gerekirmi normalmi bu durum
Kanama alanın yokmuş zaten için rahat olsun inşallah sorun yoktur.Gecen hafta sali oldu carsamba gittim kanama alanim yoktu ne olur ne olmaz diye verdi progestani esim sehirdisinda doktor uzak yarin burda gunduz emanet baska bi doktorami gitsem dedim
Hoşgeldin canım Allah kolaylık versin sanada.Ah teşekkür ederim... keşke bende yatabilsem ama ayakta çalışıyorum ilim gereği oturtamıyorum bile bugun çok zordu
Endişelenme canım herkesin yapısı farklı bi yerde okumuştum ilk ay kanama oluyomuş yerleşme kanaması kiminin geç olurmuş İnşallah öylezbişeydir doktora ne zaman gidiceksinGecmis olsun canim portakal suyu ic bende gecen haftadan sonra bugun gene akintili kahve lekem oldu ona korktm biraz
Sende Bursa'da oturuyosun anladığım Deniz hanım oğlumun Dr.u ozamanlar Anadolu hastanesinde calisiyodu bende geçen gun netten bakmıştım fsmde galiba muayehanesi varmış ama benim Dr.um var şimdi ona gitmiyorum.Şimdilik Ceylan hastanesi Pınar Türke gidiyorum önceden Şevket yılmazda doktordu. Deniz güleryüz Çakmak da var ama oda özel muane yeri olduğu için endişeli yaklaşıyorum. Tavsiyelere açığım
Hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alirsin inşallah.Merhaba arkadaşlar. Ben de bugün kesin bir şekilde öğrendim hamile olduğumu :) beta hormonu 1114,8 çıktı. Cuma günü doktora gideceğim eskişehir ümit hastanesi talat beye. Herkes çok memnun inşallah ben de memnun kalırım. Benim şu an yanlarım ve belim ağrıyor bir de kendimi çok yorgun hissediyorum. Mide bulantım ve baş dönmem var bir de. İnşallah geçicidir bunlar.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine neyseki yarın dr.a gidiyomuşsun o sana gerekli şeyleri söyler.Teşekkür ederim kuzum bütün kış turp gibiydim şimdi böyle düşünce kötü oldum yarın gidicem canım limon çay içsem zararı olur mu acaba
geçmiş olsun canım geçmedi mi daha burda bulaşıcı herkes hasta resmen arkadaşlardan bulaştı banada Çorbayı içemem ama şuan ılık suya limon sıktım birazda bal koydum ıhlamur yok evde yarın alır öyle içerim kuzum sağolCanım ben kaç gündür böyleyim geçmedi,meyve yiyorum,ılık suya limon sıkıyorum,ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin demişti doktor,fazla abartmıyorum tabi,ılık duş,et suyuna sarımsaklı çorba tabi içebilirsen
Teşekkür ederim canım gidicem yarın belki serum falan verirGeçmiş olsun canım dikkat et kendine neyseki yarın dr.a gidiyomuşsun o sana gerekli şeyleri söyler.
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldinMerhaba arkadaşlar. Ben de bugün kesin bir şekilde öğrendim hamile olduğumu :) beta hormonu 1114,8 çıktı. Cuma günü doktora gideceğim eskişehir ümit hastanesi talat beye. Herkes çok memnun inşallah ben de memnun kalırım. Benim şu an yanlarım ve belim ağrıyor bir de kendimi çok yorgun hissediyorum. Mide bulantım ve baş dönmem var bir de. İnşallah geçicidir bunlar.
Teşekkür ederim kuzumm
Geçmedi canım malesef eşimde oldu,küçüğümünde burnu akıyor o da olacak sanki,banada bulaşmazdı hemen nasıl olduysa oldum,Allah şifa versin canım inşgeçmiş olsun canım geçmedi mi daha burda bulaşıcı herkes hasta resmen arkadaşlardan bulaştı banada Çorbayı içemem ama şuan ılık suya limon sıktım birazda bal koydum ıhlamur yok evde yarın alır öyle içerim kuzum sağol
Hmm anladım canım ben de erken gideceğini düşündüm belki duyamazsın diye uyaracaktım :)Canım evet sata göre 4+4 ken gittik ve gördük keseyi, ultrasona göre 5+1 güne uyumluydu o gün kese. Doktor da ultrasona göre hesaplayalım dedi, yani 22 şubatta ultrasona göre 6+5 günlük olucam, sata göre 6+1 günlük canım
Tecrübeli değilim ben de sen gibi 6 haftadayım canım, hiç bir şey yiyemiyorum aç kaldıkça midem daha fena oluyor, ağzıma attığım lokmayı 40 kere çiğniyorum belki, yalnız değilsin :) bu kadar zorlamama rağmen hiç yiyemşyorum demek ki diyorum yememem gerekiyor :))Tecrubeli hamileler, istahim cok fena kapali. Bulanti desen zaten perisanim. Sabahtir cubuk krakerle ilerliyorum.normal mi bu yasadiklarim daha 6.haftadayim.
Yavrum beslenebiliyor mu benim bu beslenememe halimle
İnsallah vardir tabi yavrum hala goremedim biliyorsunuz
Biri beni tarif etmiş :) bugun iş yerinde 5dk mola verince uyuyakalmışımA AloeeVeraa benimde bulantı değil hiç birler yemek istemiyorum gün içindede çok iştahlı değilim ama çok hareketsizim bu beni çok rahatsız ediyor. Akşam yemekten sonra hemen uyumak istiyorum şimdi yine uykum var
Valla ben de öyle canım bi kaç kere geri çıkıp sayfayı tekrar aradım :)))Anketi gorunce yanlis sayfaya geldigini zannedip, grup adini bir kac defa okuyanlar burda mi?
Mide boş kaldıkça mide kokusu ağza geliyor canım hem kötü bir tat hem kötü bir koku oluyo maalesef bende de aynı durumYarın 7+1 olacağım bende. Bulantı yok ama arada midemde gaz oluyor. Birde igrenç bir ağız tadı. Fırçalıyorum ne yapıyorsam geçmiyor.
İştahım yok az yiyorum ondan mı acaba. Var mı benim gibi olan ?
Hamilelikte idrarda koku olurmuş canım bi sorun yoktur benceBende günde 3 4 litre su içiyorum ama birkaç gündür kokusu var gibi geldi. Belki de hamilelik sebebiyle kokuya mı hassaslaştım doktora soracağım bakalım
Çok geçmiş olsun canım. Limonlu sıcak su iç iyi gelir gribe, bitki çayı kullanma canım nokur nolmaz. Bol bol su iç ve hep dinlen. Çabucak atlatırsın inşallahKızlarr iyi akşamlar nasılsınız? Ben çok hastayım boğazım şiş burnum akıyor ne yapmalıyım ya moralim bozuldu bu kış ilk defa düştüm
Merhaba canım hoş geldin, sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimizeMerhaba arkadaşlar. Ben de bugün kesin bir şekilde öğrendim hamile olduğumu :) beta hormonu 1114,8 çıktı. Cuma günü doktora gideceğim eskişehir ümit hastanesi talat beye. Herkes çok memnun inşallah ben de memnun kalırım. Benim şu an yanlarım ve belim ağrıyor bir de kendimi çok yorgun hissediyorum. Mide bulantım ve baş dönmem var bir de. İnşallah geçicidir bunlar.
İnşallah duyarım canım hiç zaman geçmiyo aklım hep bebişteHmm anladım canım ben de erken gideceğini düşündüm belki duyamazsın diye uyaracaktım :)