2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Arkadaşlar merhaba;
Daha önce 4 aşılamam oldu. 3. Aşılamam kimyasal gebelikti.

Şuan 5+4günlüğüm. (Soğan kürü ile gebe kaldım)
Sat:7/3/2019 Adetin 18.günü yumurtlama oldu.

B-hcg:
8 Nisan : 154
10 Nisan: 604
12 Nisan: 835 (Farklı hastane)
12 nisanda ultrasonda minik kese görüldü.
3. Bhcg düşük çıktı. Farklı hastane makinası olması sebebi ile olabilir diye düşünüyorum. Kese göründü çünkü. (Abdominal (karından) ultrason

Şuan Krill oil 2x1, Folidays kapsul 1x1 kullanıyorum.

20 nisanda düzenli takibe gireceğim Dr gideceğim. Bu keseye bakan dr salı günü yeniden yaptır kan testi dedi. Ama yaptırmayacağım kafamı bulandırmaya gerek yok. Zaten Sac göründü. O testtin referans değeri farklı bence.
Hepimize hayırlı olsun.
Çok tedirgin ve çok endişeliyim. 6+2 de vaginal usg gireceğim. Kalp atışı duyulur mu bilmiyorum. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hepimize sağlıklı mutlu bir gebelik diliyorum.
Eki Görüntüle 2258991
İşte minik mercimek teyzeleri 🤗😁
hayırlı olsun canım ben 6+4 de kalp atışını duydum

hayırlı olsun canım ben 6+4 de kalp atışını duydum
İnşallah bende duyabilirim Arkadaşım. 🙏🏻 Hamile olduğuma inanamıyorum bazen. Rahim filmleri testler aşılama tedavisi. 🙈çok çektim Allah isteyen herkese versin çok daha büyük tedaviler operasyonlar görenler var. Kimsenin emeği boşa çıkmasın. İnan ki bir eşim bir ben biliyoruz kimseye diyemedik korkudan. Bugün 5+5.

Aynen canım benim ablam daha regli günü gelmeden deli gibi kusmaya başladı ordan şüphelenip test yaptı şuan 2 buçuk yaşında yiğenim. Ama ben 5 haftadayim günde 1 2 defa oluyor bulantim bazen oda olmuyor. Ama belim göğüslerim ağrıyor mesela bende hamile olduğumu gögusumun uçlarının koyulaşması ve uç kısmının kenarlarında çıkan bezeler sayesinde anladım daha önce yaşamadığım birşey olduğu için di sanirim ve hislerim doğru çıktı elhamdülillah.
bende en ufak işte maraton koşmuş gibi yorulmam ve ayağı kalkıp otururken kaşık ağrısından kitlenip kalmamdan anladım birde deli gibi uyuyordum değerler yüksek çıktı çıkalı heyecandan uyuyamıyorum 🙈
Artış çok iyi. Tebrikler canım. Allah devamını nasip etsin inşallah
amin tşk ederim canım❤️❣️
Gunaydın kızlar bende 5+0 da gittim dr a kese yarım cm dedi yani 5 mm oluyor. Bulantı kusma bende de yok henüz..
Bu benim 3. Gebeliğim diğer ikisinden kusma va olmadı hafif bulantı sadece oda 2. Aydan sonra başlıyordu henüz oda şimdi bende.

İnşallah bende duyabilirim Arkadaşım. 🙏🏻 Hamile olduğuma inanamıyorum bazen. Rahim filmleri testler aşılama tedavisi. 🙈çok çektim Allah isteyen herkese versin çok daha büyük tedaviler operasyonlar görenler var. Kimsenin emeği boşa çıkmasın. İnan ki bir eşim bir ben biliyoruz kimseye diyemedik korkudan. Bugün 5+5.
Galiba bizim mucizeler hareketlenen kadar biz daha inanamıcaz hamile olduğumuza 😁😍

Sen gönlünü ferah tut🤗 ve unutmaya çalış bana keseden sonra 2 hafta sonraya kalp atışı için gel dedi normalde çok sabırsız bir insanım bekleyemem ama 2 hafta sonra net duyulsun diye sabrediyorum ve gerçekten hamile olduğumu unutuyorum. Şimdi erkenden gitsem kalp atışı duyulmasa bi hafta sonra yine gel dese stres yaparım kesin🤗 stres iyi değil bebişe. Inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucagimiza
annemde hep öyle söylüyo unut hamile olduğunu diyo ama elimde değil malesef düşünmeden edemiyorum

Selamlarrr:KK3:

Sanırım aranıza ben de katılıyorum, dün test yaptım pozitif ve bhcg 1031 çıktı..

14 aylık ikiz bebeklerim var, şok oldum hamile olduğumu öğrenince... İkiz bebeklerim için 5 yıl uğraşmıştım tüp bebek tedavileri aşılamalar.... Ama şimdi nasıl olsa çocuk olmaz diye korunmadık ve hamileyim.. inanamıyorum....

Var mı aranızda benim gibi bebeği küçük olup yeniden hamile kalan???

Herkese merhaba,kısmetse bende aralık annesi olucam cuma günü keseyi gördüm bebek gözükmüyordu iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama çok korkuyorum sürekli aklımda bir duysam kalp atışını inanılmaz rahatlıycam bir an önce gitmek istiyorum anam erkenden gidip sonra stres olmak istemiyorum inşallah sağ Salim kucağımıza alırız🙏🙏🙏

Herkese merhaba,kısmetse bende aralık annesi olucam cuma günü keseyi gördüm bebek gözükmüyordu iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama çok korkuyorum sürekli aklımda bir duysam kalp atışını inanılmaz rahatlıycam bir an önce gitmek istiyorum anam erkenden gidip sonra stres olmak istemiyorum inşallah sağ Salim kucağımıza alırız🙏🙏🙏
aynı duyguları paylaşıyoruz cnm herkes çok tedirgin bugünlerde kalp atışını duysakta rahat etsek senin ilk mi

bende en ufak işte maraton koşmuş gibi yorulmam ve ayağı kalkıp otururken kaşık ağrısından kitlenip kalmamdan anladım birde deli gibi uyuyordum değerler yüksek çıktı çıkalı heyecandan uyuyamıyorum 🙈
amin tşk ederim canım❤️❣️

Bu benim 3. Gebeliğim diğer ikisinden kusma va olmadı hafif bulantı sadece oda 2. Aydan sonra başlıyordu henüz oda şimdi bende.
Benimde ilk gebeliğimde bulantı vardı kusma yoktu cok sükür şimdide kokulara hassasiyet var sadece ama cok erken daha birşey yok demek için 2. Aydan sora baslamıs sende genelde ilk trimesterde olur☺️

Sanırım aranıza ben de katılıyorum, dün test yaptım pozitif ve bhcg 1031 çıktı..

14 aylık ikiz bebeklerim var, şok oldum hamile olduğumu öğrenince... İkiz bebeklerim için 5 yıl uğraşmıştım tüp bebek tedavileri aşılamalar.... Ama şimdi nasıl olsa çocuk olmaz diye korunmadık ve hamileyim.. inanamıyorum....

Ay cok heyecanlı🙏 Tebrik ederim
İkiz küçük bebekler ve yeni bir bebek daha yardım edenin vardır umarım.

Maşallah ne güzelli ikizler küçükmüş ama kısmet böyleymiş allah kolaylık versin canim hayırlı olsun

Ay cok heyecanlı🙏 Tebrik ederim
İkiz küçük bebekler ve yeni bir bebek daha yardım edenin vardır umarım.
İkizlere bakan bakıcımız var ama bundan sonra ne olacak bilmiyorum:))
Maşallah ne güzelli ikizler küçükmüş ama kısmet böyleymiş allah kolaylık versin canim hayırlı olsun
Amin çok teşekkürler :)

X