2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Kızlar ya benim dünden beri göbek deliğimin sağ tarafı acıyor bastırınca da et kesini gibi acıyor doktora gitsem mi acaba yoksa geçici bi şey olabilir mi ?
Bebekle ilgili değilde hamilelikle ilgili olabilir malum hormonlar heryerden farklı bir tepki oluşturuyor. Bebek’te şimdi zaten göbek deliğinden çok uzakta

Benimde ilk gebeliğimde bulantı vardı kusma yoktu cok sükür şimdide kokulara hassasiyet var sadece ama cok erken daha birşey yok demek için 2. Aydan sora baslamıs sende genelde ilk trimesterde olur☺
Evet üç biter bitmez zaten geçiyordu. Ben yumurta süt yoğurt tavuk et kesinlikle giyemedim son aylara kadar tiksindim mesela 😊

Kızlar ya benim dünden beri göbek deliğimin sağ tarafı acıyor bastırınca da et kesini gibi acıyor doktora gitsem mi acaba yoksa geçici bi şey olabilir mi ?
Benimde gobek deligim aciyor. Ara ara geciyor sonra yine basliyor.. Ozellikle namazda egilip kalkarken daha cok hissediyorum. Benim cok sidddetli degil. O yuzden onemsemedim.
Artarsa dr ariycam bilgilendiririm senide. Sen ararsan sen beni haberdar et

Benimde gobek deligim aciyor. Ara ara geciyor sonra yine basliyor.. Ozellikle namazda egilip kalkarken daha cok hissediyorum. Benim cok sidddetli degil. O yuzden onemsemedim.
Artarsa dr ariycam bilgilendiririm senide. Sen ararsan sen beni haberdar et
Benim de şiddetli değil ama dokununca da ağrıyor benim. Bazen bıçak gibi giriyo sonra geçiyo anlamadım valla kas ağrısı da olabilir ama sağ tarafta karaciğer falan var ya ondan korktum. Gerçi daha geçen hafta baktılar tüm değerlerim normaldi. Bekliycem bakalım biraz daha

Gunaydın kızlar bende 5+0 da gittim dr a kese yarım cm dedi yani 5 mm oluyor. Bulantı kusma bende de yok henüz..
Benimde tahmini 5 haftalık canım aslında sat 5 mart ona göre hesaplarsak 6+0 senin sat ne zaman canım. Yarın kese için doktora gidicem bende doktorum daha net söyler kaç hafta olduğunu. Benimde hiç bulantim yok sadece göğüslerim şiş ve acıyor birde belim başka birşey yok.

Merhaba bende aralik annesi olucam Allahin izniyle . sat a gore5 bucuk haftalik hamileyim. Beta degerinegore 6 bucuk. Bunu yasayaniniz varmi arkadaslar. Gerci doktorum sati baz aliyor. Kesemizi 5. Haftadagprduk 7. Haftada da kalpatisina gidicez . ben sabredemiyorum tabi bi an once gitsem diye. Allah hepimizin dualarini kabuletsin. kimsenin once karnini sonra kucagini bos birakmasin .

Benimde tahmini 5 haftalık canım aslında sat 5 mart ona göre hesaplarsak 6+0 senin sat ne zaman canım. Yarın kese için doktora gidicem bende doktorum daha net söyler kaç hafta olduğunu. Benimde hiç bulantim yok sadece göğüslerim şiş ve acıyor birde belim başka birşey yok.
Benim sat 9 mart. 5+3 bugun itibari ile..
5+0 ken gidip keseyi gördüm ben, kalp atışı için önümüzdeki haftsonu gidicem inşallah o zman da 6. haftanın sonu gibi olacak kalp atışı duyarmıyım acep ☺️

Benim sat 9 mart. 5+3 bugun itibari ile..
5+0 ken gidip keseyi gördüm ben, kalp atışı için önümüzdeki haftsonu gidicem inşallah o zman da 6. haftanın sonu gibi olacak kalp atışı duyarmıyım acep ☺
Maaşallah canım. Inşallah bende görürüm keseyi benim 4 sene olmadı 11 ay önce düşük yaptım kimyasal geçirdim yani. 11 ay sonra verdi rabbim çok şükür . 6.haftada duyan çok kişi var canım insallah hepimiz görürüz duyarız mucizelerimizi.😚

İnşallah bende duyabilirim Arkadaşım. 🙏🏻 Hamile olduğuma inanamıyorum bazen. Rahim filmleri testler aşılama tedavisi. 🙈çok çektim Allah isteyen herkese versin çok daha büyük tedaviler operasyonlar görenler var. Kimsenin emeği boşa çıkmasın. İnan ki bir eşim bir ben biliyoruz kimseye diyemedik korkudan. Bugün 5+5.
canım benim inşallah sende duyucaksın kalp atışlarını zor zamanlar yaşamışsın sonu güzel olucak inan

Maaşallah canım. Inşallah bende görürüm keseyi benim 4 sene olmadı 11 ay önce düşük yaptım kimyasal geçirdim yani. 11 ay sonra verdi rabbim çok şükür . 6.haftada duyan çok kişi var canım insallah hepimiz görürüz duyarız mucizelerimizi.😚
Kalbini ferhat tut onlar gelecegi zamanı biliyorlar , yarında keseyi görürsün umarım sornası da su gibi geçer inşallah🙏

İnşallah bende duyabilirim Arkadaşım. 🙏🏻 Hamile olduğuma inanamıyorum bazen. Rahim filmleri testler aşılama tedavisi. 🙈çok çektim Allah isteyen herkese versin çok daha büyük tedaviler operasyonlar görenler var. Kimsenin emeği boşa çıkmasın. İnan ki bir eşim bir ben biliyoruz kimseye diyemedik korkudan. Bugün 5+5.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏

Kizlar benim dr um bana cok fazla aci ve eksi yeme dedi. Tatliyi zaten tamamen kes dedi. Cok canin cekerse sutlu tatli yersin dedi. Sizede boyle dedimi dr.

Bu benim ikinci gebeligim ve tup bebek. Ilkide tup bebekti, ayni dr gidiyorum ilkinde boyle dememisti. Merak ettim acaba zararlimi diye. O an dr sormak aklima gelmedi

Tatlı zaten bebeğe zarar içinde şeker var ve gereksiz kilo alımına sebep olur. Ben geçen gün iki küçük parça bitter yedim asla yemiyorum meyve haricinde.
Çok acı ne yiyebilirsin? Acı biber yersin, çok ekşi ne yiye bilirsin limon? Ne zararı olabilir. Lafın gelişi demiş gibi 🤗

Tatlı zaten bebeğe zarar içinde şeker var ve gereksiz kilo alımına sebep olur. Ben geçen gün iki küçük parça bitter yedim asla yemiyorum meyve haricinde.
Çok acı ne yiyebilirsin? Acı biber yersin, çok ekşi ne yiye bilirsin limon? Ne zararı olabilir. Lafın gelişi demiş gibi 🤗
Bende tatlı yememeye çalışıyorum canım çekiyor aslında ama kalp atışını duymayı bekliyorum kendimi öyle şartlandırdım o zaman doktoruma sorucam tatlı konusunu ayrıntılı acı ve ekşi için sanırım mideyi rahatsız etmemesi için öyle söylüyorlar

X