2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Allah tamamına erdirsin canın sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bu sefer inşallah

İnşallah kalbini de duyarsın içini ferah tut şuan moral en büyük ilacımız

Perşembe duyarsın hiç canını sıkma bence stres iyi degil

Allah yüzünü güldürsün canım. Allah bizlere de nasip etsin. Ben de net duyulmadı haftaya bi daha gel demesin diye dediği tarihi bekleyeme çalışıyorum valla çok sabırsız bir durum
Allah razi olsun canim insaAllah.yok net duyuldu gayet ama derinden geliyodu gobegini kipirdatma falan dedi benimse tum vucudum titriyoduo yuzden haftaya daha net olur dedi.insaAllah gumbur gumbur duyariz

perşembe duyarsın tatlım kaç haftalıksın

Olsun tatlı bekleyişler bunlar sabırsızlanıyo insan az kalmış cumaya
evet pek bişe kalmadı ama hormonlardan mı içgüdümü bilmiyorum sabahları kaybetme korkusu salıyor ya bişe olursa diye sizde oluyomu yoksa benmi pimpirikliyim etrafımda ilk gebeliği düşükle sonuçlananlar vardı düşünmeden duramıyorum

böyle dusunme canım, benım ılk 3 gebelıgım dusuk oldu 4. sag salım dogdu, Allah ne nasıp ederse o öyle dusun

Benimde içime erkek bebek doğuyor acaba istediğindenmi hissettiğimdenmi bilemedim

Günaydın kızlar, sabah test yaptım silik çizgi çıktı, aksam kan verecegım, belkı bende aranıza katılabılırım :)
hayırlı olsun günün kaç gün geçti canım benimki 4,5 geçmesine rağmen hala silik çıkıyor bende akşama kan vericem ☺
oğluma hamileyken beta hcg için düzenli tahlil yapmıştım artışı iyi olunca 2 aylıkken gitmiştim herşeyi net duyuluyordu İçin rahat etmişti şimdi bundada aynı şekilde yapmak istiyorum ama beta hcg düşük biraz dış gebelik mi bilmiyorum gitmem gerekebilir akşam kantahlili belirleyici olur. Kendini germe çok normal biraz daha geç gitmek en iyisi böyle strese mahal verecek şeyler olmuyor

adete 5 günüm var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…