- 31 Mart 2018
- 243
- 343
- 31
İnş tahlili yaptırırsam düzenli artış olduğunu görürsem bu içime su serpicek budefada 2 buçuk 3 aya kadar doktora gitmem heraldeÇok erken oldugu için öyledir, 8.Haftaya kadar zaten cok emin olamıyo insan. Ben de dün kese gördüm ama henüz bebek yok bakalım nasıl ilerleyecek gönlümüzü ferah tutalım
Hosgeldin canim.Allah bu bebegini sana bagislasinSelam kızlar ben de Allah izin verirse Aralık annesi olacağım. Sat 8 mart. Aslında yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım. Çünkü geçen yıl yine aralık annesi olacaktım ama bebeğini acı bi şekilde kaybettim anomali nedeniyle. Herkes devam etti ben o konuyu takibi bıraktım mecbur. İnşallah bu sefer hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi. İçimde korku heyecan tarif edemediğim bi sürü duygu var. 5+1 de keseyi ve yolk kesesini gördük çok hafif kanama alanı var ama önemli bi şey değil dedi. Progesteron folik asit ve coraspirin verdi. İlk hamileliğimde de hiç bulantım olmamıştı. Şimdi de yok. Uykusuzluk çekiyorum çok kötü. Uykum var ama gece uyuyamıyorum nedense. Sabah ezanına kadar dönüp duruyorum. Sanırım 12. Haftaya kadar da uyuyamıycam. Birbirimize dua edelim kızlar. ❤
Allah razı olsun canım Amin inşallah hepimiz görelim.Hosgeldin canim.Allah bu bebegini sana bagislasin.Kayiplar cok zor gercekten Rabbim kimseye yasatmasin.saglikla kucakladigin gunleri goresin
gözün aydın cnm allah tamamına erdisin :))Kizlar ben bugun bebisimi gordum,kalp atisida geliyordu ama daha net duyulmasi icin haftaya bida cagirdi.oyle guzel bi duyguki simdi anladim hamile oldugumu ve anne olacagimi.Allahima hamdolsun
hiç yorma kendini mümkün olduğunca istirahat et allah yardım eder inşallahmerhaba kızlar bn cumartesi gittim doktora kesemi gördüm ama lekelenme başladı aynı gün kahverengi olarak pazar tekrardan doktora gittim progestona başlattım salı akşamı kanama kırmızıya döndü çok korktum tekrardan hastaneye gittim kesede bozulma yokmuş iğne yaptılar ve ilaçları sabah akşam olarak kullanmamı söyledi bir kaç gündür evde dinleniyordum.bugün işe başladım tekrardan yarın kontrolüm olacak inşallah kalp atışlarını duyarım dua edin bana olur mu ?
hadi inşallah bende cuma gidicem kalp sesini duymaya ama sanki günler geçmiyorGünaydınlar ben dün keseyi gördüm, haftaya da kalp atışı için çağırdı doktor
gözün aydın tatlım:)Slm kızlar iki gün önce ikinci kez hamile olduğumu öğrendim birtane oğlum var 2 yaşında buda beklenen bir hamilelikti değerim biraz düşük ikinci kan tahlilini yaptırana kadar içim rahat etmeyecek inş hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerler 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim ☺
Inşallah sağlıklı bir bebişin olurkızlar cumartesi gittim doktora kesemde büyüme var ama kalp atışını duyamadık perşembe tekrardan çağırdı.eğer yine kalp atımı duyamazsa vajinal muayene yapıcagını söyledi.inşallah kalp atımını duyarım da rahatlarım çok gerilidim duyamayınca
Bilmem ki benim için farketmez çok zor bulunca. hatta kız daha çok ister gibiyim.Biz kendimizi mi düşünüyoruz yoksa içimize mi doğuyor
Allah yüzünü güldürsün canım. Allah bizlere de nasip etsin. Ben de net duyulmadı haftaya bi daha gel demesin diye dediği tarihi bekleyeme çalışıyorum vallaKizlar ben bugun bebisimi gordum,kalp atisida geliyordu ama daha net duyulmasi icin haftaya bida cagirdi.oyle guzel bi duyguki simdi anladim hamile oldugumu ve anne olacagimi.Allahima hamdolsun
Inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun canım. Dualarımız seninlemerhaba kızlar bn cumartesi gittim doktora kesemi gördüm ama lekelenme başladı aynı gün kahverengi olarak pazar tekrardan doktora gittim progestona başlattım salı akşamı kanama kırmızıya döndü çok korktum tekrardan hastaneye gittim kesede bozulma yokmuş iğne yaptılar ve ilaçları sabah akşam olarak kullanmamı söyledi bir kaç gündür evde dinleniyordum.bugün işe başladım tekrardan yarın kontrolüm olacak inşallah kalp atışlarını duyarım dua edin bana olur mu ?
inşallah canımInşallah sağlıklı bir bebişin olur
allah razı olsun ne muradınız varsa versinInşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun canım. Dualarımız seninle
Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım. Bu sefer olacak Allaha güvenSelam kızlar ben de Allah izin verirse Aralık annesi olacağım. Sat 8 mart. Aslında yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım. Çünkü geçen yıl yine aralık annesi olacaktım ama bebeğini acı bi şekilde kaybettim anomali nedeniyle. Herkes devam etti ben o konuyu takibi bıraktım mecbur. İnşallah bu sefer hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi. İçimde korku heyecan tarif edemediğim bi sürü duygu var. 5+1 de keseyi ve yolk kesesini gördük çok hafif kanama alanı var ama önemli bi şey değil dedi. Progesteron folik asit ve coraspirin verdi. İlk hamileliğimde de hiç bulantım olmamıştı. Şimdi de yok. Uykusuzluk çekiyorum çok kötü. Uykum var ama gece uyuyamıyorum nedense. Sabah ezanına kadar dönüp duruyorum. Sanırım 12. Haftaya kadar da uyuyamıycam. Birbirimize dua edelim kızlar. ❤
Tabi ki önceliğimiz sağlıklı olsun bu haberi almayı bile dört gözle bekleyen herkes böyle düşünür. Ama biri daha ağır basıyor sankiBilmem ki benim için farketmez çok zor bulunca. hatta kız daha çok ister gibiyim.
Kaybın için üzüldüm canım inşallah bu bebişini sağlıcakla kucağına alırsınSelam kızlar ben de Allah izin verirse Aralık annesi olacağım. Sat 8 mart. Aslında yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım. Çünkü geçen yıl yine aralık annesi olacaktım ama bebeğini acı bi şekilde kaybettim anomali nedeniyle. Herkes devam etti ben o konuyu takibi bıraktım mecbur. İnşallah bu sefer hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi. İçimde korku heyecan tarif edemediğim bi sürü duygu var. 5+1 de keseyi ve yolk kesesini gördük çok hafif kanama alanı var ama önemli bi şey değil dedi. Progesteron folik asit ve coraspirin verdi. İlk hamileliğimde de hiç bulantım olmamıştı. Şimdi de yok. Uykusuzluk çekiyorum çok kötü. Uykum var ama gece uyuyamıyorum nedense. Sabah ezanına kadar dönüp duruyorum. Sanırım 12. Haftaya kadar da uyuyamıycam. Birbirimize dua edelim kızlar. ❤
Gözünaydın canım darısı başımıza olsunKizlar ben bugun bebisimi gordum,kalp atisida geliyordu ama daha net duyulmasi icin haftaya bida cagirdi.oyle guzel bi duyguki simdi anladim hamile oldugumu ve anne olacagimi.Allahima hamdolsun