2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Selam kızlar ben de Allah izin verirse Aralık annesi olacağım. Sat 8 mart. Aslında yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım. Çünkü geçen yıl yine aralık annesi olacaktım ama bebeğini acı bi şekilde kaybettim anomali nedeniyle. Herkes devam etti ben o konuyu takibi bıraktım mecbur. İnşallah bu sefer hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi. İçimde korku heyecan tarif edemediğim bi sürü duygu var. 5+1 de keseyi ve yolk kesesini gördük çok hafif kanama alanı var ama önemli bi şey değil dedi. Progesteron folik asit ve coraspirin verdi. İlk hamileliğimde de hiç bulantım olmamıştı. Şimdi de yok. Uykusuzluk çekiyorum çok kötü. Uykum var ama gece uyuyamıyorum nedense. Sabah ezanına kadar dönüp duruyorum. Sanırım 12. Haftaya kadar da uyuyamıycam. Birbirimize dua edelim kızlar. ❤️

Çok erken oldugu için öyledir, 8.Haftaya kadar zaten cok emin olamıyo insan. Ben de dün kese gördüm ama henüz bebek yok bakalım nasıl ilerleyecek gönlümüzü ferah tutalım👍
İnş tahlili yaptırırsam düzenli artış olduğunu görürsem bu içime su serpicek budefada 2 buçuk 3 aya kadar doktora gitmem heralde

Selam kızlar ben de Allah izin verirse Aralık annesi olacağım. Sat 8 mart. Aslında yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım. Çünkü geçen yıl yine aralık annesi olacaktım ama bebeğini acı bi şekilde kaybettim anomali nedeniyle. Herkes devam etti ben o konuyu takibi bıraktım mecbur. İnşallah bu sefer hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi. İçimde korku heyecan tarif edemediğim bi sürü duygu var. 5+1 de keseyi ve yolk kesesini gördük çok hafif kanama alanı var ama önemli bi şey değil dedi. Progesteron folik asit ve coraspirin verdi. İlk hamileliğimde de hiç bulantım olmamıştı. Şimdi de yok. Uykusuzluk çekiyorum çok kötü. Uykum var ama gece uyuyamıyorum nedense. Sabah ezanına kadar dönüp duruyorum. Sanırım 12. Haftaya kadar da uyuyamıycam. Birbirimize dua edelim kızlar. ❤
Hosgeldin canim.Allah bu bebegini sana bagislasin🤲.Kayiplar cok zor gercekten Rabbim kimseye yasatmasin.saglikla kucakladigin gunleri goresin

merhaba kızlar bn cumartesi gittim doktora kesemi gördüm ama lekelenme başladı aynı gün kahverengi olarak pazar tekrardan doktora gittim progestona başlattım salı akşamı kanama kırmızıya döndü çok korktum tekrardan hastaneye gittim kesede bozulma yokmuş iğne yaptılar ve ilaçları sabah akşam olarak kullanmamı söyledi bir kaç gündür evde dinleniyordum.bugün işe başladım tekrardan yarın kontrolüm olacak inşallah kalp atışlarını duyarım dua edin bana olur mu ?
hiç yorma kendini mümkün olduğunca istirahat et allah yardım eder inşallah

Slm kızlar iki gün önce ikinci kez hamile olduğumu öğrendim birtane oğlum var 2 yaşında buda beklenen bir hamilelikti değerim biraz düşük ikinci kan tahlilini yaptırana kadar içim rahat etmeyecek inş hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerler 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim ☺
gözün aydın tatlım:)

kızlar cumartesi gittim doktora kesemde büyüme var ama kalp atışını duyamadık perşembe tekrardan çağırdı.eğer yine kalp atımı duyamazsa vajinal muayene yapıcagını söyledi.inşallah kalp atımını duyarım da rahatlarım çok gerilidim duyamayınca
Inşallah sağlıklı bir bebişin olur

Kizlar ben bugun bebisimi gordum,kalp atisida geliyordu ama daha net duyulmasi icin haftaya bida cagirdi.oyle guzel bi duyguki simdi anladim hamile oldugumu ve anne olacagimi.Allahima hamdolsun🤲
Allah yüzünü güldürsün canım. Allah bizlere de nasip etsin. Ben de net duyulmadı haftaya bi daha gel demesin diye dediği tarihi bekleyeme çalışıyorum valla🤣 çok sabırsız bir durum

merhaba kızlar bn cumartesi gittim doktora kesemi gördüm ama lekelenme başladı aynı gün kahverengi olarak pazar tekrardan doktora gittim progestona başlattım salı akşamı kanama kırmızıya döndü çok korktum tekrardan hastaneye gittim kesede bozulma yokmuş iğne yaptılar ve ilaçları sabah akşam olarak kullanmamı söyledi bir kaç gündür evde dinleniyordum.bugün işe başladım tekrardan yarın kontrolüm olacak inşallah kalp atışlarını duyarım dua edin bana olur mu ?
Inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun canım. Dualarımız seninle

Selam kızlar ben de Allah izin verirse Aralık annesi olacağım. Sat 8 mart. Aslında yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım. Çünkü geçen yıl yine aralık annesi olacaktım ama bebeğini acı bi şekilde kaybettim anomali nedeniyle. Herkes devam etti ben o konuyu takibi bıraktım mecbur. İnşallah bu sefer hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi. İçimde korku heyecan tarif edemediğim bi sürü duygu var. 5+1 de keseyi ve yolk kesesini gördük çok hafif kanama alanı var ama önemli bi şey değil dedi. Progesteron folik asit ve coraspirin verdi. İlk hamileliğimde de hiç bulantım olmamıştı. Şimdi de yok. Uykusuzluk çekiyorum çok kötü. Uykum var ama gece uyuyamıyorum nedense. Sabah ezanına kadar dönüp duruyorum. Sanırım 12. Haftaya kadar da uyuyamıycam. Birbirimize dua edelim kızlar. ❤
Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım. Bu sefer olacak Allaha güven🤗

Kaybın için üzüldüm canım inşallah bu bebişini sağlıcakla kucağına alırsın :dua:

Kizlar ben bugun bebisimi gordum,kalp atisida geliyordu ama daha net duyulmasi icin haftaya bida cagirdi.oyle guzel bi duyguki simdi anladim hamile oldugumu ve anne olacagimi.Allahima hamdolsun🤲
Gözünaydın canım darısı başımıza olsun 😍 bende çarşamba günü gidecem inşallah minnoşu görebilirim 🤗

X