- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Dualarimiz seninle canim benim gonlunu ferah tut.merhaba kızlar bn cumartesi gittim doktora kesemi gördüm ama lekelenme başladı aynı gün kahverengi olarak pazar tekrardan doktora gittim progestona başlattım salı akşamı kanama kırmızıya döndü çok korktum tekrardan hastaneye gittim kesede bozulma yokmuş iğne yaptılar ve ilaçları sabah akşam olarak kullanmamı söyledi bir kaç gündür evde dinleniyordum.bugün işe başladım tekrardan yarın kontrolüm olacak inşallah kalp atışlarını duyarım dua edin bana olur mu ?
allah razı olsun canımDualarimiz seninle canim benim gonlunu ferah tut.
dualarımız seninle bozma moralinimerhaba kızlar bn cumartesi gittim doktora kesemi gördüm ama lekelenme başladı aynı gün kahverengi olarak pazar tekrardan doktora gittim progestona başlattım salı akşamı kanama kırmızıya döndü çok korktum tekrardan hastaneye gittim kesede bozulma yokmuş iğne yaptılar ve ilaçları sabah akşam olarak kullanmamı söyledi bir kaç gündür evde dinleniyordum.bugün işe başladım tekrardan yarın kontrolüm olacak inşallah kalp atışlarını duyarım dua edin bana olur mu ?
ne mutlu sana canım yarın bende duyarım inşallah :)Kizlar ben bugun bebisimi gordum,kalp atisida geliyordu ama daha net duyulmasi icin haftaya bida cagirdi.oyle guzel bi duyguki simdi anladim hamile oldugumu ve anne olacagimi.Allahima hamdolsun
merhaba kızlar bn cumartesi gittim doktora kesemi gördüm ama lekelenme başladı aynı gün kahverengi olarak pazar tekrardan doktora gittim progestona başlattım salı akşamı kanama kırmızıya döndü çok korktum tekrardan hastaneye gittim kesede bozulma yokmuş iğne yaptılar ve ilaçları sabah akşam olarak kullanmamı söyledi bir kaç gündür evde dinleniyordum.bugün işe başladım tekrardan yarın kontrolüm olacak inşallah kalp atışlarını duyarım dua edin bana olur mu ?
allah razı olsundualarımız seninle bozma moralini
çok saolunÇok geçmiş olsun canım dularımız seninle kalbini ferah tut..
Hayrlı olsun bende salı günü gidicemGünaydınlar ben dün keseyi gördüm, haftaya da kalp atışı için çağırdı doktor
Keseyi gormeye mi gideceksin yoksa kalp atisi dinlemeye mi. Satlarımiz cok yakin seninle. Ben de daha hic gitmedim o yuzden soruyorumHayrlı olsun bende salı günü gidicem
Kalp atışı tahliller için gidicem keseyi gördükKeseyi gormeye mi gideceksin yoksa kalp atisi dinlemeye mi. Satlarımiz cok yakin seninle. Ben de daha hic gitmedim o yuzden soruyorum
Teşekkür ederimHayrlı olsun bende salı günü gidicem
Hayırlı sağlıklı olsun.. benimde kızım 2 yasına giriyor bu ay. Bizde arası cok uzamasın istedik oldu çok şükür.Slm kızlar iki gün önce ikinci kez hamile olduğumu öğrendim birtane oğlum var 2 yaşında buda beklenen bir hamilelikti değerim biraz düşük ikinci kan tahlilini yaptırana kadar içim rahat etmeyecek inş hepimizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerler 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim ☺
Bizde yanlız kalmasın istedik üçüncü denemede anca oldu ama oda değerim çok düşük henüz emin olamıyorumHayırlı sağlıklı olsun.. benimde kızım 2 yasına giriyor bu ay. Bizde arası cok uzamasın istedik oldu çok şükür.
Çok erken oldugu için öyledir, 8.Haftaya kadar zaten cok emin olamıyo insan. Ben de dün kese gördüm ama henüz bebek yok bakalım nasıl ilerleyecek gönlümüzü ferah tutalımBizde yanlız kalmasın istedik üçüncü denemede anca oldu ama oda değerim çok düşük henüz emin olamıyorum