2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232

Merhaba sat 05 mart kısmetse bende gectigimI hafta kese göründü bu hafta perşembe cuma tekrar gidecegim. Şişlik gaz olayı çok fena ikinci annelik heyecanım hepimize hayırlı olsun
Hosgeldin cnm. Benimde sat 6 mart. Benim de ikinci gebeligim. Bugun keseyi ve icindekini gorduk. Haftaya kalp atisini dinleyecegiz.

Merhaba canım benimde sat 5 marttı gebeyim şuan da doktorum çarşamba günü çağırdı kese için. Sen ne zaman gördün keseyi bebeği kalp atışlarını ve değerin kaçken gördün.keseyi. Inşallah bende sağlıklı bir.sekilde görürüm herseyini ve sağlıkla alırız kucagimiza.

Hosgeldin cnm. Benimde sat 6 mart. Benim de ikinci gebeligim. Bugun keseyi ve icindekini gorduk. Haftaya kalp atisini dinleyecegiz.
Yaaa canim çok sevindim benimde sat 5 mart ayniyiz . Ne kadarlik oldunuz siz. Bende çarşamba gidicem kese için inşllah bende kese yi ve tektaşımı görürüm.

Merhaba sat 05 mart kısmetse bende gectigimI hafta kese göründü bu hafta perşembe cuma tekrar gidecegim. Şişlik gaz olayı çok fena ikinci annelik heyecanım hepimize hayırlı olsun
hayırlı olsun cnm sahi bu şişlik çok rahatsız edici çözümü yokmu ya sen tecrübelisin

Mrhaba canım. Benimde sat 5 mart bende adet günü yani 8 nisanda öğrendim 154 çıktı beta 2 gün sonra 353,1 çıktı doktorum sağlıklı dedi çarşamba gel keseye bakalım dedi . Senin betalar kaç çıkmıştı ve kaçken keseyi gördün canım. Kusura bakma çok sordu sordum ama 4 buçuk sene sonra gelen mucize olunca insan herşeyi merak ediyor. bu arada bebeği gördün mü canım.

Merhaba hanimlar. Allah nasip ederse bende aralik annesi olacagim. 2.5 yasinda bir kizim var. Ona kardes olucak insallah.

Gecen hafta sali keseyi gorduk. Haftaya pazarteside kalp atisi icin cagirdi dr um. Insallah hersey yolunda giderde duyariz kalp atisinida.
Hepimiz saglicakla aliriz insallah kucagimiza bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…