2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Merhaba görmedim bebisi bu hafta gidecegim bakalım senin beta artışı güzel ortalama iki katı civarı artmış olması gerekende böyle benim ilk 168 bir hafta sonra bayaaaa bayaaaa yüksek cıktı muhtemelen bir tuhaflık oldu test sonunda ama gebelik kesesi görüntüsü normal dedi dr kontrole çağırdı folik asit yazacaktı zaten öncesinde başlamıştım kullanmaya. Sen nezaman gideceksin

1 hafta sonra yüksek çıkması normal ama canım zaten 48 saatte 2 katına çıkması lazım. Bende çarşamba gidicem inşallah.

Hafi hayırlısı sen benden erken gideceksin bir gun bile olsa
Sende persem be gideceksin galiba . Hayırlısı olsun canım. Sen keseyi gördün en azından ben daha görmeye gitmedim heralde doktorum bebekle birlikte görmek için geç çağırdı. Bakalım rabbim sağlık li evlatlar nasip etsin.

Canim ben ilk gittigimde degerim 702 cikti..Sat 21 ocak ama 6 hafta ile uyumlu degil dedi.Benim gec dollenme olmus.Degerim 702 cikti ama hicbir sey gorunmedi.Tekrar gittim 1554 cikti 2 gun sonra ama keseye bakmadi.4 gun sonra gel kesin gorururuz dedi ve 4 gun sonra gorduk.Degerim tam olarak kacti bilmiyorum ama 1500 un ustundeydi..Sonra 2 hafta sonra bir daha cagirdi keseyi gordukten sonra bebegi gorduk.Kalp atisi vardi cok sukur..Sonra bir ay sonra gel dedi.Ay sonunu bekliyorum sabirsizlikla:))Su an 9 hafta 4 gunluk..

Amin canim insallah..Saglikla kucagina alirsin sen de insallah..

Kızlar selam bugün doktora gittim kese gördü ama çok küçük 2-3 mm kadar derdi Perşembe tekrar çağırdı sizin keseler kaç haftada kaç cmdi yorumlarınız önemli

Kızlar selam bugün doktora gittim kese gördü ama çok küçük 2-3 mm kadar derdi Perşembe tekrar çağırdı sizin keseler kaç haftada kaç cmdi yorumlarınız önemli
Benim 5+4 te 4.7 mm di.
15 gun sonraya cagirdi kalp atisi icin.
Dort gun sonraya erken vermis randevuyu size.

Benimde 5+3 kese küçük olduğu için erken çağırdı çok korkuyorum sizce sıkıntı olur mu
Zannetmiyorum. Gec dollenmedir belki o yuzden kucuktur.

Ilk gebeligimde 5+4 te 13 mm cikmis bunda ayni gun 4.7mm demekki hep ayni olmuyor.
Icinizi ferah tutun. Iyi dusun iyi olsun

Kızlar merhaba bir şey soracaktım size. Benim hamileliğim 8.haftada. Bu süreçte 8 saatlik bir yola otobüs seyahati yapmam doğru olur mu sizce?

Zannetmiyorum. Gec dollenmedir belki o yuzden kucuktur.

Ilk gebeligimde 5+4 te 13 mm cikmis bunda ayni gun 4.7mm demekki hep ayni olmuyor.
Icinizi ferah tutun. Iyi dusun iyi olsun
Yumurtlama tarihim 21iydi geç döllenme olabilir mi çok teşekkürler biraz rahatladım sayenizde

Benim sat 5mart baya 5 mart anne adayı varmış bakalim bebişlerin cinsiyeti ne olacak

Yumurtlama tarihim 21iydi geç döllenme olabilir mi çok teşekkürler biraz rahatladım sayenizde
Yumurtlama tarihinden cok embriyonun ne zaman tutundugu onemli.
Benim ikiside tup bebek. Ikiside besinci gun embriyosu ama iste aradaki farka bakinca demekki bu seferki gec tutundu diyorum. Yani insallah oyledir. Henuz kalp atisini duymadim cunku.
Bence hersey yolunda. Stres yapip bebelerimizide etkilemeyelim

Ya çok teşekkür ederim inşallah bebebklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…