- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
Bende de var onlar,sabahlari midem bulanio ama istifra yok AllahtanBende bulantı yok herseyden tiksiniyorum iştahım kapandı
Bulantı daha kötü ALLAH yardımcın olsun.. yemek yiyemiyorum meyve ile gecistiryorumBende de var onlar,sabahlari midem bulanio ama istifra yok Allahtan
güzel haberlerini bekliyoruz civcivlerimzin tahmini doğum tarihi aynı sanırsam:)Bende 5+1 de gördüm keseyi ama pazartesi gitcem kalp atışı için.. Hayırlısı olsun canım sağlıklı gelsin bebeklerimiz❤
bende tık yok sadece çok uykum geliyo erkenden uyuyorumMidesi bulanan yokmuuuuuu
Siz kac haftaliksinizbende tık yok sadece çok uykum geliyo erkenden uyuyorum
Benimde sizinle aynı Hayrlisi olsungüzel haberlerini bekliyoruz civcivlerimzin tahmini doğum tarihi aynı sanırsam:)
5+3 teyim cnm henüz çok yeni sizin kaç?Siz kac haftaliksiniz
ay ne güzel sayımız artıyo kesesini gördünüz mü sizBenimde sizinle aynı Hayrlisi olsun
6+1deyiz bizde bugun5+3 teyim cnm henüz çok yeni sizin kaç?
Ben keseyi gördüm pazartesibebeğini ultrasonda gören oldumu aralık annelerinin içinde
Aynen hayırlısı olsun ❤güzel haberlerini bekliyoruz civcivlerimzin tahmini doğum tarihi aynı sanırsam:)
yalnızca kese göründü sanırım bebeği 7ci haftadan itibaren görebiliyoruzbebeğini ultrasonda gören oldumu aralık annelerinin içinde
ay ne güzel sayımız artıyo kesesini gördünüz mü siz
Bende sekiz deyince farkettim o ne gerçekten salı günü tekrar gidecem2 kese mı var tek mı alttaki ne
Hayırlısı olsun canım... iki kese var gibi gördüm de başka birşey de olabilir ama iki kese olsa doktor söylerdiBende sekiz deyince farkettim o ne gerçekten salı günü tekrar gidecem
Yok söylemedi bir tanesini gördü işaretledi haftaya gel dediHayırlısı olsun canım... iki kese var gibi gördüm de başka birşey de olabilir ama iki kese olsa doktor söylerdi
Hayırlısı olsun canımYok söylemedi bir tanesini gördü işaretledi haftaya gel dedi
Ben bugün keseyi gördüm 5+0 dahabebeğini ultrasonda gören oldumu aralık annelerinin içinde