2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Canim hayirli olsun kese hemen görünmüyor değerler düşük geliyor benmde görünmedi devlette ben özele gittim vajinal ultrasonla bakınca zorla buldu keseyi 15 gun sonra gel bebeği anca o zaman görürüz dedi ic8ni ferah tut rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin benim bundan once bide kürtajımvar kalp atışı duyamadık diye ben cok tedirgindim doktor dedi saglikla ise gelir sen rahat ol benm ikinci çocuğum bu rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın

Hayırlısı olsun .inşallah bir problem olmaz da o arayanların bir de ay noldu canım çok üzüldüm gibi şeyler söyleyemesinler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar benim bat günüm de kan değerim 1571 di bakıyorum da bu değerler battan 3 4 gün sonra oluyor çoğu kişide.. çoğul ihtimali var mi bilginiz var mi.. Ben hep ikiz istedim değerlerim de yüksek tek kese var ama hayırlısı olsun artık belki kalp atışını 2 tane duyarim

Benim sat 25 şubat ama benimki tüp bebek. Dün keseyi 4+6 olarak ölçtü ama sat a göre 7 hafta falan olması gerekiyor anlayamadım
Sat tarihi genel olarak hesaplamada hemfikir olmak icin alinir ama bebek asla sata gore olmaz.misal sen 7 haftaliksan bebek 2 hafta geridedir 5 haftaliktir.

Erken yumurtlamissin galiba masallah baya iyi cikmis.Allah gonlune gore versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…